Capitolul 11- Emptiness

Bella

In dimineata asta mi-au venit actele de divort.Inca nu le-am ridicat,inca nu le-am citit,doar am stat.Stau in acelasi loc unde am stat si ieri.Nu era nicio cale de intoarcere pentru ca eu nu vroiam.Eram ca o coaja.Goala in interior,si bine pe afara.Cu exceptie ca eu nu ma simteam bine,eu doar stateam de geaba.Stateam si ma gandeam care mai este rostul meu in viata.Tot ce era bun in viata mea am avut grija sa-l indepartez.Viata mea era infernul.Mai rau ca iadul.Nu exista cuvinte ca sa descriu cat de mult imi urasc viata..Nu am mai vorbit cu nimeni,doar am stat si mi-am ascultat gandurile.

-Bella.

Aceea voce.Vocea lui,vocea pe care de mult nu am mai auzit-o,ma chema.

-Edward !

Am raspuns in capul meu,nu vroiam sa-l pierd.

-Bella dute si gaseste-o!

-Cum as putea ?Nu stiu unde este!

-Trebuie Bella.Este copilul nostrum.

-De ce nu o cauti tu Edward?

-Eu sunt vocea din capul tau.Nimic mai mult,nimic mai putin.

Asta era.Era doar vocea din capul meu.Nu era real,nu vorbea cu mine,probabil nu s-a mai gandit la mine de cand m-a parasit.Era insa in gandurile mele la fel si Renesmee.

-Draga mea Bella !a zis Eme asezandu-se langa mine :

-Emmet,Jasper si Carlisle s-au intors.Inca nu au gasit-o !a spus ea.

-Ma duc !am spus cu vocea sparta.

-Nu mai pot sa stau si sa astept ca ea sa vina la mine.Trebuie sa o gasesc.Trebuie sa-mi gasesc fetita !am spus si am iesit pe fereastra in padure.

Am alergat pana cand am ajuns in Alaska.Am simtit ceva ce nu am mai simtit inainte.Era puternic,dar venea dinspre casa de unde au stat Carlisle si Esme.Am gasit camera in care a dormit ea.Dar mirosul ei era acoperit de altul.

Cum au putut sa le scape asta ?Mirosul nu era tare sau slab,dar era.

Ei erau multi mai experimentati decant mine si trebuiau sa-si dea seama.

Poate ca ei nu au vrut ca eu sa-mi gasesc copilul.Poate au vorbit cu totii sa mi-o ia si sa i-o de-a lui Edward.Si cand eu ma intorc acasa ei au disparut cu totul.Asta era planul lor sa o ia de langa mine.

-Bella.

N/A:Capitolul este tradus de mine pt ca vreau sa va zic ca eu peste doua sap am tezele si trebuie sa am grija ce note iau:-)

Lasă un comentariu