Capitolul 11

Cu sase luni in urma, Charlie a fost pus in inchisoare si am fost cea mai fericita persoana din lume, cu Edward aproape de mine in fiecare secunda.Inca sunt fericita, la fel e si Edward…din ce am observat. Am devenit inseparabili, ca si cum suntem lipiti undeva de coapse sau ceva de genul, dar clar nu ne putem desparti, indiferent de ce. Mi-am dat jos si ghipsul de la incheietura. Carlisle a spus ca s-a vindecat destul ca sa nu mai port ghipsul si coastele mele s-au vindecat si ele. Clar eram fericita ca mi-am dat ghipsul jos.

Inca locuiam in aceeasi casa in care am trait mereu din moment ce statul s-a oferit sa plateasca toate facturile medicale si facturile casei si totul pana implinesc 18 ani. Cam am lenevit in ultimul timp si am mers la scoala cu Edward langa mine. Dar in 2 saptamani trebuie sa merg la cea mai nasoala chestie din ultimul an. Balul. Ugh.

Balul seniorilor se presupunea a fi cea mai tare noapte din viata ta. Mai ales daca esti Alice. A insistat sa imi faca parul si machiajul si sa ma ajute sa imi aleg o rochie. Alice a insistat sa o ajut si eu pe ea. Si pe Rose, normal. Am devenit cele mai bune prietene.Cand sunt departe de Edwad, dintr-un motiv sau altul, ele sunt acolo. Sau chiar si cand Edward e acolo, s-ar putea sa fie si ele. Dar sa ne intoarcem la chestia cu balul.Mi-e groaza de el si din cauza lui Edward. Inca nu m-a invitat.

Diseara, a zis ca ma va duce intr-un loc special. Undeva, unde nimeni nu a mai fost, decat el. Eram super incantata ca apuc sa vad „locul special”. Dar desigur, Alice a insitat sa vina sa ma ajute sa ma pregatesc pentru intalnire. Lucru pe care l-a facut de cand am inceput sa ma intalnesc cu Edward.

„Bella! Sunt aici! Esti gata sa fii infrumusetata?” ma chema Alice de pe scari. De abia iesisem din dus si imi puneam prosopul pe mine.

„Da, Alice!” am auzit usori pasi pe scari si apoi Alice a intrat ca un vartej in camera mea.

„Hey Bella!” Am rochia perfecta ca sa o porti asta seara! O vei iubi!” a tipat ea

„Tot ce alegi tu este mereu perfect, Ali.” am spus venind spre ea sa imi vad rochia

„Aw, multumesc Bellsie! Te iubesc!” a sarit ea si mi-a dat o imbratisarea masiva pentru o fetita mica ca ea.

„Si eu te iubesc, Alice. Acum sa vedem ce ai ales de data asta.”

Ea a deschis punga in care era rochia si a scos o rochie superba turcoaz. Era cam pana la genunchi si avea un decolteu in forma de V care dezvaluia cantitatea potrivita de piele. Era perfecta pentru Edward si pentru mine.

„Alice!” Este superba! De unde ai luat-o?” mi-am trecut mana peste matasea moale.

„Eu am facut-o, prostuto.”

„Tu ai facut-o!!!” am tipat. Ea a aprobat si de aceasta data EU i-am dat o imbratisare enorma.”Alice esti cea mai tare proetena, pe care cineva o poate avea!”

Ea a ras cu un ras cristalin.” Stiu, nu trebuie sa imi spui. Dar am facut asta special pentru tine, deoarece mereu trebuie sa indeplinesti muuulte cerinte pentru a cumpara o rochie, asa ca am urmarit toate regulile si am scos aceasta minunatie.” Ea s-a intins pe spate in pat.

“Okay, trebuie sa te pregatesc. Avem doar o ora jumatate pana vine Edward sa te ia si asta nu e foarte mult pentru ce trebuie sa fac! Acum, imprastierea! » De ce trebuia sa foloseasca termeni din fotbal? Stiti ce, nici macar nu o sa o intreb. Am oftat si m-am dus la baie ca sa imi usuc parul. L-am lasat pe spate pentru Alice ca sa faca ce vrea cu el.

Pentru urmatoarea ora, jucandu-se de-a Bella Barbie, Alice mi-a dat parul cu fixativ, m-a machiat, a luat niste pantofi, foarte comfortabili as putea adauga, si mi-a facut manichiura si pedicihiura.

