Capitolul 16: Coming back

Nota traducatoare: Preferabil sa nu citeasca cei mai micuti, nu e asa ca nu va intereseazza ce zic eu si ca si asa veti citi? Macar mi-am facut datoria si v-am zis

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Bpov. Cicatricile mele erau inca vizibile , inca ma doare cand le ating si nu stiu la ce sa ma mai astept… tatal meu a devenit si mai violent si eu mai ascultatoare… Inima mea bubuie de fiecare data cand sunt cu el in camera.   Mai rau decat toate acestea… cand m-am trezit din cosmar , eram dezbracata. Jena nu s-a raspandit pana am fost chemata jos cu el.Cand curatam patul am observat pata mare de sange de pe cearsaf.

Acum ii fac cina ca intotdeauna . Puteam auzi zgomot de bici undeva in fundul mintii mele. El dorea sa-i fac cereale, Cereale! Se pare ca ii plac cerealele ca cina, si i se pare foarte aristocrat. Era in sufragerie uitandu-se la un meci de Baseball.  Am fost batuta de doua ori cu motivul ca sunt o’ fata rea  ‘ si incepeam sa cred in cuvintele lui, incepeam sa cad in capcana minciunilor lui. Il urasc din tot sufletul. El nu o sa fie niciodata macar un pic asemanator cu familia Cullen. El e murdar , in timp ce ei sunt sclipitori, staruri. Viata si moarte. Acest lucru face ca viata sa se invarta . Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ar fi murit Sam.Daca moartea l-ar fi cuprins. As fi avut sansa sa locuiesc cu Culleni sau as fi pierit cu el. Nu stiu. Pot doar sa sper. Am asezat pe masa bolul cu lapte si miere cu cereale de ciocolata, o banana pe cealalta parte si spuma lui langa si am mers in sufragerie. Citea ziarul. S-a uitat in sus cand am ajuns in dreptul lui „Da, Bella” Am fost scarbita defelul in care suna numele meu pe buzele lui, atat de dragut,  dar era de-a dreptul gretos, se comporta de parca era cel mai bun tata din univers.

„Cina e gata”.  Vocea mea suna aiurea din cauza durerii provocate saptamana asta. El a zambit cald si s-a oprit in fata mea , m-am uitat in jos, imi era frica sa ma uit in ochii lui. Dar mainile lui fierbinti mi-au atins fata ,

„Vezi cand este fata cuminte, nu primesti bataie” A zambit M-a sarutat pe crestet si a intrat in bucatarie, l-am urmat ca un catelus pierdut si m-am uitat la el cum mananca, el manca in liniste , de parca ar stii ca ma uit. Era un lucru bun ca nu m-a pus sa gatesc, pentru ca nu stiu cum sa fac… si el mi-a explicat cateva lucruri  ca sa trec peste  distrugerea vietii din mine. In primul rand a facut rost de un permis de la spital, dar nu a aratat ca este tatal meu , din cauza schimbarii numelui din „Will ” in „Sam” ei credeau ca este unchiul meu. In al doilea rand , el stie despre vampiri, asta m-a speriat, era de parca toata lumea stia despre vampiri… ei bine, nu este adevarat, doar el si cu mine, dar totusi…. De asta el stia mereu ce sa spuna cand sa spuna.  El stia ca Culleni nu pot sa se implice din nenumarate motive…. si el are avantaj… O palma a aterizat aproape de ochiul stang , a fost atat de puternit incat m-a proiectat pe podea

„Bella vorbesct cu tine” A tipat tatal meu. M-am abtinut sa nu plang in fata lui, dar nici a nimanui.

„Am zis sa cureti mizeria!” S-a apropriat si m-a lovit in stomac inainte sa plece din bucatarie.


