Capitolul 7-Bleeding

Bella

Stateam in fata geamului… Vampir dormea… totul afara era atatde frumos, incat nu ma puteam satura sa privesc… atat de multe mi-au lipsit… soarele era acum ascuns dupa nori… era un pic trist, dar era ok.

“Bella…” vocea calma a lui Edward a schimbat atmosfera din una fara sens in una frumoasa.

Nu m-am intors la el.

“Esti bine?” a sopit ingereste… Era mai aproape de mine acum, ii puteam simti vocea ademenindu-ma si cerand un raspuns.

Memoria buzelor lui atingandu-mi pielea, mi-a facut incheietura mainii sa imi ia dintr-o data foc; m-am gandit imediat la altceva si am dat din cap un ‘da’. Vampir torcea incet pe covorasul meu, Alice a luat-o razna cand a fost vorba sa se duca sa imi ia altul nou iar Emmett s-a apucat sa il schimbe prea repede. Avea fibre foarte lungi, de aproape 5 centimentri lungime si era dintr-un purpuriu deschis cu pete de mov.

“Bella, vorbeste, iubesc sunetul vocii tale…” a spus el, era langa mine acum, puteam fi sigura de asta.

Inima mea a lovit puternic la auzul cuvintelor lui si am oftat. “Da, sunt bine…”

Avea un zambet pe fata cand s-a asejat langa mine. Dupa un moment de liniste, mi-a soptit cu privirea fixa la mine. “La ce te gandeai…?”

M-am gandit o secunda, “Nimic, doar la lucrurile pe care nu le-am mai vazut de o bucata buna de vreme…cum ar fi fratele meu…” vocea mea era scazuta cand am rostit ultimul cuvant care ma bantuia. “Imi e dor de el foarte tare, numele lui e sau a fost Damien… si mi e dor si de mama…” Am inchis ochii si am tremurat in timp ce imi aminteam cea mai cumplita zi din viata mea.

“Mami ma parasesti? Am plans in fata ei, ochii ei verzi se uitau in ai mei cu lacrimi. Damien plangea si el.

“Imi pare atat de rau draga… imi pare atat de rau… te iubesc…” vocea ei s-a umplut cu emotie in timp ce se uita la mine .

“Dar de ce pleci?” am tipat in chinuri in timp ce ma imbratisa starns. Inima imi era intepenita si mare in piept, simteam ca sangeram pe dinauntru.

“Trebuie.” A soptit in urechea mea imbratisandu-ma si mai tare.

“Te iubesc mami…” am soptit in timp ce s-a departat de mine si s-a ridicat. M-am uitat la ea… mi-a sarutat crestetul. “ Te iubesc mai mult decat iti poti inchipui, ingeras…” Si a plecat… Damien a fugit inapoi si m-a imbratisat, el avea 15 ani. Mi-a sarutat obrazul si m-a imbratisat.

“Nu ma parasi… te rog nu ma parasi…” am suspinat in umarul lui masiv.

“Am sa iti fac o promisiune Bells…” aceasta era porecla data de el… Mi-a dat drumul pe podea si s-a lasat in jos in timp ce mi-a luat mana, s-a uitat fix in ochii mei, ochii lui mari si verzi se uitau fix in ai mei. “Iti promit ca am sa ma intorc dupa tine.. intr-o zi sau alta..” a soptit.

Am dat din cap.

“Te iubesc Bells, sa nu uiti niciodata.” Mi-a sarutat obrazul si a fugit afara din casa.

Am stat acolo, neintelegand, inca mai asteptam sa se intoarca inapoi; dar nu au facut-o; am asteptat timp de 20 de minute, asteptand si asteptand… si asteptand… si intr-un final, realizarea m-a pocnit in fata, dar era doar mana tatalui meu. Ei nu se mai intorceau inapoi.

“Bella?” Edward m-a trezit din cosmarul meu de zi.

Ochii mei s-au deschis si am vazut ca se uita fix in ei cu neliniste.

“Bella esti-

“Edward..” vocea incordata a lui Alice a venit dinspre usa.

M-am uitat la profilul lui Edward in timp ce el se uita la Alice. “Ce este?”

“Pot sa vorbesc cu tine ceva jos te rog…?”

A dat din cap si a plecat.

Edward

Alice a coborat rapid si a tot inceput sa mormaie diferite cuvinte, picioarele ei facand un sunet gol in timp ce mergea.

Am auzit cum a inceput sa curga apa in cada la etaj, si era deschisa de cateva minute… am asteptat nerabdator ca Alice sa isi inceapa predica, se gandea la acelasi lucru pe care urma sa il zica si nu puteam intelege ce zice.

Apa s-a inchis sus si am auzit picioarele sovaitoare ale Bellei, apoi linsite.

“Alice!”

