Cap 4

În final, ea era terminată, şi a încercat să ascundă tusea în acea cârpă, dar înainte de a o putea arunca, am văzut-o udă şi pătată de sânge.

Am incercat sa ascund , deoarece stiam ca oamenii incepusera sa se holbeze. Durerea din piepul meu era din ce in ce mai mare cand am tusit. Cand in sfarsit am terminat, m-am uitat la vechea mea batista am adus-o cu mine pentru ca era posibil sa mai tusesc, era covarsita de sange  . Stiam ca nu este bine, dar nu ma puteam duce pur si simplu la un spital. La spital ar fi pus intrebari la care nu as fi putut sa raspund. Ce? As fi putut da scuza veche cu ‘cazatura’? Chiar si daca as fi facut asta, ei ar intreba de ce Charlie nu m-ar fi adus de indata ce s-a intamplat. Si cand totul se lumpezea intra Charlie nedumerit intreband daca sunt in regula. Cand as fi ajuns acasa ar fi fost mult mai rau decat este, asa ca spitalul nu este o varianta.

M-am uitat la ei, ma priveau cu ingrijorare „Sunt in regula, este doar o mica raceala. Nimic ingrijorator. ”

„Esti sigura Bella? Poti sa mergi cu noi , dupa scoala la Carlisle. ”

„Carlisle?”

„Este tatal nostru adoptiv si noul doctor al spitalului. ”

„NU!” am raspuns un pic prea repede „Adica sunt bine. Nu vreau sa-mi spuna nimeni ceea ce stiu” ”

Am observat ca Edward nu a vorbit deloc , de obicei era primul care vorbea si se implica. I-am cautat privirea, se uita la mine.

„Edward, chiar sunt bine” Alta durere a venit din piept si m-am tinut de masa. Trebuie sa-mi amintesc sa vorbesc mai putin. Am strans din dinti.

 „Pot sa vorbesc cu tine putin? ” a intrebat el suspicios. Dupa cateva secunde am incuvintat.

Ne-am ridicat si am mers spre iesire.Nu era plin de elevi deoarece nu era o zi ploioasa.Era caldut asa ca Edward si cu mine am mers pana la copacul din mijlocul campusului, mana mea inca era pe piept incercand sa gasesc aer.  

„Bella, stiu ca imi ascunzi ceva”

„Nu este adevarat” dar am expirat zgomotos.

„Ce este ? Ce te doare?” isi plimba mainile in jurul meu incercad sa ma ajute.

Nu puteam sa cedez si sa-i marturisesc acum lui Edward ce se intampla. Nu vreau sa-i pun viata in pericol doar ca sa o salvez pe a mea, asa ca m-am intors spre scoala. Eram aproape acolo cand m-a luat cu ameteala. Eram aproape de pertele scolii , am incercat sa ajung. Am inceput si sa tusesc puternic, ma durea pieptul, prea multe emotii si efort. Ameteala a revenit, simteam ca o sa cad. Edward sper ca era aproape sa ma prinda, dar din pacate nu era. Am imbratisat pamantul abdomenul ma durea din ce in ce mai tare. Am auzit pasi si bratele lui Edward ma inconjurau .

„Bella, tatal meu este doctor , asa ca stiu destule ca sa-ti spun ca ai patru coste rupte din felul in care  te simti” mi-a atins bratul si am suspinat de durere. „De asemenea ai si un os fisurat haide , te voi duce la spital fie ca-ti place fie ca nu”

M-a ridicat de pe pamant. Deodata totul a devenit negru.

EPOV

I-am simtit corpul mai moale , dar pieptul ei tot codora si se ridica. Purta in continuare ochelarii, si i-am dat cu grija jos, in jurul ochiului ei era un cerc negru, deodata buzele ei au devenit mai rosii, curegea sange, dar nu de la cazatura.

„O sa fie bine” am asezat-o in masina mea, in cateva minute eram la spital

Am carat-o inauntru de indata ce am ajuns. Am mers in sala de primiri urgente si erau cateva asistente, eram norocosi ca nu era una singura, am asezat-o pe un pat.