„Je suis fini!” a chitait Alice. Stai ce inseamna asta?  De parca mi-a citit mintea mi-a spus:”Inseamna am terminat in Franceza. Dumnezeule, nu esti atenta la ore?” am ras.

„Ali, fac Spaniola, nu Franceza.”

„Pai, oricum, sunt gata.” M-am dus la oglinda dar ea m-a oprit.”Inca nu te poti uita! Trebuie sa iti pui rochia mai intai!”

M-am ridicat si am apucat rochia, punandu-mi-o pe cap si aranjand-o. Apoi mi-am pus conversii negri pe care m-a lasat sa ii port deoarece Edward a spus ca ar trebui sa folosesc pantofi care sa fie siguri pentru mine ca sa merg in padure. Acesta a fost un mic indiciu pentru mine despre ce loc secret era.

„Okay, pot sa ma uit acum?” Alice a aprobat si m-am intors cu fata la oglinda. Am oftat cand am vazut cine sa uita la mine. Era frumoasa. Parul era moale, in valuri pe spate, dar ondulat in mici ineluse la capat. Avea rochia minunata pe care Alice mi-a facut-o si avea cel mai subtil machiaj. Am atins oglinda si fiecare miscare o faceam, o facea si femeia din oglinda,

„Alice, niciodata nu incetezi din a ma uimi.” am spus in timp ce o imbratisam, fiind atenta sa nu stric nimic.

Cand am auzit soneria am vrut sa ma duc sa raspund eu dar Alice a fugit la usa, spunandu-mi sa astept pana cand ma chema, sa cobor.

Dupa cateva minute, am auzit-o strigandu-ma „Bella, coboara!” Am luat o gura mare de aer in capatul scarilor si le-am coborat incet. Can am ajuns la jumatate m-am uitat la Edward care arata foarte tensionat. M-am grabit spre el.

„Edward? Care e problema?” El doar se holba la mine, apoo am observat privirea din ochii lui.Dorinta.”Edward, Edward!” Inca se holba la mine. L-am zdruncinat de cateva ori pana si-a revenit.

„U-u-h-h T-t-u-u.” a incercat el sa vorbeasca dar s-a intors la holbat. Am oftat, dandu-ma batuta.

„Alice? Poti sa ne lasi un minut sau doua, sau trei? Te rog.” am rugat-o

„Sigur. Eu voi pleca, munca mea s-a terminat. Bafta asta seara!” a iesit pe usa dansand. M-am uitat la usa, dar urmatoreul lucru pe care il stiu era ca eu eram lipita de perete cu bzuele lui Edward peste ale mele.

„Edward” am spus eu dupa cateva minute de ne respirat „nu vroiai sa ma duci undeva?” am ras.

„Da, asteapta doar cateva minute” si-a presat buzele de ale mele si a gemut la contact. Am zambit in timp ce il sarutam. Mi-am strans degetele in parul lui si el si-a trecut limba peste buza mea de sus si eu l-am lasat. Dupa un timp, mi-am dat seama ca daca nu ne opream, lucrurile ar fi scapat de sub control.

„Edward, Edward.” am spus tinandu-i fata intre mainile mele. „Trebuie sa plecam!” am ras.

El a chicotit”Trebuie? Pot sa iti arat locul special weekendul acesta si putem sa stam acolo, cu tine si toata frumusetea ta.” s-a uitat la mine din cap pana in picioare „Arati incedibil apropo. Mi s-a taiat respiratia cand te-am vazut coborand pe scari, nu pot sa ma gandesc la o persoana mai frumoasa in lume.” Am zambit.

„Mersi” L-am ciupit de buze, dar apoi m-am retras. El a marait,”Bellaaaaaaaaa!” s-a vaitat el.”Edwaaaaaaaard!Trebuie sa mergem. Nu voi astepta sa vad locul tau special. Am asteptat toata ziua!” m-am vaitat si eu.

„Macar putem face aceleasi lucruri si acolo.” Mi-a facut cu ochiul si m-a tras spre usa.

„Oh, Dumnezeule, Nu fii atat de pervers.” l-am lovit in brat in joaca.

„Nu imi sta in fire.” a spus el in timp ce imi deschidea usa masinii. Mi-am dat ochii peste cap.

