Cap.10

EPOV

Am crezut ca urmatoarea intrebare pentru Bella o sa fie ultima picatura. A incercat Charlie sa o omoare? Nu cred. macar mi-ar fi spus . Nu e asa?

M-am uitat la Bella cum statea pe micutul scaun de pe podium. Am observat ca avea probleme cu respiratul , de fapt ea avea hiper-ventilatie. Incepeam sa ma ingrijorez. Judecatorul si Domnul Jacob incercau sa-i atraga atentia , dar ea se uita in gol , nu putea sa coboare din lumea ei. Deodata ea doar s-a prabusit.

“Bella!” am tipat si am alergat spre ea, cu Carlisle in spatele meu. Ne-am asezat laga ea , pe podea. Carlisle i-a verificat pulsul din mana si de pe gat.

“Ea doar a lesinat. Atat. Probabil a avut un soc sau din alte multe motive. “

Dupa aproape o ora ,  Bella inca era nemiscata si cu mine langa ea.   Nu a fost nevoie sa o  ducem la spital pentru ca Carlisle a spus ca doar a lesinat. A fost usurat ca nimic nu era in neregula, dar eram inca ingrijorat pentru ca era inconstienta.

Deodata, mana Bellei a strans-o pe a mea si m-am uitat in sus sa vad daca fata ei dadea semne ca se va trezi. Puteam sa-mi dau seama ca ochii ei incepusera sa se miste, si ea deodata i-a deschis larg si parea dezorientata.

“Edward? Edward, unde sunt?” a intrebat ea . Vocea ei suna aiurea. I-am dat un fir ratacit de pe fruntea ei la o parte.

“Suntem inca la tribunal Bella. Ai lesinat in timp ce ti se puneau intrebari” .

“Serios? Imi amitesc ca Domnul Jacob ma  intrebat ceva, si apoi totul a devenit negru. Nu pot sa-mi amintesc ce intrebare era ” Ma uitam la Carlisle care aducea un pahar cu apa pentru Bella. Incepusem sa-i povestesc Bellei despre ce era vorbe, dar Carlisle a vorbit primul.

“te simti bine Bella? Nu ai reactionat cand am incercat sa te trezim acum ceva vreme” El i-a dat paharul cu apa si ea l-a dat peste cap. .

“Sunt bine, acum. Vreau doar sa termin” Ea s-a ridicat incet si si-a luat capul in maini.

“Okay, ma voi duce sa vorbesc cu judecatorul si sa vad cand putem continua” Carlisle a batut-o pe umar si a plecat din camera micuta.

“Esti sigura ca esti bine Bella?” am intrebat-o ingrijorat.

“Sunt bine Edward, Serios. Doar ca nu vreau sa lungesc treaba asta mai mult decat e suficient. ” “

“Bella, pot sa te intreb ceva?”

“Tocmai ai facut-o”

Am  chicotit “Nu, altceva”

“Oh. Sigur” Ea s-a dat mai departe pentru ca eu sa ma pot aseza langa ea.

“Ei bine,  intrebarea pe care ti-au pus-o cand ai lesinat era daca …. daca Charlie a incercat sa … sa te omo-are.” Vorbele mi-au iesit chinuite “Vreau doar sa stiu,daca a incercat vreodata”

ea a inceput sa se uite in ochii mei de parca incerac sa gaseasca vreo luminita. Mi-am intins mana ca sa o pot atinge pe a ei”Bella?”

“Uh, putem sa vorbim despre asta mai tarziu. Carlisle ar putea sa se intoarca in orice secunda, si aceasta discutie vreau sa o avem in alt loc” A venit raspunsul pe nerasuflate , dar imi puteam da seama ca le spus cu greutate. Am fost deacrord, dar stiam ca va trebui sa explice curtii si atunci voi auzi si eu . Poate ca atunci nu va spune intreaga poveste , doar ceea ce era strict necesar , dar tot nu sunt multumit.  Mi-as fi dorit sa-mi fi spus acum cateva zile. Totusi a fost o saptamana in care ne-am povestit totul . Mi-a spus totul despre Charlie, Renne si ambele ei familii. De ce nu mi-a spus lucrul cel mai important? Daca Charlie ar fi omorat-o pe Bella , atunci nu as fi gasit-o niciodata , si nu m-as fi indragostit de ea. Da, eu Edward Cullen , dupa o saptamana de intalniri cu Bella Swan sunt indragostit de ea.