Din nou , curat , ca de obicei, bineinteles ca nu puteam sa ies din ordinul lui, eram tratata crud… nu, nu este adevarat, merit pentru ca am fost incompetenta.  Aveam vedenii. Amuzant. Firar ele sa fie de lovituri. Linistea facea fiecare sunet produs de mine sa sune asurzitor. Blugii mei erau murdari, rupti, si provocau un sentiment inconfertabil la contactul cu podeaua.  Deodata a stins luminile , facand curatenia mai dificila , spunea ca „este pemtru a economisi energie” . Sau ca sa-mi faca viata si mai a dracu. Optez pentru a doua varianta. Am incercat sa ma ridic, un lucru apropae imposibil pe negura care ma invaluia . Nici macar nu stiu daca curatam locul potrivit . M-am spijinit de ceva care parea tare, dar era un scaun dar am cazut, da am cazut. Mainile mele s-au intins asteptand impactul si incercand sa atenueze caderea. Dar nu simteam nimic, nici apa de pe jos, nici podeaua. Abia acum am simtit doua brate care ma srangeau, inima mea a luat-o la galop, o mana rece mi-a acoperit gura, nu putream potesta, …. dar nu mai conteaza, , nu am nevoie de cuvinte ca sa spun cine este . Raceala maini mi-a stpus deja multe.

„Shh iubito. Eu  sunt” o voce calda se auzea in urechea mea.  De cum au ajuns primele sunete ale vocii lui m-am inrosit de placere. Socuri electrice imi treceau prin tot corpul si respiratia era din ce in ce mai greoaie. Am incercat sa-i rostesc numele si imi doream atat de tare sa-i pot vedea fata. Atunci inima mea o va lua razna rau de tot. Nu puteam sa-mi explit toate acele sentimente care treceau prin mine in acele momente.

„Bella…”  vocea lui ma umplea de bucurie, voiam sa-l imbratisez , dar nu puteam, am vrut sa ma arunc in bratele lui, dar n-am putut . El si-a impins corpul si pe al meu inspre perete, respiratia mea s-a oprit.

„Te vreau Bella , acum. Tentant, atat de tentant” Si apoi cand incercam sa ma indepartez . Respiram mult prea greoi. Am incercat sa-i spun ceva dar deodata am devenit ca o leguma, nu prea puteam sa spun si sa ma misc. Am simtit bucati de gheata pe buzele mele. Si atunci am fost rupta. Buzele lui puneau dominatie pe ale mele , infometate si puternice, frumoase si aromate . Mana lui s-a desprins usor de talia mea si au inceput sa zburde pe tricou si pe sub tricou.  Degetele lui dansau pe pielea mea si atunci a ridicat tricoul pe care il aveam , nu a durut.  A fost randul lui sa se opreasca si sa respire. Deodata cealalta mana a lui a lucrat pana cand a reusit sa ma aseze in poala lui. A avut grija cand s-a ridicat sa nu ma doara si nici sa nu ii simt greutatea. Cicatricile mele trebui sa arate rau de tot , si nu puteam sa-i vad fata , vreau sa-l vad , ca sa fiu sigura ca nu este imaginatia mea ci real. Salbatica de imaginatie.

„Bella, ce ti s-a intamplat? ” a soptit in aproprierea mea.. Am scancit incet dar a fost suficient pentru e sa0si lipeasca buzele de scobitura gatului meu. apoi a urcat pana la buze apoi cealalt mana a lui a facut in asa fel incat eu sa ma ridic si el sa fie cu fata in dreptul sanilor mei… a fost ciudat dar excitant..  El deodata s-a oprit parand a fi nehotarat si mi-am dat seama  unde eram , la colt .  Eram fata in fata, am simtit nevoia de a ma intonde asa ca mi-am facut loc. S-a schimbat ceva, era mai rece , si el nu era , acum puteam sa meditez pana revine. Cand a revenit isi daduse toate hainele jos , puteam sa spun asta pentru ca cum spusese e mai rece si ii simteam pieptul bine sculptat mai bine , mai apasat pe pieptul meu, si am putut simti ca statea intre noi inalt si tare.