„Am nevoie de Carlisle, acum!” am tipat .

„Oh Doamne!” ea a fugit cat a putu de repede dupa Carlisle. L-am zarit imediat venind pe hol.

„Edward! Ce faci aici? Ce este” a intrebat el ingrijorat dar calm .

„Ea este Isabella Swan. Are patru coaste rupte, respiratie greoaie, buza rupta, si vanatai pe majoritatea corpului” am spus dintr-o suflare.

„Poti sa-mi spui ce s-a intamplat ce ea mai tarziu fiule, dar acum trebuie sa te duc la mine in birou, inainte ca lucrurile sa o i-a razna pe aici. ” el a chemat echipa cu asistente.  

Nu mai aveam voie cu ei in camera asa ca am plecat in biroul lui.

„Este bine?”

„Inca nu stim. Piciorul ei este rupt. O ruptura curata. Lovituri au o zi doua. In rest ai dreptate. O sa-i facem o analiza cu raze X.”  

„Sunt vechi de o zi.”

„De unde stii? ” nu i-am putut raspunde „Edward, trebuie sa-mi spui ce s-a intamplat ”

„Am mers la casa ei, ieri dupa scoala, cand a deschis usa avea o expresie de frica, dra cand m-a vazut pe mine s-a relxat o secunda si dupa a impietrit. Cand a venit Charlie acasa, Charlie este tatal ei, el a tipat la ea. Am fost pentru ca eram suspicios deoarece avea vanatao destul de puternice pe brate”  

„Mda, am observat” m-a intrerupt el 

Dupa ce Charlie a intrat in casa , a spus ca el a avut doar o zi proasta la statie si ca este in regula. Cand ma pregateam sa plec am auzit doua zgomote puternice la cateva secunde distanta. Am ingorat zgomotele si am plecat. Ma simt de parca era vina ema. Trebuia sa ma intorc si sa o salvez. Ea a venit asa astazi la scoala. Charlie este singurul care i-a putut face acest lucru. Ea pleaca grabita de la scoala ca sa-l astepte acasa. Ma simt atat de vinovat”  

„Tu spui  ca Charlie , seriful a facut asta? Edward nu cred asta, nu este instare de asa ceva…”

 „Nu! El a facut-o! Cine altcineva ar fi facut asat? ” mi-am pus fata in maini.

„Fiule,nu este vina ta. Cand Bella se va trezi ne va povesti cu exactitate ce s-a intamplat. ”

„Nu, ea nu va vorbi. Am incercat astazi, stie ca stiu , dar nu vrea sa recunoasca. Nu a venit la spital de teama ca un doctor sa nu afle ceea ce ii face Charlie si sa devina mai rau”

„Ai incredere in mine, vom afla ce s-a intamplat”

Deodata , o asistenta a intrat „Doctore, s-a trezit”

Am vrut sa merg spre usa, dar Carlisle m-a oprit „Edward cred ca ar trebui sa te intorci la scoala si sa povestesti tuturor ce s-a intamplat. Poti sa te intorci cand ai terminat cu scoala ”

„Nu, nu o pot parasi” 

„Edward, tocmai ai intalnit-o pe aceasta fata, ieri.Esti sigur ca sentimentele pentru ea nu sunt intense, vrei sa stai aproape de ea? Nu vreau sa fi ranit” 

„Sunt sigur tata. Nu pot sa ma indepartez, sunt prea atasat de ea. ”

Cand Bella m-a vazut, a parut confuza, dar si relaxata’Edward? Unde sunt? ”

„Esti la spital Bella. Ei au grija de tine” am mers pana in dreptul ei, si-a intins mana spre mine. Am simtit un fel de electricitate prin corp. Bella a inceput sa roseasca si sa tuseasca. Sigur si ea a simtit electricitatea.

Si-a retras mana „Edward trebuie sa plec. Ce se intampla daca Charlie afla, nu va plati pentru spitalizare, eu ar trebui sa platesc si nu am bani. Si va fi de 3 ori mai rau cand ma voi intoarce acasa. De ce m-ai adus aici? Nu pot sa le spun ca Chalie e responsabil pentru astea. Ei nu va vor crede Charlie va face pe nevinovatul ca data trecuta.” nu putea sa mai vorbeasca .

