Cap 8

EPOV

Am zambit in tot  timpul cand Bella imi povestea cum l-a infruntat pe Charlie. Am fost un pic ingrijorat, gandi-ma cat rau ar fi putut face, dar am inceput sa rad cand am afalat ca el doar a plecat dupa discursul ei, eram fericit ca ea a fost in stare sa-l infrunte., dar cu siguranta nu imi doersc ca el sa fie ranit.

De cum am parasit cantina spre urmatoarea mea ora cu Bella , o liniste s-a asteprnut peste noi.Am vrut sa-i spun ca astept cu nerabdare data procesului, dar mai ales abia astept sa-i propun sa stea la noi, in cazul in care castiga. Oricum nu erau sanse ca ea sa nu castige procesul, numai daca Charlie nu si-ar fi jucat perfect rolul de tata, dar este o sansa de 1% ca asta sa se intample.  .

„Deci, Bella,” am spus incet si m-am uitat la ea. „te-ai gandit ce vei faca daca vei castiga procesul? ” Ea s-a uitat la mine ciudat.

„Nu prea, Adica , mama nu etse cu nimic mai buna ca Charlie, dar intreaga mea familie stie despre ei si ei par sa fie interesati de starea mea, asa ca as putea sa vorbescu ei , dar insemana ca ma voi mutea in cealalata parte a tarii. Nu vreau sa plec, dar asta e singura mea sansa. ”

„Nici eu nu vreau” ea s-a oprit din mers si s-a uitat la mine. Arata de parca as fi spus o prostie , o blasfemie. „Ce?”

„Ce vezi la mine,  Edward? Tu te uiti la mine de parca as fi cea mai pretioasa bijuterie si nu vrei sa ma lasi sa plec? De ce? Eu sunt simpla, comuna si plicticoasa Bella. Ce am asa de special de nu vrei sa ma lasi sa plec si vrei sa fuii mereu in preajma mea? Ma intrebi cum ma simt la fiecare 5 secunde. Urasc atata atentie.  Nimeni nu mi-a data atat atentie niciodata, tu abia te-ai mutata aici, te-ai mutata acum 3 zile ! Nu vreau sa fii protectorul meu! Toate fetele sunt in limba dupa tine si tu imi acorzi tocmai mie atentie. Pur si simplu nu inteleg . De ce.? „Ultima parte a venit prea repede. Nu mi-am dat seama ca ea se simtea in acest fel.

„Chiar te simti in acest fel?” asta e tot ce am putut spune, stiu , este stupid.

„Bineinteles ! Eu nu mint!” am zambit la ea si ea doar s-a holbat la mine , expresia ei era de ne citit.

„Bella, esti frumoasa! De asta nu pot sa stau departe de tine mai mult de 5 minute fara sa ma simt pierdut si visand la tine. Simt nevoia sa te protejez pentru ca ai nevoie de protecti” i-am aratat stomacul ei.” Vreau sa fiu singurul care este langa tine cand te muti de la Charlie, si nu vreau sa pleci. Vreau sa stai cu mine si familia mea. Carlisle si Esme au fost deja deacord si sunt mai mult decat fericiti sa te lase sa stai cu noi. Nu vreau sa mai fi ranita. Imi pasa mult de tine daca nu ai observat, ceea ce nu ai facut evident. ”

„Este aceasta o scuza suficienta pentru tine daca ai nevoie de mai multe motive sa ma crezi, atunci voi fi mai mult decat fericit sa-ti descriu fiecare sentiment pe care il am cabd sunt langa tine”

Se holba la mine de parca as avea 3 ochi si o coada .

„Ce?” a fost raspunsul ei inteligent.

„Chair trebuie sa repet? ” mi-am trecut mana prin par.

Ea a scuturat din cap”O sa intarziem la ora” S-a intors si a plecat cu capul plecat spre sala de clasa.

Am prins-o din urma si am continuat drumul spre clasa intr-o liniste extrema.

De cum am intrat toata lumea se holba la noi. Bella a ignorat-o complet si a mers spre banca noastra si eu am urmat-o de indata ca profesorul si-a reluat lectia.

Am observat ca Bella a luat o foaie din caietul ei si a scris ceva . Ea a impins-o spre mine.

Vorbeai serios acolo afara? -B

Am scris repede un raspuns .

Desigur-E

Vreau sa vorbescu cu tine mai tarziu. Undeva mai privat I want to talk to you later. Somewhere more private then a hallway full of eavesdropping idiots. -B

Okay. Where? -E

Anywhere but here. -B

Vreau sa vorbesc cu tine, undeva mai privat decat un hol plin de adolescenti barfitori -B

Potem sa mergem la mine acasa . Alice se asteapta sa venim. -E

O sa te urmez acasa -B

Okay. -E

Ea nu a mai raspuns si am crezut ca nu mai are nimic de spus. Abia astept sa o prezint parintilor mei. Ei o vor iubi. Bineinteles. Carlisle  o stie deja asa ca o sa fie doar Esme .

Dupa ora, am urmat-0 pe Bella afara din clasa si ea s-a intors si a plecat fara o vorba.

Am plecat si eu la ora mea, visand la Bella ca de obicei in aceste 3 zile.

Cand a sunat clootelul, aproape am alergat spre masina. Am vazut-o pe Bella venind din directia opusa cu o privire ingrijorata pe fata ei adorabila . Am mers la ea.

„Bella? Care este problema?”