Ochii ei mi-au captat privirea. Ochii ei aurii i-au intalnit pe ai mei, erau plini de teroare si teama, si confuzie toate amestecate, si buzele ei nu mai zambeau cum faceau de obicei. A oftat, si-a muscat buza si a inceput sa vorbeasca, plimbandu-se prin camera iar.

“Edward, stiu ca tu o iubesti pe Bella..” a spus Alice umbland nervoasa.

“Da…” am spus cu sfiala. Mintea ei era blocata.

“Edward am avut o viziune despre Bella, va avea o cadere emotionala… fratele ei, o va gasi si el e schimbat… iar mama ei… nu mai…traieste…”

Un marait mi s-a declansat in piept.

“Lasa-ma sa termin!” a marait la mine. “Se hraneste cu oameni si Edward sincer nu stiu ce doreste de la ea… chiar nu stiu… si mama ei a murit intr-un fel, nici asta nu stiu cum…”

“Nu se va hrani cu Bells…” maraitul lui Emmett a umplut camera in timp ce intra. Eram un pic socat sa vad cat de protectiv era cu ea… Stiam ca avea si un motiv, Bella era un inger dulce. “Am sa-i rup fundul…” a marait punandu-si mainile peste pieptul lui gigant, purtandu-se de parca era un copil mic.

“De ce esti atat de protector? A intrebat Alice. “Stiu ca este un lucru bun dar… de ce?”

“Deoarece Bella este o persoana fragila..” a spus Emmett tremurand. “Ma gandesc la ea ca la sora mai mica pe care… mereu mi-am dorit-o. Inca te mai iubesc Allie..” a zambit la Alice cara a ranjit inapoi.

“Asta e adevarat..” a spus Jasper intrand in camera. “Este total diferita de alte persoane… De exemplu, este un mixaj de emotii; poate fi nervoasa si complet fericita in acelasi timp… Este ciudat, si este o senzatie foarte stranie, cred ca o plac si eu intr-un fel pe Bella…” Jasper s-a uitat la mine.

“Si cu totii stim cat de mult ii place lui Edward-

“La naiba! A sarit Emmett socat. “Iti place de Bells?” a intrebat mirat.

M-am mutat privirea rapid, nu o va lasa niciodata balta, dar eram si eu si socat… nu m-am gandit ca … o pot iubi… nu m-am gandit niciodata la a iubi pe cineva mai mult decat ca pe un membru de familie… Dar probabil ca Bella nu m-ar iubi in acelasi mod chiar daca i-as spune…

“Nu fi prost Edward. Ea te iubeste…” Jasper a rostit cuvintele care m-au facut sa inghet.

“Ce?” Daca un vampir ar putea transpira, probabil ca as fi inecat pe toata lumea acum.

El a zambit. “Ea te iubeste, nu si-a dat inca seama… cateodata nu parasesc camera din cauza sangelui ei, o parasesc din cauza a tot ce radiaza in corpul ei cand te vede, ma face sa ma sui pe Alice..” a ranjit la ea facandu-i cu ochiul.

Ea a zambit ca o maniaca.

Mintea mea refuza sa creada cuvintele lui Jasper…Bella. Sa ma iubeasca. Pe mine. Edward. Era ceva ce nu imi puteam imagina, Frumoasa, inocenta si vulnerabila Bella, cu Edward criminalul si animalul care suge sange.

Japser s-a incruntat.

“Se simte rece acum si are dureri cumplite… si abia daca mai este constienta…”

Am fugit sus, ceilalti urmarindu-ma repede din spate. Am intrat in camera violeta a Bellei si l-am vazut pe Vampir zgariind usa de la baie. Am ciocanit in timp ce el inca zgaria. “Bella deschide usa, te rog…”

Am auzit in schimb respiratia ei incetinita. Inima ii batea cu putere si am putut sa ii aud dintii clantanind violent… am putut mirosi sange. Sangele ei dulce.

Doamne Dumnezeule!

Nervos, am spart usa, si am lasat-o sa cada jos in doua secunde.

Am alergat in baia larga si mi-am pierdut rasuflarea. Inima mi s-a rupt in bucati.

Bella se bagase in apa rece ca gheata, sangele ei rosu facand apa sa para un rau rosu. Apa rece facea mirosul si mai puternic. Buzele ei erau albastre si pielea ei era rosie peste tot. Buzele ei frumoase se miscau odata cu clantanitul dintilor iar corpul ei se scufunda tot mai adanc in apa. Mainile ei erau de o parte si de alta a cazii dandu-i suportul care ii mai ramase, sanii ei se vedeau clar prin tricou, si era evident inghetata la cum aratau. A scos o rasuflare infrigurata.

“BELLA!” am tipat. Mainile mele deja o aveau in stransoare, si am fugit in dormitor unde i-am asezat corpul sangerand si inghetat pe asternuturi si le-am infasurat imprejurul ei strans.

