Capitolul 9-Thinking about it

Bella

Rosalie il ura foarte mult pe fratele meu, nu putea sta langa el! El o ignora, nepasandu-i de ce zicea sau facea, dar intr-un sfarsit ea a explodat.

“Asta este! Nu mai pot sta langa tine! Daca ma mai uit la fata aceea a ta, iti jur ca am sa o pocnesc!” a urlat ea dintr-o data la fratele meu, care nu facea nimic. Am tresarit la eruptia ei neasteptata.

“Nici eu nu te pot suporta.” I-a zis fratele meu cu o voce plicisita. “Fata ta frumoasa si dezgustatoare imi face stomacul sa se revolte, taraturo.” A mormait ultimul cuvant. Felul cum i-a iesit din gura m-a infiorat, T-ul il facea mai dur.

Ea a marait la el.

“Este destul, copii!” a spus Esme nervoasa, stiam ca avea prea multa bataie de cap cu asta, ma durea sa o vad asa. “Trebuie sa treceti peste!”

Damien s-a ridicat si s-a indreptat catre usa. Figura lui era dura. A smuncit usa. Ploaia se auzea acum; Edward se uita confuz in timp ce cobora scarile, Emmett era langa el iar Alice era ingrijorata si tensionata.

“Unde pleci?” l-am intrebat urmandu-l. probabil aratam ca un catelus pierdut; era o reactie imediata- sa il urmaresc.

“Plec.” A marait.

“Ce?” am spus incet, nu il puteam lasa sa plece… nu puteam! Inima mi se rupea numai cand ma gandeam la asta.

El s-a intors si s-a uitat la mine. “Am sa fiu plecat, pentru un timp, am nevoie de o pauza-

“Dar-

Mi-a acoperit gura. “Te iubesc Bella, am sa ma intorc cand am sa ma calmez,sin u vreau sa ii rup gatul taraurii.” A marait cand s-a uitat la Rosalie, care la randul ei a marait. “Te iubesc.’ Mi-a sarutat crestetul si a iesit afara. L-am prins de brat.

“Nu pleca…te rog, nu pleca…”

“Trebuie, sunt sigura ca familiei tale nu le va place sa ard pe unul dintre membrii ei.”

Un marait s-a auzit in toata camera.

“Vezi…”

“Pleaca! Nu esti dorit aici bestie!”

“Eu sunt o bestie!? A urlat Damien la Rosalie pe dupa mine, mi-am tinut pozitia defensiva in fata lui. El era fratele meu, Rosalie nu insemna nimic pantru mine. Ma detesta. “Nu te-ai uitat un pic la tine, nu-I asa? imi urasti sora deoarece ea este ceea ce tu nu poti fi! Umana, pura, si frumoasa in toata privintele! Si tu esti frumoasa fizic, insa sufletul tau este la fel de dezgustator ca si cenusa in care vei arde daca imi ranesti sora! Cuvintele lui au facut sa inghet pe toata lumea, era atat de protectiv incat ameninta cu moartea pe cineva! A inceput sa mearga. “Te iubesc…” am soptit in timp ce a trantit usa.

“E bine ca a plecat, nici macar nu era dragut cu noi..” a mormait Rosalie, in timp ce se aseza jos.

M-am intors nervoasa, cuvintele pe care nici macar nu le-am gandit mi-au iesit pe gura. “Si tu esti? Tu esti dragura, curvo.” Am tipat la ea. “Este extraordinar faptul ca atunci cand sunt prin preajma ta sunt intr-o dispozitie proasta, fii fericita ca nu sunt Damien pentru ca daca as fi fost ti-as fi rupt capul ala de pe umeri.”

S-a uitat la mine cu ochii holbati.

Inima prindea viteza in pieptul meu…. Vorbele tatalui meu imi treceau prin gura!

“Bella, esti bine? A intrebat Alice in timp ce se uita la mine, socata.

“Da, da sunt bine.” Am soptit in timp ce am fugit sus. Tatal meu era undeva in mine, cuvintele lui ardeau in capul meu, isi faceau loc prin mintea mea.

Din nou.

Stateam la pian, era intuneric si ploua afara, si vroiam sa termin cantecul ala… cel care m-a facut atat de nervoasa incat nu l-am terminat, ori, cel putin, nu m-am mai deranjat sa il termin. Dar spunea o poveste. Si vroiam sa aud sfarsitul ei. Vampir se uita la mine stand pe pian. Am privit in jos la clape; Alice m-a facut sa port o rochie albastra din satin care ii se potrivea cuiva mai sexy si nu mie.

Dintr-o data ceva rece si usor ca o pana s-a atins de gatul meu. Am stiut imediat ca era Edward, nimeni nu avea o atingere mai usoara ca a lui. Am oftat…

“Trebuie sa vorbim..” a soptit delicat in urechea mea.

