Capitolul 8(cadou venit de la Ioana)

Bella pov

Joseph si Edward a aruncat o moneda pentru a vedea cine bate primul. Ei erau la ceva distranta unul fata de celalalt. Joseph a ales cap si Edward pajura si nu ai fi crezut ca moneda mica si idioata a cazut pe cap, noi batem primii, bucurie. Speram cu adevarat ca voi capabila sa nu ma amestec si sa nu fac nimic, deocamdata.

Echipa mea a venit si s-a oprit pe placa de acasa in timp ce Cullenii s-au raspandit pe camp (cu exceptia lui Esme, noi eram cu un vampir in minus si a decis sa iasa. Nu este corect).

Cu siguranta nu eram prima care bate. M-am uitat repede in spatele liniei. L-am auzit pe Edward chicotind dincolo de teren, mi-a luat ceva sa ma stapanesc si sa nu ma intorc sa ii dau degetul.

Alice si-a luat obisnuitul loc de aruncator si Demetri si-a ocupat locul. Ea l-a studiat pentru un moment, pana cand mingea a luat o mica curba. Demetri avea mingea si a aruncat-o in teren, direct spre Emmett.

Emmett a sarit in aer si a prins-o. Ce minunata cale de a incepe jocul. Emmett a inceput sa rada foarte zgomotis:

– Va fi usor, am spus . Alec urma sa arunce. Rasul lui Emmett continua. “Hey Edward, ar cred ca trebuie sa ne apropiem de acesta.” Edward arata ingrijorat cand s-a uitat spre Jane. M-am intors sa o vad, stand langa mine. Arata foarte furioasa, acum am inteles de ce Edward arata ingrijorat.

– Jane, am certat-o, “nu”, ochii ei fixandu-se sper mine pentru cateva secunde, apoi inapoi spre el.

– Nu il va durea atat de mult, a spus. Stiam ca acest lucru este o minciuna. Nu am simtit durerea pe pielea mea, dar i-am vazut pe alti vampiri.

– Nu, ochii ei fiind atintiti din nou asupra mea.

– Doar cateva secunde de durere si va tace din gura pentru tot restul jocului. O pauza pentru un moment, gandurile intrigandu-ma. Emmett a fost asa de cand am venit, durerea durandu-l in fund. Poate o mica durere fizica nu il va rani.

– Nu este corect, a completat.

– Nimic din ce putem face nu este corect Jane, i-am spus. Un sunet ca de tunet s-a auzit si m-am uitat sa vad ca mingea zbura spre Edward. Aparent, platea atentia lui Jane si m-am bagat in joc. Imediat, mingea a lovit pamantul si Alec a facut bazele in cateva secunde inainte ca Edward sa poata lua mingea.

Ha, asta obtineti daca trageti cu urechea.

– Haide Edward, ce este cu tine, nu poti face asta ! S-a plans Emmett. Edward nu l-a bagat in seama.

Marcus urma. A lovit mingea in padure. Amandoi, Edward si Jasper s-a dus dupa ea, dar cand Edward a venit inapoi cu mingea, Alec a facut bazele si Marcus a fost al teilea. Era randul lui Jane.

– Oh, uite cine a venit, mica Jane, a chicotit Emmett.” Crezi ca va trece de Alice?” s-a uitat la Edward.

– Taci din gura Emmett, a spus Edward tare cand s-a uitat la Jane.

– Da, taci din gura, imbecilule, bombani ea. S-a uitat la mine, incerca sa imi schimb gandurile. Doar am dat din cap ca nu. Cand s-a intors spre Alice a murmurat ceva ce nu am inteles.

Alice avea mingea si Jane a lovit-o inapoi in padure. Ochii lui Emmett s-au deschis larg datorita socului si Jane a zambit diavoleste. Ea si Marcus au facut bazele inainte sa gaseasca mingea. Edward incepea sa se uite cu adevarat urat la Emmett.

Era randul lui Joseph sa loveasca mingea. Cand a mers, i-am apucat bratul si l-am tras spre mine. I-am luat fata in mainile mele si l-am sarutat tandru. L-am impins apoi dupa cateva secunde cand i-am simtit mana peset fundul meu.

– Fa bine, i-am spus. El mi-a zambit si a mers spre baze. M-am uitat in directia lui Edward si cand l-am vazut ca se uita la mine, mi-am intors privirea. Tocmai l-am sarutat pe Joseph deoarece stiam ca acest lucru il va face sa joace mai bine, dar nu negat faptul ca speram ca Edward sa nu vada.

Joseph a aruncat mingea foarte departe.

El ar fi avut marcata o baza daca nu ar fi fost Rosalie sa mearga in spate, asa ca el a fost blocat pe a treia baza.

