Capitolul 10 – Torture

Tortura

Bella POV

Ce? … Edward tocmai a pus capatul aven… farsei destinului? Nu, nu o sa-l lass a-mi sfarame inima din nou. Nu o sa-l mail as sa plece o data.

„Edward asteapta” Am soptit alergand dupa el. M-am uitat in jur dar el nu era aici. Am simtit frustatie si furie si mi-am imbratisat genunchii. “Edward”

El a plecat, EL m-a parasit din nou. Inima mea s-ar fi implorat de oricine sa-l aduca inapoi sa ma imbratiseze si sa-mi spuna ca este in regula. Ca el este aici si ca NICIODATA nu va mai parasi. Corpul meu nu mai reactiona, aveam devoie de Edward.

Mainile cuiva m-au imbratisat. Mainile lui Edward erau mai ferme si mai calduroase, acestea erau puternice.

„Vino Bella” a spus Emmett carandu-ma in casa .

„El a plecat ” Am plans si mi-am ingropat fata in pieputl lui. El m-a asezat pe canapea si Culleni au ajus instant langa mine si ma intrebau ce e in neregula. Doar trei vorbe mi-au scapat de pe buze.

„Edward, a plecat” Am continuat sa repet asta.

„A plecat? Unde?” „De ce a plecat?” „Ce a zis el?” Niciunul din ei nu intelegeau ca inima era franta. Niciunul nu a fost vreodata despartit de iubirea vietii lui. Nici macar o data, dar barem de doua ori ca noi.

„Ma duc acasa” Am parasit casa lor plangand inca.

Alice a alergat dupa mine si a incercat sa ma faca sa a razgandesc, dar am ignorat-o. AM fost mai rapida asa ca curand a renuntat. Eram la colt in doar cateva secunde. Masina lui Alec era pe alee. Era asa de frustant, a zis ca nu este acasa, ca va fi la munca. Pana la urma tot trebuia sa dau ochii cu el. O sa-i spun ca m-am certata cu Alice.

Am intrat in living, nu era aici. Am verificat bucataria si sufrageria, dar nu era nicaieri. Unde era? Am verificat sufrageria, gasind doar …nimic. Am verificat bucataria , dar nu era nicaieri. Unde era? Suspinele imi traversau sufletul si corpul, doar imi cautam sotul. Sotul pe care nu-l iubesc suficient. Sotul pe care il iubesc ca pe un frate. Am mers pe scari spre singurul loc pe care nu l-am verificat, dormitorul.

Se auzeau sunete stranii venind din dormitor. Pocnituri, tipete, gemete, gafaieli. Am inghetat cand realitatea m-a lovit in fata. Am stiut ce se intampla acolo. Dar mi-am dorit se fie un vis, sa ma trezesc , dar am continuat sa inaintez spre usa. Chiar daca stiam ca asta o sa vad, tot m-a socat. Alec nu m-a observat si nici tipa blonda. Am trantit usa si am fugit spre iesire. Ei au auzit usa si am stiut ca Alec o sa fie in curand pe urmele mele, asa ca am alergat cat am putut de repede.   

M-am intors la Culleni acasa si m-am asezat pe canapea, din nou. Dragostea frateasca pe care o aveam pentru Alec s-a transformat curand in dispret. Il uram….

„BELLA?”Vocea lui Alice mi-a interrupt sirul gandurilor.. “Care e problema scumpo?” m-a intrebat ea alinandu-mi durerea.

„Astazi e cea mai rea zi din tooata existenta mea “ Am bocit eu. “In primul rand Edward m-a parasit din nou si apoi plec acasa sa gasesc liniste si il gasesc pe asa numitul meu sot, Alec facand dragoste cu o alta femeie”

„Bella…Edward se va intoarce cand el va realiza, din nou, cat de mult te iubeste Si cat despre Alec, Emmett poate s ail viziteze si pot sa sun un avocet care pana maine vei fi divortata de el. ” ea m-a impratisat.

„Multumesc  Alice” am soptit eu. Am auzit al Cullen intrand in graba in camera.

„ALICE” a tipat Rosalie „Esme tocmai a sunat, cineva a luat-o pe Renesmee”

Un alt val lung de lacrimi si un tipat si-au facut aparitia o data cu vestea infricosatoare. Nu am sot, cineva mi-a luat fetita si barbatul pe care il iubesc nu mai vrea.

Viata mea era o tortura.

 ––––––––––––-

Bun, ii multumesc Andutzzei pt ca m-a determinat sa traduc, dupa atata vreme.

Urmatorul capitol, probabil in vacanta de iarna, urmeaza tezele.

Kisses Maya

Ps: Dy@nn@ are azi balul ii tinem pumnii sa se distreze cum merita.

Mai e ceva de spus, nu cred, aa da, cititi si comm la Povesti scrise de o persoana speciala. E important pentru ea si pentru noi.

Lasă un comentariu