Eu si Edward am trecut de „granita” sau de „a treia baza” sau cum vreti sa ii spuneti, cam cu doua luni in urma cand am aflat ca el a fost acceptat la Darmouth. Partea interesanta e ca eu deja intrasem acolo, asa ca intr-un fel ne-am daruit inocenta. Nu am fost capabil sa ne satisfacem „nevoile” unul altuia mai tarziu, asa ca banuiesc ca inteleg de ce se purta asa, dar vroiam ca seara asta sa fie speciala asa cum a spus el ca va fi.

Dupa cateva minute, a parcat intr-un loc abandonat. A coborat din masina si a fugit in jurul ei ca sa imi deschida usa.

„Um, Edward, de ce suntem aici? »

„Pe aici ajungem la locul special, frumoaso” mi-a zambit si mi-a apucat mana in timp ce intram in padure.

Ne-am tinut de mana tot drumul, astefel incat eu sa nu cad. Cat de dragut e asta? Am oftat de fericire in timp ce ne apropiam de un fel de camp. Era frumos. Avea flori acoperind delaurile si puteai vede pasari zburand in jur si iepuri sarind in luminis.

„Edward, e uimitor!” am spus in timp ce ma conducea in mijlocul florilor.

„Stiu, am gasit locul asta cand te-am intalnit prima data. Acea prima zi, cand am vazut ca erai frumoasa in toate felurile, si am continuat sa am ganduri necurate cand ma gandeam la tine, asa ca aveam nevoie de o plimbare pentru ca eram prea racit ca sa ma duc sa fac un dus rece. Cand am inceput sa merg, am ajuns la parcare si am vazut o carare, am urmarit-o pana cand am ajuns in acest luminis. Am crezut ca era aproape la fel de frumos ca tine.”

„Awww, asta e atat de romantic si de siropos!” mi-am infasurat bratele in jurul gatului lui si i-am dat o imbratisare mare. El a ras si m-a imbratisat inapoi.

„Deci, Bella, ma gandeam..” a spus el in timp ce ne asezam pe iarba.

„Da?” ma intinsesem pe jos cu capul in poala lui.

„Ma gandeam daca ti-ar place sa vii la bal cu mine?” am ranjit.

„Sigur ca voi veni cu tine. De ce nu as vrea? Doar asteptam sa ma intrebi.” am spus emotionata.

„Pe bune? Am asteptat cam o luna sa te intreb dar nu imi faceam curaj.”

„Ce? De ce?? Sun prietena ta, ar trebui sa fii capabil sa ma intrebi orice, mai ales cand vine vorba de bal, sau iti dau permisiunea pentru a te gandi ca voi merge cu tine din moment ce suntem impreuna, dar daca nu m-ai intrebat si ne intalneam asta ar fi fost ciudat si m-ar fi enervat. Dar serios-” am fost intrerupta de buzele lui Edward peste ale mele. Cam baiguiam acolo.

„Multumesc ca mergi cu mine, dar serios, nu trebuia sa baigui. Asta faci cand esti nervoasa si aici nu e nevoie-” a spus el.

Am chicotit: Scuze, nu prea gandeam.”

„Te iert.” m-a sarutat din nou, si aproape am capatat verdeata pe rochia mea noua, dar nu am vrut asta. Alice m-ar fi omorat. Asa ca Edward mi-a dat rochia jos gratios.

 

EPOV

 

Eu si Bella am avut parte de cele mai frumoase momente in luminis. A fost absolut superba in rochia pe care o purta. Bineinteles ca am dat-o jos de pe ea. Am fost atat de fericit cu ea. Nu ca ne-am dezvaluit sentimentele, lucrul asta il facusem cu sase luni in urma cand Charlie a fost bagat la inchisoare, eu si Bella eram mai aproape ca niciodata, nu puteam sa ma satur de ea.

Acum ne intoarcem acasa pentru ca pare ca incepe sa ploua. Ma holbez la Bella, intr-un mod care ar putea fi potrivit doar in privat. O iubesc, ar trebui sa fiu capabil sa ma holbez la ea cum vreau, nu? Am ras in sinea mea,

Suntem in masina si Bella a pus desigur una dintre melodiile adevarate rock and roll (cantecele anilor 80). Chiar acum asculta melodia Every Rose Has It Thorns de Poison.

