Cap 6

EPOV

Nu pot sa cred ca am spus-o cu voce tare.  Cu siguranta nu a adormit , as aca presupun ca m-a auzit .

M-am ridicat si m-am asezat pe canapea unde statea mai devreme. Am inceput sa ma gandesc la ce se va intampla daca Bella va fi obligata sa se intaorca cu Charlie. A spus ca mama eu a murit, asa ca nu puteam lua in calcul faptul ca Bella va putea sa stea cu ea si inainte sa moara probabil mai era casatorita cu Charlie , asa ca aceasta varianta cade.  Ea putea sa stea cu noi. Rosalie si Alice ar iubio, dar nu stiu daca Carlisle si Esme ar fi dorit. Stiind in ce situatie etse , probail ar fi spus da.dar nu avem un pat in plus in care sa doarma ea. Ar putea sa doarma cu Alice si Rosalie , cdar ele mai dorm cu iubitii lor, asa ca probabilitatea pica. Singura optiune era sa doarma cu mine. Am o canapea la mine in camera si puteam sa dorm acolo. Nu as face-o pe Bella sa dorma nicodata pe canapea , i-as oferi patul  dar ea din respectualitate s-ar fi asezat pe canapea, dar m-as fi ceetat cu ea pana ar fi aceptat sa doarma in pat. Am ras in sinea mea.

Deodata a intrat Charlie m-am ridicat repede si m-am pus in fata Bellei pregatot sa o protejez. El ar fi putut sa o tortureze , dar tot vreau sa protejez cel m,ai bun lucru ce mi s-a intaplat vreodata.

„Pleaca din calea mea copile! Nu ar trebui sa fii aici. Cine stie ce cauti intr-o camera ca asta cu ea.”

„Exact o camera ca asta. O camera de spital. De ce am face intr-o camera ca asat ceva, cand cineva ca dumneavoatra ar intra. Ma mir ca inca va mai pasa , macar un pic, de fica dumneavaostra. ”

„Nu este fica mea. ea este doar o mare greaseala. ”

Eram uimit. Cum putea sa spuna asa ceva despre Bella? Singura lui fiica. cat de crud poate sa fie?

„Cum puteti spune asta? Pana la uram de ce sunteti aici? Ca sa o torturati? Sa o raniti, cum o faceti de o vreme? Oh, si vreau sa va spun ca i-a spus detectivului totul ”

Ochii lui Charlie s-au speriat pentru o secunda, apoi si-a revenit. „daca i-a spus detectivului totul, atunci ea va ajunge multa mai rau de atat”

„Cred ca ar trebui sa iesiti de aici. Cred ca ar trebui sa iesiti din spital. Acum. Bella nu vine cu dumneavoastra. Ea nu va va mai vedea niciodata. Sunteti cel mai rau, dispretuitor si crud om pe care l-am vazut vreodata. Nu imi dau seama nici cum ati ajuns in politie. ” A stat nemiscat pentru un minut, apoi a venit aproape de mine.

„Asculta! O sa o i-au pe Bella inapoi. Oricat ar costa, ea va fi sub acoperisul casei mele pana in ziua cand voi muri” s-a intors si a trantit usa.

„Ei bine, noi toti speram ca va veni ziua aceea (N.T : Edward face referire la ziua cand Charlie va muri) ” nu pot sa cred ce am spus. Adica acest om i-a facut rau Bellei , dar niciodat nu mi-am dorit ca cineva sa moara.

Dupa ce el a plecat, m-am intors spre canapea si m-am uitat la Bella. A inceput sa se fioasca si a spotit cateva vorbe indescifrabile. Cred ca vorbeste in somn.

” NU! OPRESTE-TE ! NU TI-AM FACUT NICIODATA NIMIC! NUUUUUU! ” a inceput sa se foiasca si mai rau. tipa ca din gura de sarpe. Am mers langa ea , am incercat sa o trezesc , dar am reusit decat sa-i adances abisul in care se afla. Am incercat sa vorbesc . dar ea doar tipa „OPRESTE-TE ! TE ROG, DOARE! OPRESTE-TE! ”

„Bella! Bella, trebuie sa te trezesti. El va plecat daca te trezesti. Haide Bella trezeste-te! „am spus tare, O asistenta si Carlisle au venit., probabil au auzit dion biroul lui Carlisle. ” Are un cosmar. Va fi bine. O sa o trezesc”

„EDWARD AJUTA-MA! ” a strigat ea

„Bella, o sa te ajut daca iti deschizi ochii! Trezente-te! ”

„Edward! Te rog! ” abia atunci a deschis ochii si s-a oprit din tipat. Avea respiratia neregulata. „Bella ? esti bine? ”

„A-sa c-re-d. A-m av-ut do-ar un cosmar. Asta e too-t”

BPOV

Peste tot in casa era liniste, Televizorul lui Charlie era oprit, asta este foarte ciudat , el este pornit aproape 24/7 .