Corpul meu a devenit incordat; stiam ca va veni momentul asta, am strans tare din dinti, si dintr-o data urmele mele rosii de pe pielea mea s-au simtit ca gheata.

Vampir a sarit jos de pe pian si a iesit dn camera. Edward a plecat repede de langa mine, a inchis usa si a blocat-o.

M-am ridicat. “Nu este nimic de vorbit-

“Trebuie sa vorbim despre taieturile tale.” M-am infiorat. Imi vorbea calm dar simteam ca venea ca o comanda. Parul lui dezordonat parea mai dezordobat decat de obicei. Am putut vedea degetele lui plimbandu-se prin el de multe ori. Dar tot arata ca un zeu grec.

“Nu.” Exact cand am inceput sa merg catre pat, el s-a evaporat si m-am gasit lipita cu spatele de pian. Fata lui era dura acum, sprancenele erau incruntate si avea mainile puse pe bratele mele, corpul lui era departat de al meu dar tot ma simteam presata de pian. Ploaia se auzea in continuare afara.

“Bella, daca nu vorebsc cu tine despre asta, o vei face din nou, si data viitoare, tu si cu mine s-ar putea sa nu fim chiar atat de norocosi.” A marait.

“Despre ce tot vorbesti?” vocea imi era inceata.

“Pot sa alunec Bella, te-ai gandit vreodata ca poate nu imi este chiar asa de greu sa te… beau? Ai vreo idée cat de greu este pentru Jasper? A trebuit sa se duca sa vaneze ursi grizzli; a omorat 10 pentru a putea sta in preajma ta.”

Am ramas fara cuvinte.; nu credeam ca era asa de greu pentru ei-

“Trebuie sa vorbesti despre –

“Ei bine, nu am sa o fac.” Am tipat la el. Si-a impins corpul in al meu, respiratia mi s-a ridicat cand s-a presat pe mine, pana in punctul in care ii puteam simti pieptul pe al meu…

“ Trebuie sa vorbim si nu am sa te las sa pleci pana-

“Da-mi drumul Edward, asta este o proastie.” Am spus impingandu-i bratul din calea mea, nu s-a clintit, in schimb m-a pus pe pian, m-a apucat de solduri in bratele lui reci si m-a asezat pe pian; m-am uitat la el in soc. Se uita fix la mine acum; era de acceasi inaltime cu el acum, stand pe intrumentul negru si elegant. Privirea lui trecea prin mine. Si pielea mea s-a simtit fierbinte acolo unde au fost mainile lui.

“Tu Bella, nu pleci pana nu discutam despre asta.” Si-a miscat capul pentru a-mi sopti in ureche.

Am vrut sa gem.

“Ce dracu vrei sa iti spun?” am tipat in fata lui. “ Vrei sa iti spun cum m-am taiat? Ok, am dat drumul la apa, m-am bagat in apa, am luat o lama, si mi-am taiat. Incheietura mainii! Mai doresti sa stii si altceva?! Am tipat, stiam ca familia Culeln nu era acasa. “ Vampir sexy si enervant care arata ca un zeu grec!”

“Vreau sa stiu de ce ai facut-o?” a urlat Edward. ”Deoarece cand te-am vazut, pareai sa fii bine. Nu ai nici un indiciu, nici macar cea mai mica idée cat de mult am vrut sa te beau! Dar m-am controlat, iar acum vreau niste raspunsuri de la tine!”

“Ei bine, unele lucruri nu sunt asa cum ar trebui sa fie!”

“Aparent!” a tipat inapoi la mine.

Din nou am incercat sa ma misc, dar m-a tinut pe loc, am incercat din nou dar el era puternic, si in furie, corpul mi-a urmat gandurile, nu am vrut sa fac ceea ce am facut in continuare, nu am vrut sa o fac! Dar era atat de enervant! L-am palmuit cu putere.

Sunetul palmei mele conectate cu obrazul lui a rasunat prin aer, si in timp ce mana mea se retragea, mi-a prins-o rapid. Mana imi pulsa in timp ce o tinea usor; pielea lui era catifeata si tare. Si atunci am realizat ce facusem, il palmuisem pe Edward Cullen, vampirul frumos. Am realizat ca inima imi tropaia in piept, nu stiam ce va face! A vorbit intr-un final cu o voce socata. “Tu tocmai m-ai lovit?” ochii lui clipeau ca si cum nu ii venea sa creada.

Maxilarul mi s-a incordat. “Ai meritat-o.”

“Pentru ca am incercat sa te ajut?”

“Da! am tipat.