„Edward?” a intrebat ea

„Da?”

„Putem merge la tine acasa? Vreau sa ii vad pe Carlisle si pe Esme inainte sa plece in calatorie.”

„Bineinteles. Sunt sigur ca vor fi incantati sa te vada. A trecut o vreme de cand i-ai vazut ultima data.” m-am uitat la ea si ea doar a zambit si a aprobat.

Am ajuns dupa o mila lunga de condus la casa mea, cu Bella pregatita sa sara cand opream masina. Am oprit fix in fata casei si ea a sarit din masina, nici macar lasandu-ma sa ii deschid usa.

In timp ce urcam pe veranda puteam sa il vad pe Carlisle coborand pe scari ca sa o intampine pe Bella. Cand am intrat in casa, Bella o imbratisa pe Esme si aceasta era aproape sa planga.

„Nu imi vine sa cred ca ai vrut sa vii aici, doar sa iti iei „la revedere”, Bella. Asta e atat de dragut din partea ta.”a spus Esme dandu-i alta imbratisare Bellei.

„Nu e nicio problema. Esti ca mama pe care niciodata nu am avut-o si  ma simt bine ca am vrut sa imi iau la revedere cand plecati. Nu conteaza ca e o luna sau doar cateva ore. Te iubesc, Esme.” amandoua plangeau acum si Carlisle a imbratisat-o ciudat pe Bella dupa ce terminase cu Esme.

Am aflat ca ei p lecau de fapt azi, la doar cateva minute dupa ce noi am ajuns. Sunt fericit ca nu am mai stat in luminis pentru ca altfel nu i-am mai fi vazut.

„Bella!” cobora Alice pe scari cu jasper langa ea.

„Hey, Alice, Jasper.”

„Cum a fost intalnirea voastra?” a venit sa se uite la rochia Bellei sa vada daca e ceva ce ar trebui curatat.

„Alice, nu am facut nimic ca sa murdarim rochia! Iti promit ca nu e nimic in neregula cu rochia.”

„Da, pentru ca nu ai facut nimic cu rochia pe tine” Alice a ranjit si Bella s-a inrosit puternic. Era o roseata frumoasa.

„Da, Alice.” m-am dus spre Bella si am sarutat usor pe gat.” daca vrei sa stii, am facut chestii fara rochie. Am facut sex. Mult. A fost kinky.” Ochii lui Alice s-au marit si a tipat.

„Nu vreau sa stiu!” a fugit in sus pe scari tragandu-l pe Jaser dupa ea,care se holba la mine.

„Edward!” a tipat Bella si m-a lovit peste brat.

„Ce?”

„Chiar trebuia sa le zici asta? Kinky? Ce dracu a fost asta?”

„Alice si-a bagat nasul unde nu trebuia” am ras. Parca conta.”Asa ca te-am salvat.”

„Pai, multumesc pentru salvare, dar esti norocos ca parintii tai s-au dus sus sa stranga lucrurile.” M-a pupat pe nas.

„Ma consider norocos. Te am pe tine.”

„Doamne, esti cea mai siropoasa persoana pe care o stiu. Dar iubesc asta.”

„Da, internetul m-a invatat multe.”

„Stii toate astea de pe internet?” a intrebat ea sceptica

„Sigur ca nu. Sunt Dr. Smooth, am propriile metode.”

„Mm hm… okay. Pai, trebuie sa ma intorc acasa, am de facut teme.”

„Dar e Sambata” m-am vaitat.

„Domnul Barnes ne-a dat teme in plus doar pentru ca Mike Newton a fost un dobitoc in clasa.”

„Bine. Ma duc sa aduc ceva din tema mea. Vin imediat inapoi.Am sarutat-o usor pe buze, eu parand ca sunt singurul care vroiam mai mult, dar am fost surprins sa o vad cum imi tine fata intre mainile ei si m-a sarutat mai adanc pentru o secunda.

„Pentru ce a fost asta?” am intrebat-o

„Nu stiu. Un mic preview pentru ce urmeaza.” m-a impins spre scari. Am mormait.

Cand m-am intors sa ma duc pe scari l-am intalnit pe Emmet,

„Ahh, vad ceva murdar pe aici” a spus el ranjind ca un idiot.

„Ma rog” am fugit tot drumul pana la camera si mi-am luat ghiozdanul.