„Ultima data? A mai facut asa ceva? ”

A luat un mare avant ca sa-mi poata povesti pana la capat. „Acum cativa ani, m-a prins sarutand un baiat pe care il placeam. Mi-a spus ca sunt o curva si ca nu trebuie sa sarut asa un baiat.Am urcat in camera mea si el a spus ca va veni mai tarziu sa rezolve cu mine. Logic ca a venit. M-a ghemuit si ma dus pana la scari si m-a impins, eu nu am putut sa ma opun si nici sa ma opresc. Am avut un picior, o mana rupta si cateva contuzii. M-a adus la spital, s-a prefacut atat de bine ca este ingrijorat, incat aporpape l-am crezut si eu . Daca afla ca ti-am povestit ceva ” ea nu a mai putut continua si un scancet de durere a venit. Deodata a realizat ca imi atingea mana si s-a retras repede. O roseata adorabila i-a strabatut obrajii.

„Bella, nu-ti face griji. Vei fi bine , dar nu o sa te las sa te intorci la el. El este periculos si nu vreau sa-ti faca rau. ” Am terminat chiar inainte sa-i spun Bella mea . Suna atat de bine. Bella mea. Vreau ca ea sa fie cu mine, vreau sa o protejez.

„Edward, trebuie sa ma intorc. Nu poti sa spui nimaniu”

„De fapt. Carlisle, doctorul tau probabil este afara si a auzit tot ceea ce ai zis” cand am terminat Carlisle a intrat.

„Imi pare rau ca sunt bagacios, dar am auzit ceea ce ai spus Bella, si trebuie sa le spun politistilor sau imi voi pierde slujba. Trebuie sa le spun pentru ca este un caz de familie. Daca nu va fi din ce in ce mai rau” Carlisle i-a trmis un zambet intelegator.

„Nu pot” Bella a spus obosita, si a inceput sa planga. Am incercat sa o ajut dar nimic nu s-a intamplat.

„Bella, politia trebuie sa afle. Charlie nu va mai putea sa te raneasca daca nu cooperezi cu ei”

Ea in final s-a oprit si a aceptat. „O sa spun un detectiv. Ei probabil vor veni si te vor pune sa raspunzi la niste intrebari. daca este ok ” ea a intepenit si stomacul ei a chiortait

„Iti este foame Bella? ” Ea nu a mancat niciodata din cate am observat. Aproape pot sa-i vad oasele.De curiozitate am intrebat-o „Te hranea Charlie vreodata, sau iti dadea bani sa cumperi?” A inceput sa plaga din nou.

„O sa te ajut Bella. Intr-un fel sau altul „

6 comentarii (+add yours?)

  1. stefanik
    feb. 08, 2011 @ 17:10:57

    priiiima?
    saraca bella
    \Doamne!Cum poate fi Charlie
    o vor ajuta!sunt sigura
    sper doar sa nu fie si mai ranita din cauza ca anunta politia
    deci,cand urmatorul capitol

    Răspunde

  2. Dora
    feb. 09, 2011 @ 05:43:46

    .Imi place mult :X:X. Dar noi vrem si urmatorul…:) PuPICI si spor la scris in continuare. 🙂

    Răspunde

  3. elena
    feb. 09, 2011 @ 14:07:13

    este super astept cu nerabdare continuarea
    a meritat asteptatrea pentru a ma bucura de acest capitol

    Răspunde

  4. Michelle
    feb. 09, 2011 @ 15:07:37

    WoW. no comm.

    Răspunde

  5. andravrabie
    feb. 11, 2011 @ 06:46:57

    cred ca iar imi vine sa plang:((
    de ce unii oamenii sunt asa niste brute?
    cred ca daca eram in locul bellei ii otraveam mancarea lui charlie si apoi fugeam pe unde puteam , chiar daca era sa stau pe strazi
    spor la tradus in continuare abia astept nextul
    kisses and hugs!

    Răspunde

Lasă un comentariu