“Bella, te rog raspunde-mi” am suspinat incercand sa nu simt minunatul miros al sangelui ei. Chiar si acum, atat de aproape, vroiam sa il sug. Doamne, vroiam asa de mult. Puetam sa spun de unde venea. De la incheietura mainii.

Inima ei batea rapid iar corpul ei tremura violent…

“Suna-l pe Carlisle…” a spus Alice intr-o voce joasa. Jasper a fugit sa il sune.

“Edward nu o atinge!” mi-a spus Emmett. “ Este deja destul de rece…Si mai e si tot sangele care te poate face sa iti piezi firea. Rezista frate, va trai.” Dar nici macar vocea lui nu era sigura.

Daca as fi putut plange, as fi facut-o.

Bella

Totul in jurul meu era negru, totul era amortit si rece si totul era incordat…

Esti o curva! Ai facut-o sa plece! Tu ai facut asta, ratata ce esti! Tatal meu maraia in urechea mea.

“Tati…” am gemut in agnie din cauza furiei lui… Intotdeauna dadea vina pe mine… Vroiam sa deschid ochii, dar erau atat de grei si eram atat de obosita, incat ma lua somnul.

O voce de catifea, trista, a sunat in urechea mea. “Bella…totul este bine, sunt aici-

“Damien nu pleca, te rog… nu pleca….” Am inceput sa plang, imi era dor de el, imi era dor de fratele meu…

“Este bine Edward, este din cauza medicamentelor pe care i le-a dat Carlisle, te poate auzi, este doar dezorientata…” vocea ca de clopotei a lui Alice a rasunat prin aer. De fiecare data cand unul dintre ei vorbea, nu puteam gasi vre-un cuvant care sa descrie vocea lor, deoarece cand vorbeau, o faceau cu o voce melodioasa… Atat de dulce. Ca un cantec de leagan care ma ajuta sa adorm. Perfect.

“De ce mi-ai face una ca asta Bella?” vocea indurerata a lui Edward a soptit in urechea mea.

Vroiam sa raspund, vroiam sa ii spun pentru ca viata asta nu insemna viata pentru mine, si ca prezenta mea nu aducea un beneficiu nimanui. Ca respiram minunatul aer pe care nu il meritam…

Dintr-o data am simtit un tors in partea cealalta a urechii, imediat mi-am dat seama ca era Vampir.

Apoi s-a auzit usa din camera mea deschizandu-se galagios. Am realizat in momentul acela cat de slabita eram… ma simteam de parca eram sparta. Bratele imi erau intepenite, iar incheturile ma dureau de la taieturi. Orice alta miscare mi-ar face oasele sa pocneasca, atat de incordata eram.

“Cine esti…” a marait Edward nervos… la cine maraia? Stai.. el maraia?

“Raspunde-mi la intrebare, e dracu ai facut cu sora mea?”

Sigur imi imaginam lucruri; cred ca dorm… probabil ca trebuie sa ma intorc inapoi la azil.

“Stai.. tu esti…” a spus Alice, lasand intrebarea sa pluteasca in aer. Inima a inceput sa imi bata tare in piept, nu intelegeam.

Ochii mi s-au deschis socati si m-am ridicat, capul mi s-a rasucit si m-am intors catre usa de unde se auzea vocea. Corpul ma indemna sa ma misc incet.

Ochii mei au intalnit o fata familiara. Parul lui era negru ca carbunele, am realizat ca ochii lui erau conturati, iar buzele ii erau pline; a parut nervos in timp ce s-a uitat la mine. Corpul lui era inalt, lung si subtire. Avea probabil aceasi inaltime ca si Edward, asta insemna ca era mai inalt decat mine… purta o camasa neagra care ii imbratisa pielea s bratele.

Am continuat sa ma holbez la el.

“Bella…” a soptit. Vocea lui era ascutita.

Edward a marait nervos. Bratele lui s-au infasurat in jurul taliei mele si m-a tinut la pieptul lui, dar am continuat sa ma uit la frumosul barbat din fata usii… simteam in continuare ca visam.

“D-D-Damien?” am soptit.

“Sunt eu, surioara… am venit dupa tine…” a soptit el.

Edward a scos un marit puternic si plin de furie in timp ce si-a starns starnsoarea asupra mea, iar Vampir a suierat nervos si a tinut o pozitie defensive in fata mea. Si-a scos ghearele in timp ce se uita furios…

“Dar… eu…”

M-am cufundat intr-un abis binecuvantat.

Un comentariu (+add yours?)

  1. dory
    feb. 05, 2011 @ 11:29:04

    Hopa…se cam incurca treaba…trec la next 🙂

    Răspunde

Lasă un comentariu