„Edward!” am auzit-o pe Bella tipand. Am fugit in jos pe scari sa o vad pe Bella in bratele lui Emmet care o imbratisa foarte tare. Am ras.

„Nu sta acolo! Ajuta-ma!” a tipat ea. Emmet a strans-o si mai atre”Emmet…nu pot…respira.” s-a inecat ea.

Intr-un final el a pus-o jos si ea se holba la el:’’Ce, eram doar prietenos!” a spus el, mergand in bucatari.

„Prietenos” a bombanit Bella apucandu-mi mana si impingandu-ma spre masina.

„Esti in regula?” am intrebat-o cand am ajuns in masina.

„Sunt bine” si-a pus mana pe coapsa mea in timp ceconduceam si eram distras. Dupa a inceput sa isi miste mana in fata si in spate.

„Bella.”

„Da?” a intrebat ea inocenta.

„Faci condusul ficil.”

„Oh” s-a uitat in jos la mica problema e care o aveam si a chicotit, dar tot si-a tinut mana pe coapsa,

 

BPOV – 2 saptamani mai tarziu. Cu o zi inainte de bal.

 

„Bella! Hai trebuie sa ne miscam! Inca nu am gasit rochia perfecta pentru bal! Este acum sau niciodata!” a tipat Alice facand oamenii sa se uite la noi.

Eram la mall in Seattle, era noaptea dinaintea balului si nu puteam sa ne dam batute-eu nu puteam sa ma dau batuta-din a cauta rochia mea de bal.

„Vin Alice.”m-am vaitat eu.Ma taram inspatele ei si al lui Rose si Alice devenea din ce in ce mai nervoasa.

Rosie deja isi gasise rochia perfecta. Era simpla, dar eleganta in acelasi timp. Am fost socata ca nu a vrut una mai buna dar anspus : De ce sa nu iau o rochie frumoasa, simpla decat una mai buna, clar mai superba, cand nici macar nu o va purta toata noaptea oricum.Ew. Rochia ei era mov  cu un decolteu in forma de v si cu o curea subtire.

Acum mergeam doar la un magazin de rochii, Alice era determinata sa gaseasca atat rochia mea cat si a ei pentru ca era singurul magazin in mall in care nu intrasem. M-a tras inauntru si mi-a aruncat o duzina de rochii, indesandu-ma in cabina de probe.

Dupa ce am probat intre 5 si 10 rochii mi-am gasit-o pe ce aperfecta.

„Asta e!”am tipat

„Ohh! Lasa-ne sa o vedem!Lasa-ne sa o vedem!” a tipat si Alice.

Rochia era de un albastru inchis, care era culoarea favorita a lui Edward pe mine. Semana cu a lui Rosalie, stramta pe curbe s apoi curgea pana in podea. Nu aveam un decolteu adanc in forma de V ci unul micut, care nu arata prea mult din piept, asa cum imi placea.

„Ahh, Bella.E perfecta.” a spus Rosalie

„Asta e clar cea potrivita!” a tipat Alice din nou.

„Okay, acum, e timpul sa iti gasim si tie rochie, Alice.

„Oh,deja am gasit-o pe a mea in timp ce incercai rochiile celelalte.” ea tinea o rochie frumoasa roz care i se potrivea perfect.

„Alice,e perfecta pentru tine!”am batut eu din palme.

„Stiu.” A ridicat ea din umeri.

„Pai,eu voi scoate rochia” am spus intorcandu-ma in cabina de probe.

„Apoi vom merge acasa sa dormim, ca sa putem dormi bine pentru maine!” a zis Alice.

„Acei baieti vor fi pe noi, la propriu!” a spus Rosalie

Cand am iesit din cabina cu rochia toate am batut din palme si am iesit din magazin.

4 comentarii (+add yours?)

  1. Pisi
    iun. 07, 2011 @ 16:03:16

    super felicitari:*

    Răspunde

  2. stefanik
    iun. 08, 2011 @ 14:52:55

    nu ai ceva linkuri cu rochi asemanatoare,sau sa pui poze…. ar fi dragut:)
    ficul e foarte fain,si nu cred ca trebuie sa iti spun pt ca sti.Imi place tare mult acest cap

    Răspunde

  3. Roxy
    iun. 16, 2011 @ 08:55:07

    super…

    Răspunde

Lasă un comentariu