. „Prea mult haine” a zis asezandu-se deasupra mea , am fost confuza in privita felului in care se purta , si mi-am dat seama ca incerca sa  nu rupa toate hainele de pe mine o data, a lucrat incet si cu calm De indata ce mi-a dat jeansii jos ceva s-a schimbat am simtit o nevoie imensa „Edward…” numele lui m-a ars pana in strafundul sufetului era ca lava fierbinte .

„Oh Bella,cat am asteptat pentru ziua asta ..” a spus romantic la urechea mea trimitand curent in tot corpul. Mi-a rupt lenjeria de dantela de pe corp si apoi a ramas blocat cu privirea lui de vampir atintita asupra mea. Am rosit puternic cand imi distrusese sutienul si acum rosisem mai rau. Nu era cinstit. Vreau sa-l vad si eu pe el!

„Bella, esti.. ce mai incredibila, frumoasa, magnifica femeie din lume” am fost uimita  nu ma asteptam sa-mi spuna asta . Fata lui a ajuns in dreptul meu si buzele mele le-au cucerit pe ale lui.  Mi-am deschis picioarele cu anticipatie. degetele lui reci au coborat si am gemut cand recele degetelor s-a intalnit cu caldura din mine.  Ma facea sa-mi dorec mai mult si mai mult. Eram apropape de sfrasit. Buzele lui au inceput sa coboare depunand saruturi peste tot in drumul lui . Au venit explozii de culoare : rosu, albastru si galben . Cand a ajuns aproape de picioarele mele i-a scapat un suspin si un geamat. Simteam ca explodez pana sa termine sarutatul fiecaruei bucatele din pielea mea. S-a ridicat si si0a asezat pieptul pe al meu. Sfarcurile mele erau acum tari ca piatra.

„te iubesc ” a soptit . Deci asa te simti cand te droghezi, eu am cel mai frumos si spectaculos drog si e doar al meu.

„Si eu te iubesc ” Dupa acest duce schimb de replici l-am simtit intrand in mine. Nu am simtit durere , dar m-am simtit super fercitita, m-am simtit din nou in viata si cu forta, m-am simtit dorita si libera.Degetele mele s-au impletit in parul lui, el cotinuand sa impinga si sa se retraga, dur si cu grija. i-am adacat iar buzele.  In mine crestea din ce in ca mai mult sentimentul de satisfactie  . A impins  cu putere incat apropae am tipat de placere . Eram foarte aproape sa ma lovesc de perete cand mi-am arcuit spatele de placere .”Hmm…”

„Edward,te rog.. mai tare” l-am implorat . el a inceput sa-i traseze forma buzelor cu limba „Spune-mi numele Bella”

„Te rog” Orice as fi vrut sa fac sau nu , trebuie sa-i rostesc numele, mai ales in acest moment .

„Edward… Edward….”   Apoi el a trebuit sa ma tina impotriva lui cu grija pentru ca  incepusem sa ma misc in sus si in jos , respiratia lui era zbuciumata rau. A trebuit sa-mi copere gura sa nu se auda tipetele si geamaturile de placere. Ochii lui se intunecasera, simteam cum ai mei se umezisera. A urcat cu fata pana la urechea mea unde mi-a muscat-o si mi-a soptit numele, suna asa de bine.  Vocea lui suna atat de dulce . Am lasat orgasmul liber sa se scurga.

„Asta a fost minunat”  Respiratia lui rece in comparatie  cu gatul meu fierbinte. Ochii mei se inchideau si nu am fost sigura ce o sa fie cand o sa ma trezesc., dar oboiseala m-a cucerit.

„Vino inapoi te rog” si apoi am primit un vag „okay” si un chicot… inainte sa ma odihnesc in pace.

Epov.