Ea s-a uitat la mine „Carlisle mi-a spus ca nu trebuie sa conduc ce putin cateva sapatamani dupa externare. El se va supara daca voi aparea conducand  camioneta mea. ”

„O sa conduc eu , si dupa o sa venim sa-ti luam tie masina ”

Ea a incuvintat si m-a urmat la masina mea. Ea a intrat si-a pus centura de siguranta si si-a reglat scaunul.

„Esti bine?” Am intrebat

„Yep. Sa mergem” ea mi-a dat o jumatate de zambet. Dupa ce i-am raspuns la zambet am iesit din parcare.  .

Am ajuns inainte celorlalti de la scoala, asa ca erau acasa doar Carlisle si Esme. Inainte ca Bella sa deschida usa am alergat si i-am deschis-o tinand mana intinsa spre ea. Cand mainile noastre s-au atins am simtit familiarele furnicaturi. Cred ca si ea a simtit la fel pentru ca dupa ce m-a atins am inghetat si mi-a dat drumul la mana de indata ca a atins pamanatul .

„Esti pregatita sa-mi cunosti parintii? Sau macar pe mama? ” ea a incuvintat si am mers spre usa principala .

Am tinut usa deschisa pentru ea si ea nu s-a miscat pana nu am ajuns si eu inauntru.

„Mama! tata! Sunt acasa” i-am strigat eu. Am vazut-o pe Esme venind din bucatarie.

„Oh, buna dragule. Ea cine este? ” a zambit calduros Bellei.

„Ea este Bella Swan. Eu am invit-o , avem ceva de discutat”

„Bineinteles. Alice a vorbit despre tine de cum au inceput scoala. Imi pare bine sa te intalnesc Bella . ”

Ea s-a relaxat si inrosit,  i-a zambit lui Esme”Si mie imi pare bine sa ve cunosc Doamna Cullen”

„Oh, te rog, draguta, spune-mi Esme . Doamna Cullen ma facee sa ma simt batrana” am a ras si in scurt timp s-a alaturat si Bella . .

Dupa prezentari am dus-o pe Bella in camera mea. M-am oprit in fata usii”Ei bine, asta este” am deschis usa incet si ea a intrat.

„Wow.” ea a inceput sa se plimbe a mers direct la carti si CD-uri „Ai multe carti, si de asemenea si multe CD-uri” ea si-a plimbat degetele printre CD-uri incet.

„Deci, ai vrut sa vorbim. Probabil despre ce s-a intamplat in hol astazi? ” am spus-o mai mult ca o intrebare.

„Da.” ea a venit si s-a asezat pe patul meu „Vreau sa stiu daca este adevarat ceea ce ai spus . Adica este chiar pe bune, nu ai spus-o doar ca sa ma simt mai bine? ”

„Cred ca tarie in fiecare cuvant Bella. In fiecare cuvant. Am fost un pic socat ca te simti in acest fel. Nu mi-am dat seama pana acum. Te-am considerat frumoasa din prima secunda in care te-am vazut”

„De ce nu te cred? ” a intrebat ea .

„Nu stiu. Iti spun adevarul. ce pot sa-ti spun ca sa ma crezi? ”

Ea a ridicat din umeri ” De fiecare daca cand merg pe holurile scolii, oamenii se uita la mine de parca as fi un martian. Chiar si cand e cald afara nu pot sa port tricouri sau pantaloni scurti, pentru ca mi s-ar vedea vanataile, ceea ce ma face o nebuna. Nimeni nu mi-a spus niciodata ca sunt macar aproape frumoasa in niciun sens. Nici parintii, bunicii, unchii, matusile sau verisorii. Oh, da, verisorii ma fac sa ma simt mai rau ca colegii . Ei au tone de bani si pot sa cumpere tot ca vor ca sa fie frumosi. Am vrut si eu dar nu pot din cauza vanatilor si cicatricilor. ”

Nu stiam cum sa ii raspund, dar am incercat cat de bine am putut „Bella esti frumoasa . esti ca Afrodita pentru mine. Zeita a iubirii si a frumusetii” ea a expirat furioasa si eu am incercat din nou „Te-ai uitat vreodata in oglinsa? Esti frumoasa si nimeni nu va putea sa schimbe asta ”

„Multumesc Edward” a soptit ea. ea s-a uitat la mine cu ochi de catelus fara sa vrea , dar m-am prierdut in ochii ei ciocolatii inainte sa-mi dau seama o sarutam. O sarutam incet cand ea mi-a raspuns la sarut.

Deodata un tipat cristanin s-a auzit „Stiam eu ! ”

–––––––––––––––––––––––––

scz fetele de intarziere dar am avut mult de munca pentru scoala ca inca nu s-au incheiat olimpiadele dar de acum m-am mai eliberat.

Kisses Maya

3 comentarii (+add yours?)

  1. stefanik
    mart. 13, 2011 @ 10:25:41

    prima?
    „stiam eu” a spus Alice sau emmett
    sunt curioasa
    astept nextu….

    Răspunde

  2. anduta1993
    mart. 13, 2011 @ 18:34:38

    Alice clar=))=))
    Era cazul sa puneti si voi un capitol nou…adica…eu vorbesc?:”>
    Nu conteaza!Eu sunt una,voi doua..deci ati face bine sa veniti cu unul nou cat mai repede:))

    Răspunde

  3. isabela965o
    mart. 26, 2011 @ 22:15:43

    Grozav capitol.
    Pun pariu ca e Alice.

    Răspunde

Lasă un comentariu