Cand am realizat ca era randul meu, am blestemat in soapta si am incercat sa ma ascund dupa Marcus in timp ce Demetri mergea sa loveasca mingea din nou, eu as fi jucat cu oameni, dar nu ,trebuia sa jucam cu niste vampiri stupizi de inteligenti.

– Hey, este randul Bellei, a spus Emmett. M-am facut si mai mica in spatele lui Marcus.

– Este randul Bellei, a tipat Alice.

– Ei bine, ea nu a vrut sa mearga. A raspuns Demetri ca si cum ar fi raspuns unui copil.

– Este chiar in spatele lui Marcus,a spus Edward nu prea amuzat. La naiba cu el, nu putea sa joace in continuare.

– Bella, iesi afara. A spus Alice.”Cu totii stim ca esti acolo”. Nu m-am miscat.

– Bella nu este aici, am spus ca si cum eram o masinarie. “Te rog sa lasi un mesaj si iti va raspunde cat de repede va putea”. Nu am putut sa vad zambetul lui Edward (daca exista unul)

– Haide Bella, trebuie sa joci, a spus Alice.

– Obliga-ma, mi-am incrucisat mainile si am actionat exact ca un copil.

– Acesta se poate aranja, a spus Emmet zambind.

– Te provoc, am spus provocator, lucru gresit pentru mine

– Haide Edward pe ea. Ei au inceput sa vina spre mine. Edward mai precaut ca Emmet. Imediat am sarit din spatele lui Marcus si am inceput sa alerg pe camp sper Demetri pentru a lovi mingea.

– Hai sa jucam, am spus nervoasa, asteptand sa plec de unde eram. A fost un lucru bun ceea ce au spus deoarece sunt sigura ca nu as fi lovit mingea.

Am ridicat bata, nefiind sigura ca fac ceea ce trebuie. Cand Alice a aruncat mingea am vazut ca aceasta venea spre mine cu incetinitorul. Am potrivit bat si am lovit mingea. La impactul dintre cele doua s-a auzit un zgomot ca de tunet. Am mers incet si am sarit pe pamant de cateva ori inainte sa aterizez intre (nu ati vrea sa stiti) picioarele lui Edward. Am ramas acolo pentru un moment fara sa ma misc.

– Fugi Bella, mi-s spus Joseph.

– Bine, am aruncat bata si am fugit la prima baza. Edward a aruncat mingea si s-a uitat pentru un moment cand s-a intors si a venit spre mine. Nu stiam ce face, dar am profitat de acest lucru pentru a alerga la a doua baza. Edward a luat mingea de la Alice si am ramas acolo unde eram. A mers spre locul lui si Alice a fost pregatita sa arunce mingea din nou. A fost o insecta cu mine, el nu a incercat sa ma scoata din joc.
Demetri a lovit mingea, apoi a fugit la prima baza si a tot continuat sa fuga pana ce a fost prins cu garda jos.

– Fugi Bella, a tipat.

– Huh, uh, la naiba! Am fugit la a teia baza inainte ca el sa sara peste mine. Edward a venit inapoi cu mingea, asa ca m-am oprit la a treia. L-am asteptat sa de-a mingea inapoi la Alice. Mingea era in mana sa si a continuat sa mearga spre mine si la un metru de mine s-a oprit. El a rotit mingea in mainile sale si s-a uitat la mine.

– Bella, a spus.

– Nu ai de gand sa ii dai lui Alice mingea? L-am intebat.

– Cred ca o voi tine pentru o perioada, a spus repede. Am scrasnit din dinti. La naiba cu planurile lui, ar fi trebuit sa stiu.

– As vrea sa vorbesc cu tine, a spus uitandu-se la mine. M-am uitat in jur si am vazut pe toti uitandu-se la noi.

– Aici nu avem intimitate, am soptit.

– Voi lua tot ce voi putea, a spus acest lucru nu in soapta. Sunt sigura ca aratam ca o nebuna.

– Mai tarziu, am spus cu raceala.

– Bella, as fi foarte bucuros sa vorbesc cu tine mai tarziu, cu exceptia faptului ca nu cred ca vei vobi cu mine mai tarziu, acum puteam fi de accord cu el, stiam si stia ca acest lucru este adevarat.

– Nu ma poti obliga sa vorbesc cu tine, am spus.

– Nu, nu pot, esti libera sa faci ce vrei, a zambit si a aruncat mingea. “doar te voi scoate afara, mai repede decat ai putea sa parasesti baza”. Mi-as fi dorit ca cineva sa imi de-a o bata de baseball.

– Diabolic, am mormait. El a chicotit.

– Presupun ca vei vorbi cu mine? A spus.

