Capitolul 16-Choices

Bella pov

El statea exact langa mine. Omul care mi-a cauzat durere,mi-a rupt inima si m-a parasit.De doua ori.

Nu am raspuns.M-am intors si am privit ceremonia ,dar il stiam pe Edward si stiam ca nu se va da batut.Stiam ca vrea sa vorbeasca cu mine si sa-mi explice din nou.Ma gandeam ce sa-i spun.Ar trebui sa vorbesc cu el ca si cum nimic nu s-ar fi intaplat ?Sau ar trebui sa-l ignor si sa plec ?Sa-i spun ca mi-a fost deajuns ?Dar il iubeam.Nu puteam doar sa plec de langa oul pe care il iubesc.Dar el a plecat de langa mine-de doua ori.

– Poti saruta mireasa.spuse pastorul.

Jacob s-a intors si a sarutat-o.Sala a izbucnit in aplauze.Cand ei s-au sarutat Edward imi lua mana in a lui.Chiar daca a fost acolo pentru o secunda am simtit stralucirea.Curentul electric era acolo.A fost mereu si va fi mereu.Mi-am retras mana si am mers catre Leah.

– Ceremonia a fost minunata .am spus inbratisandu-i.

– Multumim Bella.Nu pot sa cred ca am devenit Leah Black.rase.E prea ciudat.

– Hai baieti! Zise dj-ul.E timpul pentru primul vostru dans.spuse la microfon.
Au plecat lasandu-ma pe cont propriu.I-am privit cum dansau ‘’i will always love you’’

– Un cantec asa de comun.sopti cineva langa mine. M-am intors pentru a intalni aceiasi ochi frumosi.Nu luasem in considerare ce purta mai devreme,dar era un costum negru.Arata mai minunat in negru care ii complienta perfecta lui piele alba.

– Esti frumoasa Bella.spuse luandu-mi mana intra lui si sarutand-o.

– Mersi.am murmurat.Si tu arati bine de asemenea.

– Sunt atat de bucuros ca ne-ai gasit copilul Bella.Nu stii de cat timp am cautat-o.zise cu tristete in ochi .Am vanat zi si noapte pana a fost gasita.Si fostul tau sot va fi mort deoarece te-a ranit iubire.

Nu am raspuns .Nu stiam ce sa zic.L-am lasat sa ma conduca pe ringul de dans sa dansam .Am dansat doar pentru un minut apoi cantecul s-a terminat.M-am tot gandit la ce sa-i spun si stiam ca am sa fac decizia corecta.

M-am apropiat de el si i-am soptit la ureche :’’ pai Alec nu va fi singurul mort deoarece m-a ranit –iubire.Apoi am plecat.

Doar m-am indepartat de omul pe care il iubeam.Simteam lacrimi in inima mea cand l-am lasat stand acolo.M-am intors pentru a-i vedea fata pentru ultima data inainte sa scap de acest loc.Trebuia sa ies de aici.Eu si Renesmee vom trece peste asta ,o vom lua de la zero.

Nu Forks

Nu Jacob

Nu Leah

Nu Carlisle

Nu Esme

Nu Jasper

Nu Rosalie

Nu Emmet

Nu Alice

Nu Edward .

N/A:cu parere de rau va anunt ca Maya e in vacanta asa ca Anca m-a ajutat sa traduc cap 15 si16 si mai avem exat 4 cap si se termina ficul…continuati sa cititi si sa comm,daca vreti:)
multumesc mult:*:*::*:*:*:*:*:

4 comentarii (+add yours?)

  1. alexa
    dec. 27, 2010 @ 21:47:12

    superb vreau next! mi-a placut faza cu iubire 😀

    Răspunde

  2. stefania
    dec. 28, 2010 @ 07:30:31

    opa..bella vrea sa ase razbune pe domnul edward:))
    sunt curioasa ce se va intampla in continuare.sper sa mai traduceti macar un capitol pana la sfarsitul anului.
    spor la tradus

    Răspunde

  3. Edward si Bella
    feb. 26, 2011 @ 18:59:50

    GROAZNIC DE TRIST

    Răspunde

Lasă un comentariu