BPOV

Nu pot sa-mi amintesc tot cand m-am trezit. Edward mi-a spus ca m-au intrebat daca Charlie a incercat sa ma omoare. Bineinteles ca nu le-am spus ca a incercat., dar Edward a vrut sa stie. Asa ca i-am spus ca o sa-i spun mai tarziu. El a fost deacord , dar el tot va trebui sa auda raspunsul meu la curte, si nu o sa fie amuzant.

Am oftat un pic mai tare decat mi-am porpus si mi-am prins podul nasului, automat Edward a observat ca ceva nu etse bine, desi nu era, dar era dragut pentru ca ii pasa.

“Ce este in neregula iubire?” Iubire? Chiar mi-a zis iubire? Edward Cullen mi-a spus … iubire . Nu eram sigura ca era un fel de porecla , sau mi-a zis iubire pentru ca sunt iubirea lui. De parca m-ar fi iubit. Bineinteles ca eu il iubesc de la primul sarut, dar nu ma gandesc nici in urmatorii un milion de ani sa cred ca Edward Cullen, da stiu i-am spus numele intreg de un milion de ori , dar nu pot sa trec peste , Edward Cullen m-ar putea iubi.

Am fost complet absorbita de gandurile mele incat am uitat sa-i raspund, care i-a cauzat panica “Bella? Bella. Te rog sa-mi raspunzi”

“Edward, sunt bine. Doar relaxeaza-te.” Mi-am pus mana intreaga pe fata lui , si el s-a relxat instant. HUH. Doar cand te gandesti ce efect am asupra lui.

“Esti sigura? Putem sa mai stam aici pana sa ne intoarcem” a incercat el.

Am chicotit si i-am zambit”Sunt bine. Vreau doar sa termin cu asta si sa-l vad pe Charlie in inchisoare si pe mine sigura in bratele tale” Mi-am pus mana pe gatul lui  si fata pe gatul lui. Mainile lui erau pe soldurile mele, una dintre ele a mers spre parul meu.

“Asa se va termina ” Mi-a sarutat varful capului si m-a tras in camera cu ceilalti.

Odata ce am fost inapoi m-au intrebat aceeasi intrebare care m-a trimis in inconstienta. Am raspusn evaziv la majoritatea intrebarii , m-am uitat in ochii lui Edward in tot acest timp, nu am acordat atentie decat lui. Am spus fiecare detaliu, in sigurul mod la care ma gandeam. Ma prefaceam ca ii povesteam lui si nu judecatorului , nu juriului , nu ma uitam la fata lui Cahrlie care  si-a primit biletul spre inchisoare, doar el. Pentru totdeauna.

M-am palmuit mental pentru ca nu m-am concentrat sa termin povestea. Trebuie sa fac totul cum trebuie ,  ca ei sa nu creada ca ma opresc ca sa ma gandesc la ce sa mai inventez. Spuneam numai adevarul, am tone de rapoarte medicale care atesta acest lucru.  Dar nu orice adevar , cum ar fi violul, dar trecutul …

Cand am terminat m-am uitat la avocat,  care statea pe un scaun. S-a ridicat , mi-a aruncat o privire incurajatoare, “Este tot, Onorata Instanta.” Domul Jacob s-a reasezat langa Carlisle.

“Domisoara Swan , puteti sa va retragati acum” A spus judecatorul. Am incuviintat si am plecat de pe platforma . Am mers incet pana la locul meu , uitandu-ma in pamant pe tot parcursul drumului.

Avocatul lui Charlie s-a ridicat in picioare si l-a chemat pe Charlei la bara. A inventat orice minciuna posibila , daor o data a spus adevarul: ca m-a bautu de cateva ori. El chiar a inceput sa planga fals , dar toti ne-am dat seama ca minte cand a fost intrebat daca a incercat sa ma omoare. Cand Charlie a plecat , m-am uitat la ceasul de la inchietura mea. Suntem aici de apoape 4 ore, chemand orice martor si numerosi oameni la bara si facand afirmatii pe tot parcursul sesiunii. La final juriul a plecat in camera sa delibereze.

“Bella? Te descurci scumpo?” a  intrebat Edward incet din spatele meu. M-am intors si i-am dat un sarut pasional.

“Perfect.” Am spus si el zambea cu acel zambet sexy si m-am intors.

Dupa 10 minute juriul a venit inapoi. M-am uitat in jos si am observat ca mainile mele tremurau. Eram cu siguranta nervoasa.

“Jurati, ati gasit decizia corecta?” a intrebat judecatorul.