Si-a prins nervos bratele de talia mea intr-un moment si m-a presat de corpul lui in altul, era mai apropiati ca niciodata, senzatia era destul cat sa ma faca sa vreau sa fac lucruri la care nici nu am visat. Pieptul a inceput sa se miste in sus si in jos o data cu respiratia mea, inima imi batea tare, iar respiratia mea imi era rapida, piepturile noastre se atingeau; era tare si rece. Dar era atat de fierbinte.

Bratele lui erau stranse in jurul taliei mele, si am mentionat ca picioarele mele erau de fiecare parte a lui? Privirea lui nervoasa ma facea sa ma agit langa el.

“Nu te las sa pleci pana cand nu vorbesti cu mine despre asta.” A soptit.

“Esti bi-polar cumva?” am incercat sa spun cu o voce puternica dar a iesit cu una lipsita de aer.

“Nu incerca sa schimbi subiectul.” A spus nervos din nou.

“M-am taiat deoarece mi-a lipsit asta.” Am marait. Fata lui s-a indurerat. “Mi-a lipsit sangele, ti-am spus vreodata ca am fost prinsa cand ma taiam in azil, Edward?”am spus numele lui cu sarcasm. Puteam sa spun ca il raneam fiind atat de rea. “M-au trantit jos, si au luat fruculita de la mine, m-au injectat cu ceva care m-a sedat si mi-au pus o camasa de forta, iar unul dintre gardieni m-a batut involuntar, apoi a spus ca eu am fost cea violenta!” Lacrimile amenintau sa iasa afara, le-am tinut acolo. “Si m-am taiat pentru ca imi place sa inlocuiesc durerea emotionala cu cea fizica” Vocea mi se spargea, renuntand.

Ochii lui Edward s-au intors ingrijoratori… mi-a dat drumul si mi-a tinut fata in palme. “ Este ok, poti sa plangi…”

“Nu am de gand sa plang… nu am sa plang…” am soptit stergandu-mi ochii de lacrimi.

Mi-a ridcat fata si s-a uitat adanc la mine, si ca de fiecare data, mi-a sarutat crestetul si apoi obrazul.

S-a dat inapoi de langa pielea mea si s-a uitat la mine in timp ce ma holbam. L-am impins de langa mine si chiar s-a impiedicat!

“De ce nu ma saruti?” l-am intrebat nervoasa. A venit inapoi la mine si si-a pus bratele in jurul meu in timp ce l-am pocnit in piept; deodata lacrimile au inceput sa cada libere. “Nenorocitule!” am tipat la el in timp ce ma imbratisa si eu il loveam. “Nici macar nu imi poti da un sarut adevarat! De ce? Este pentru ca sunt om si nu sunt la fel de frumoasa ca ceilalti?” M-a tinut extrem de strans, incetand bataile mele.

“Sunt de acord cu tine.” A soptit. “ Fiecare femeie din lume, copil, fata, fiecare dintre ele, este frumoasa.” S-a uitat adanc in ochii mei.” Dar tu dragostea mea esti mai presus de toate… Mai presus de orice asteptari…”

Inima imi tropaia furios. “Atunci de ce nu ma saruti? Imi tot saruti fata dar niciodata buzele! Este pentru ca am facut ceva gresit? Pentru ca daca am facut te rog spune-mi Edward! Pentru ca nu stiu daca pot-

Buzele lui s-au presat de ale mele.

Ochii mei au inceput sa se inchida in timp ce ii simteam buzele lui reci peste cele fierbinti ale mele. Era perfect. Mainile mele s-au miscat incet de pe pieptul lui in jurul gatului lui, a marait delicat in timp ce i-am muscat buza de jos, cerand intrare; vroiam mai mult din el. Dar s-a tras inapoi. Am deschis ochii si am vazut ca ranjea la mine. Stiind ca vreau mult mai mult.

El a chicotit in timp ce inima imi batea si mai tare. M-a pus imediat pe pat, el fiind deasupra mea. “Bella, Bella, Bella, ce am sa ma fac eu cu tine?”

“Orice vrei.” Am sugerat fara suflare.

Mi-a sarutat buzele inca o data inainte sa se retraga. “Nu..” apoi mi-a sters urmele de lacrimi si a zambit. “Mi-as dori sa te pot devora, dar nu pot, instinctele mele de vampir ma pot trada…”

Dintr-o data, m-am gandit… a mai facut vreodata…. Sex? “Edward…” am soptit.

“Da…” a murmurat de langa mine, si-a pus capul pe o mana si s-a uitat la mine cu ochi lui admiratori. Fata lui era calma, arata desavarsit.

“Ai…” am rosit instantaneu.

Edward a gafait in timp ce s-a uitat la mine. “Bella,” mi-a zis numele ascutit in timp ce si-a plimbat degetul pe obrazul meu. “Ai cea mai frumoasa, incredibila inbujorare pe care am vazut-o vreodata!” Ochii lui se uitau in continuare in ai mei, nu mai rosisem de ani buni!