Am luat-o in brate si am urcat pe scari, era asa de frumoasa, pieptul ei nu  era extraordinar de generos , dar daca un barbat intradevar isi iubeste prietena sau nevasta o va gasi perfecta, si asa o vad eu pe Bella, are pieptul perfect pe care il iubesc ca pe oricare partea a ei.Talia ei  era micuta ceea ce ma facea sa vreau sa o imbratisez tot timpul, buzele ei erau perefct, ea era perfecta. Vreau sa stau lipit de ea, in timpul somnului calm dar stiu ca trebuie sa plec curand.

Stiam ca nu asta este sfarsitul , n u o sa scape de intrebarile mele de unde are urmele acealea pe pielea ei,  stiu ca este un motiv si arata intr-un hal in care nu pot sa-mi dau seama de unde le are. Si tatal ei dormea si visa lucruri scarboase care nu ma ajutau deloc in cautarea raspunsurilor.

Repede am asezat-o pe pat , am cautat niste haine ca sa se imbrace, i-am dat un tricou si niste pantaloni scurti, nu i-am dat lenjerie ca .. daca ar fi fost treaza prbabil nu si-ar fi dorit sa o imbrac eu, asa ca am lasat-o pe ea sa se ocupe de asta/

Am coborat repede scari;e si am vazut ca ea curata partea gresita , ochii umani trebuie sa fie asa de aiurea. Am luat ustensilele de curatat si am curatat ceea ce nu reusise ea, si dupa m-am mutat in coltul unde am facut noi mizerie.

Am zambit gandidu-ma la ceea ce s-a INTAMPLAT, am revazut ochii ei mocnind de dorinta pentru mine… asta mi-a intarit rau de tot ego-ul , era mare gandindu-ma doar ca o persoana asa de frumoasa ca ea ar putea sa se indragosteasca si sa mi se daruiasca. M-am grabit sa curat ce mai ramasese, am alergat sus , am sarutat-o pe cap incet si i-am scris un mesaj.

„Bella,sper ca vei gasi biletul, daca il vei gasi sa stii ca o sa fiu inapoi maine noapte , te iubesc ingerul meu, si abia astept sa te vad.. La revedere , deocamdata, Edward .”

Am asezat biletul pe masuta ei de medicamente, langa periuta ei de dinti. Apoi am alunecat repede, aruncandu-i o scurta privire, spre fereasta… Am cativa oameni de omorat in aceasta noapte

––––––––––––––––––––––––––––––––

Wow am reusit sa termin de tradus minune nu? Stiu, e lung, si acum de cand am ramas singurica si mai greu.

A fost ingrozitor din cauza scenei „fierbinti”. Scuze si pentru greseli , nu am avut timp sa ma mai uit o data pe el

Cine vrea sa ajute la tradus sa ma caute la : id_maya_white28@yahoo.com

Si sa nu va asteptati la un cap curand ca vin tezele. A da si Paste fericit(cu intarziere)

7 comentarii (+add yours?)

  1. Angel of hope
    apr. 29, 2011 @ 20:28:08

    Super….felicitari Maya l-ai tradus foarte bine…mai ales din cauza actiunii mult succes in continuare :*

    Răspunde

  2. Pisi
    apr. 30, 2011 @ 08:56:51

    sai omoare?:O
    e super ficul:X
    ms k ai postat=))
    a fost dura rau faza:X
    felicitari:-*
    pe cand nextul?

    Răspunde

  3. scumpyca
    apr. 30, 2011 @ 09:33:03

    Cand apare nextul

    Răspunde

  4. Madyu
    mai 06, 2011 @ 11:36:03

    superb capitolul…
    ai tradus foarte bine…
    succes cu nextul
    abia astept

    Răspunde

  5. lavideea
    mai 29, 2011 @ 15:08:38

    wow…interesant
    ai tradus minunat…..astept nextul….

    Răspunde

  6. lavinia
    mai 31, 2011 @ 11:11:42

    cand mai postezi?

    Răspunde

Lasă un comentariu