– Bine, care este intebarea ta?

– De unde stii ca vreau sa te intreb ceva?

– Ce altceva vrei sa vorbesti cu mine ? parea lovit, dar mi-a pus intrebarea.

– Cine te-a transformat? A intrebat sufocat. Aceasta din nou, nu ma putea lasa in pace ? nu stiam ce sa ii raspund.

– Nu, am spus int-un final.

– Bella, doar spune-mi.

– Nu.

– Bella…

– Nu.

– Presupun ca atunci vom avea de asteptat, a spus cu putere.

– Nu, nu vom sta, am spus.

– Ai de gand sa fugi? M-a intebat.

– Nup, am spus cand m-am pus jos cu picioarele incrucisate. Edward s-a uitat frustat, dar ca si cum ar rade in acelasi timp.

– Incapatanat-o, a mormait. Mi-a apucat bratul si l-a tras de picioare. Am incercat sa ii ignor atingerile cat de bine am putut.

– Bella, spune-mi, a spus ca si cum vorbea cu un copil. S-a uitat la mine lung si am simtit cum ma topesc. Nu m-am uitat la el.

– Mai tarziu, am spus. “Daca castigi, iti voi spune tot ce vrei sa stii.”

– Deja trebuie sa petreci ziua cu noi daca castigam, m-am uitat la el

– Asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesc cu tine. Am planuit sa ma comport ca o persoana care nu poate vorbi toata ziua, am zambit diavoleste.

– Bine, daca castigam, ne vei spune tot ce vrem sa stim.

– Bine, am fost de acord, pot sa plec acum?

– Esti libera sa pleci, nu te voi retine,a zambit cu zambetul lui stramb. M-am mutat precaut mai intai apoi am alergat spre casa, unde piciorul meu a lovit placa. L-am auzit aruncand mingea inapoi la Alice. Extinderea a ceea ce aveam doar a aprobat ceea ce incepea sa devina clar pentru mine. Am fost asa de proasta. L-am vazut pe Joseph si am mers spre el.

– De ce nimeni dintre voi nu m-a ajutat ! am spus nervoasa. El statea acolo uitandu-se ca si cum nu ar fi stiu ce sa spuna apoi s-a uitat la Jane. Eu am facut la fel.

– Tu nu ai vrut ca noi sa intervenim, spuse ea . Grozav acum regulile mele se intorceau ca sa ma bata in fund. Ar fi trebuit sa o las sa il raneasca pe Emmett apoi poate ca cineva m-ar fi ajutat sau cel putin mi-ar fi adus o bata.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~***************************~~~~~~~~~~~~~
Hey ce faceti?De mult nu am mai trecut pe aici pt k Maya are stricat ca; si cap is fooooarte lungi:(
Insa noroc cu prietena mea Ioana care si-a facut timp sa-l traduca si care-i raman etern recunoscatoare:*

Craciun Fericit>:D<

ps cap urmatoar vine la 10 comm

8 comentarii (+add yours?)

  1. ellaangelhope
    dec. 23, 2010 @ 20:43:25

    Super….Bravo…hmm deci cum spuneam nu prea ma pricep la comm-uri deci sorry
    Abia astept urmatorul capitol Spor la treaba
    Sarbatori fericite…sa-ti aduca mosu tot ce iti doresti:-* Dyenutza

    Răspunde

  2. Dy@nn@
    dec. 23, 2010 @ 20:50:11

    hey elishor:X
    nu aspt comm de 10 pg doar sa stiu k esti pe aici:P

    Răspunde

  3. alexa
    dec. 23, 2010 @ 21:53:15

    frumos fic :X :X :X insa mi se pare o prostie faza ca nu traduc nimic pana nu am o com 😐

    Răspunde

  4. Ioana
    dec. 24, 2010 @ 06:55:12

    hey diana…cu mare placere am tradus acest capitol, desi tre sa recunosc ca am fost ajutata :”> si de o prietena foarte buna, Ioana. mereu te voi ajuta cu tot ce pot >:D< poop pe tine dulcico!!!! sper din toata sa nu aiba greseli :-s 😀

    Răspunde

  5. stefania
    dec. 24, 2010 @ 08:54:17

    hey.sunt mia noua pe aici:P dar imi place ficul si ma gandeam daca imi poti da si mie link unde sa-l gasesc k sa-l citesc in varianta originala k nu mai am rabdare pana o sa-l traduceti voi:P
    sper k sa castige Cullenii k sa petreaca o zi cu Bella:P

    Răspunde

  6. Edward si Bella
    dec. 27, 2010 @ 17:28:14

    Cap e superb! Nu am plans! Multumesc ca traduci! E absolut… genial!

    Răspunde

Lasă un comentariu