“Edward, vroiam sa te intreb… daca,tu vreodata…umm, stii tu, ai facut, sex.” Am rostit ultimul cuvant foarte incet.

“Nu…” a soptit. Parea stanjenit. “Dar tu?” a intrebat.

Am dat din cap un ‘nu’.

A ranjit atunci. “Deci nu sunt singurul…” a zambit in jos la mine in timp ce si-a lasat fata deasupra mea, darn u corpul.

Respiratia mi s-a deraglat sub privirea lui. “ Te afectez in halul asta, iubito? Nu sunt chiar atat de dorit…” a murmurat incruntat.

“Ba da, esti…” am gafait eu.

El a chicotit. “ Te porti de parca tu nu ai fi.”

Mi-am dat ochii peste cap, era intr-adevar un vampir enervant, frumos si prostut. “ Nu sunt destul de draguta-

“Bella! Sa nu mai spui niciodata cuvintele astea! A spus nervos si socat. “Esti cea mai… extraordinara… incredibila creatura din univers si care va exista vreodata! Pur si simplu nu te inteleg deloc! Esti atat de .. perfecta.” A soptit in timp ce isi plimba degetele peste buzele mele apoi ochii lui s-au intors inapoi la ai mei.

“Edward, tu nu ma vezi clar.” I-am spus eu. “ Eu, Bella, fata care nu are nume, sunt o fata ruinata si murdara.”

“Daca te mai aud zicand asta vreodata ma jur ca imi rup bratul si imi scot ochii. Te rog nu te rani singura ranindu-ma pe mine, zicand cuvinte de genul asta.” A soptit atat de repede incat am avut probleme in a-l intelege. Ochii lui s-au inchis si fata lui a devenit trista, ma facea sa plang. Afara a inceput sa tune.

“Imi pare rau..” am soptit.

“Nu e nimic…” a soptit sarutandu-mi buzele… s-a mutat repede pe partea lui si a ranjt.” Buzele tale au un gust bun, mai bun decat m-am gandit…”

M-am pus pe partea mea in timp ce ii trasam conturul fetei, ochii lui inchizandu-se la atingere. “Te-ai gandit la buzele mele?” eram complet intrigata de asta.

A dat din cap. “ Mai tot timpul, rar nu m-am gandit la asta, si daca nu ma gandeam, era pentru ca ma gandeam la altceva, incercand sa mi te scot din minte…Esti in fiecare gand al meu…” a soptit, inchis in lumea lui. “M-am enervat atat de tare cand m-am gandit ca o sa pleci cu fratele tau, deja planuiam sa te urmaresc, pentru ca te iubesc atat de mult…” a soptit un pic mai incet. “ Daca.. m-ai parasi Bella, as muri, cumva as face-o-

“Nu spune asta.” Am spus furioasa, ochii lui s-au deschis si m-am asezat peste el. “Sa nu mai spui niciodata asta, am sa pe lovesc mai tare data viitoare daca mai spui asta.” Am amenintat.

El a ras. “Chiar asa?”

Am dat din cap. Imi placea sa fiu deasupra lui, era ata de tare si totusi atat de catifelat, si vroiam sa sarut fiecare parte din corpul lui frumos. Mi-am asezat capul pe pieptul lui, cu obrazul presat de clavicula.

Si atunci mi-a luat mana si a sarutat-o delicat. “Cum iti este mana?”

“ Pulseaza…” am realizat ca ma ardea si arata umflata.

“Si ai crezut ca era sexy?” a spus Edward, reamintindu-mi de ce l-am batut mai devreme.

“Toata lumea crede ca esti sexy.” Am mormait.

El a ras zgomotos.

“Tu nu?” am intrebat, vroiam sa vad cum se vedea singur.

“Cred ca sunt frumos, dar sunt si un monstru oribil deasemenea…”

Am oftat si mi-am ridicat mana sa il lovesc dar mi-a prins-o imediat. :Nu.” A zambit.

“ O meriti inca o data.” Am mariat infranta.

El a oftat si m-a pus inapoi pe partea mea. “ Du-te la culcare ingerul meu frumos, dragoseta mea si motivul pentru care traiesc… dormi penru mine.”

“Te iubesc…” am soptit.

“Te iubesc mai mult…”

“Da, sigur…” am murmurat inainte sa adorm in bratele celui mai perfect barbat in viata.



Un comentariu (+add yours?)

  1. dory
    feb. 05, 2011 @ 16:53:43

    Aaaaa…Ed e atat de dulce…:X:X::X Pacat ca in lumea reala nu exista astfel de baieti =((

    Răspunde

Lasă un comentariu