Am mers incet pana la scari, ma asigurasem ca nu fac zgomot. Am inaintat spre sufragerie, nu era acolo. Poate as putea pleca fara ca el sa-si dea seama.

Am mers pana la bucatarie si nu era nimeni acolo. Am mers pana la usa dupa ce m-am luat cheile din cuier. Cand am deschis usa am dat peste un Charlie foarte baut si nervos.

„Unde crezi ca te duci Bella? ” a zbierat el. Nu puteam spune nimic eram inghetata de frica.

El s-a apropriat de usa si eu m-am dat in spate incercand sa ajung cat pot de departe de el. El staia ca incercam sa fug si acum vrea sa ma faca sa platesc .

Deodata apare un cutit in mana lui. Nu am nicio idee de cum a ajuns acolo. M-am intors si am inceput sa alerg prin casa. Nu aveam nicio sansa sa urc pe scari ca m-ar fi auzit. Pot sa ma duc in magazie, acolo sunt cutii si ma pot ascunde dupa ele.

I-am auzit pasii  lui Charlie in spatele meu, m-am ascuns sub un morman de haine si genti vechi. Am asteptat in liniste. I-am auzit pasii silentiosi pe trepte. M-am tensionat asteptand sa vad ce face.

Deodata hainele au fost smulse si Charlie a aparut. Am tipat si m-am indrepatat spre directia opusa. El era in spatele meu cu cutitul. Deodata m-am impiedicat de ceva si el m-a ajuns. M-am tarat pana cand am ajuns la perete.

El s-a aplecat si mi-a taiat antebratul drept si l-a aruncat in mijlocul magaziei.

„NU OPRESTE-TE ! NU TI-AM FACUT NICODATA NIMIC! ” am tipat cat m-au tinut plamanii. El doar a ras si s-a apropriat si de celalalt brat si l-a taiat! „NUUUUU” in final s-a apropriat de stomacul meu si l-a maruntit „TE ROG OPRESTE-TE ! DOARE! ”

„Bella! Bella, trebuie sa te trezesti. Nu o sa iti faca rau daca te treazesti. Haide Bella trezeste-te! ” l-am auzit pe Edward. Acum am speranta.

„EDWARD AJUTA-ME! ” am simtit cum curgea sange de peste tot. Gura a inceput si ea sa sangereze.

„Bella! O sa te ajut daca iti deschizi ochii! Trezeste-te! ” a spus el covarsit.

„Edward! te rog!” am spus cu ultimele puteri.

Deodata am deschis ochii si eram intr-o camera alba. In camera de spital in care fusesem si mai devreme. Am avut un cosmar. Era doar subconstientul meu.  Cea mai rea amintire. Ziua cand Charlie venise de la casa lui Billy. Billy era singurul sau prieten, ii placea sa se imbete cu el. Pierduse la pariuri si hotarase sa-si  verse furia pe mine. Era aproape la fel cu cosmarul, numai ca mult mai rau.

„Bella. Esti bine? ” a intrebat Edward.

M-am uitat la el. Nu puteam sa-i spun adevarul, Nu eram in stare sa-i povestesc visul.” A-sa c-re-d. A-m av-ut do-ar un cosmar. Asta e too-t”

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. andravrabie
    feb. 16, 2011 @ 14:41:14

    ce trist:( abia astept sa se termine totul si ca Bella sa scape de Charlie desi presimt ca nu va fi asa de usor
    spor la tradus in continuare
    kisses and hugs!

    Răspunde

  2. stefanik
    feb. 16, 2011 @ 18:30:06

    cum poate charlie sa fie asa
    ce a visat ea acum i s-a intamplat in trecut nu?
    vai ce om
    saraca bella
    fain ficu!!!!!
    cand nextu?

    Răspunde

Lasă un comentariu