O femeie s-a ridicat in picioare si a spus”Da , domnule judecator” Judecatorul a aprobat si jurata a continuat”Noi, l-am gaist pe Charles David Swan” (Pauza lunga si nervi intinsi la maxim…… Acum!) “Vinovat, de abuz sexual si psihic cauzat Isabellei Marie Swan” Puteam sa aud sunetul de usurare a oamneilor din spatele meu. Lacrimi au inceput sa apara.

“Ei bine, Charles Swan, sentinta ta este de 15 ani de puscarie , pentru abuz la adresa fiicei tale, Isabella Swan. Vei fi pus sub custodie imadiat si Isabella poti sa ramai la resedinta Swan daca vrei, facturile vor fi platit de stat pana cand Charles va fi eliberat, deci nu va fi nicio problema” Mi-a zambit “Mult noroc Isabella” S-a intors in gradena si apoi aplecat cu ceilalti.

Pana sa ajung eu , Edward avea deja bratele in jurul meu, la un moment dat m-a ridicat si m-a invartit. Nu a durut de loc. Nimic nu putea sa distruga acest momet. Nimic niciodata.

Edward m-a asezat pe pamant si i-am dat un sarut puternic . Dupa ce ne-am indepartat si ne-am tras sufletele “Sunt atat de fericit pentru tine Bella” a spus el imbratisandu-ma din nou.

“Si eu sunt fericita Edward,”  Deodata m-a ridicat in stilul miresei , cauzandu-mi si un tipat si numeroase chicoteli.

“Asa trebuia sa se termine, iti amintesti? Charlie in inchisoare si tu in bratele mele.” a zambit uitandu-ma in ochii lui, el parea ca incearca sa-mi spuna ceva, Ei bine, atunci trebuie sa-i spun eu prima.

“Te iubesc Edward” am tipat la cativa centrimetrii de fata lui.

Ochii lui s-au marit, cu siguranta nu se asteptat la asa ceva “Si eu te iubesc Bella. Intotdeauna si pentru totdeauna” El si-a presat buzele pe ale mele si in acest fel m-a dus afara din judecatorie , pana la Volvo-ul stralucitor si argintiu.

——————————————————————————————————————————-

Chiar imi pare rau pentru intarziere, dar promit ca o sa ma revansez.

Scuze si pentru greselile de scriere, e cam tarziu pt mine:)).

Sper sa va placa

13 comentarii (+add yours?)

  1. Scumpyca
    apr. 22, 2011 @ 07:11:03

    Cand deblochezi cap Super fic

    Răspunde

  2. stefanik
    apr. 23, 2011 @ 18:26:45

    de ce nu e nik in acest capitol?

    Răspunde

  3. Maya
    apr. 23, 2011 @ 21:22:09

    O sa apara curand

    Răspunde

  4. Pisi
    apr. 27, 2011 @ 19:14:09

    când o să apară cap 10:o3

    Răspunde

  5. Roxy
    mai 08, 2011 @ 17:18:17

    cand cap 10????

    Răspunde

  6. zuzu
    mai 12, 2011 @ 18:44:16

    capitolul 10?:))sunt curioasa…

    Răspunde

  7. Ioana (nunu)
    mai 20, 2011 @ 03:56:16

    deci ficul e tare rau nu degeaba stau si citesc la ora asta de 6,55 dimineatza :)) tre sa fug la scoala, felicitari:*:*:*

    Răspunde

  8. Roxy
    mai 20, 2011 @ 17:50:38

    Felicitari pt capitol:*:*:*.M-a bucur k totul s-a terminat cu bine pentru Bela si k si-au marturisit sentimenteel unul-celuilalt.

    Răspunde

  9. Pisi
    mai 21, 2011 @ 17:13:40

    felicitari sis pt traducere:*

    Răspunde

  10. stefanik
    mai 21, 2011 @ 17:47:05

    ce ma bucur ca s-a terminat cu bine
    dar pana la urma charlie a violat-o?
    si daca da, ea a spus asta?
    Nu de alta,dar abuz ii tot ce a facut el cu ea
    Sper sa inteleg
    si astep urmatorul capitol

    Răspunde

  11. scumpyca
    mai 22, 2011 @ 10:28:07

    Cand apare urmatorul

    Răspunde

  12. lavideea
    mai 28, 2011 @ 21:24:00

    imi pare rau ca bella a suferit atata…si ma bucur enorm ca charlie este la inchisoare…
    astept continuarea….

    Răspunde

Lasă un comentariu