Capitolul 13-Rosalie

Damien

M-am holbat la Edward, parul lui de bronz era o dezordine, ca de obicei, iar ochii lui ardeau in timp ce se uita afara prin geamul de cristal. Stateam cu picioarele incrucisate, mainile mele erau stramse in poala mea. “ Nu ajuta daca stam aici si nu facem nimic” am racnit catre familie.

“ Ce ai vrea sa fac? Ea nu ma va lasa sa ma duc si sa ii omor pe nenorocitii aia… pot doar sa clocotesc de nervi si furie.” A spus Edward cu o voce calma dar totusi convingatoare. Nu il puteam intelege! Era atat de… rational! El nu isi dorea sa ii rupa capul barbatului sau barbatilor aceia? Eu as vrea. “ Bineinteles ca vreau asta Damien.” A marit intorcandu-si fata usor catre mine. I-am intalnit ochii negrii. “ Dar nu am sa o mai las sa treaca prin alta agonie… cel putin am sa incerc.”

“Asta este ridicol!” am exclamat ridicandu-ma si incrucisand-mi bratele la piept, cu picioarele usor departate. “Este de-a dreptul ridicol! Ea nu trebuie sa stie!”

“Observa foarte repede.” A spus Edward calm. “ Nu as face nimic din ce nu vrea ea, nici macar daca ea nu ar sti. Asta m-ar face neloial.”

Am ras batjocoritor in timp ce m-am oprit in fata lui si i-am spus.”Edward Cullen, o iubesti atat de mult incat nu cedezi deloc.”

El m-a privit furios in timp ce ranjeam. “ Iar tu esti atat de patetic si de diabolic incat sa crezi ca sora ta doreste sa imi faca una ca asta.”

Am scrasnit din dinti cand a spus asta, cum indraznea! Facea sa para ca si cum imi uram sora!

“Deoarece asa te comporti.” A tipat el.

Eram pregatit sa trimit o lovitura inspre capul lui, dar m-a oprit Alice. “NU acum, Damien. Relaxeaza-te.” M-a tras inapoi si m-am asezat jos. Asteptand-o nerabdator pe Bella sa soseasca.

Bella

Rosalie se uita la mine incontinuu, era atat de uluitoare, ma hipnotiza doar cu o privire, ma simteam de parca daca te uitai la ea era o binecuvantare sau ceva, sa te uiti la o zeita. In special in cazul meu, nu stiam de ce se afla aici totusi.

Parul ei blond ii cadea in valuri, sparncenele ei erau un pic mai inchise la culoare, ochii ei erau arzatori, iar nasul ei era un pic inclintat, obrajii ei erau feminini, buzele ei erau pline. Barbia ei era rotunda, dar ascutita in acelasi timp, in doar cateva cuvinte, era incredibil de frumoasa.

“Bella, stiu ca nu m-am purtat asa de frumos cu tine…” a soptit , buzlele ei abia se miscau iar vocea ei era asa de frumoasa…”Dar trebuie sa ma asculti, acum mai mult ca niciodata… ok?”

Am dat din cap.

“Te rog sa imi ierti termenii duri, dar am fost violata la fel ca si tine.” M-am infiorat. “Asa ca iti inteelg pozitia, dar tu trebuie sa intelegi ca nu iti poti petrece zilele… suspinand si plangand, ai nevoie de ajutor, trebuie sa vezi un psiholog, trebuie sa vorbesti cu cineva despre ce s-a intamplat! Dar cel mai important Bella, trebuie sa vorbesti cu Edward…” s-a aplecat in fata intentionat, ochii eu aurii se uitau adanc in ai mei, nu ma puteam uita in alta parte.” Trebuie sa vorbesti cu el, sa il faci sa creda ca tu te vei face bine.” A soptit. Ochii ei se uitau in ai mei, implorandu-ma sa inteleg.

Am dat din cap si am vorbit; vocea mea a cazut din cauza ca nu o mai folosisem.”De ce ma urasti?”

Ea s-a tras inapoi si s-a uitat in poala ei; picioarele ei erau expuse deoarece purta o fusta scurta, frumoase si fara cusur ca si restul. “Nu te urasc, Bella, sunt geloasa… tu ai… totul.” S-a uitat la expresia mea mirata apoi, ochii ei s-au conectat cu ai mei din nou. “Tu ai o viata, tu ai ceva la care sa speri, si ai un motiv. Ai un motiv sa traiesti, si ai umanitate. Eu nu pot sa ma gandesc la viitor deoarece voi ramane intotdeauna la fel. Voi avea de fiecare data o sansa de a face ce imi doresc. Nu voi avea limite si nu voi alea pentru ce sa ‘traiesc’. Dar tu ai atat de multe…”

M-am incruntat in fata zeitei din fata mea. “Il iubesti pe Emmett totusi…”

Ea a zambit hipnotizant. “Da, si il iubesc cu tot ce am, il iubesc… atat de mult incat cuvintele nu pot descrie, de fiecare data cand ma gandesc la el primesc o izbitura in piept… si inima mea nici macar nu se misca!”

“Dar… nu esti… fericita cu faptul ca esti un vampir?”

A dat din cap un ‘nu’.

“Si ai face orice pentru a fi umana… Asta nu are nici un sens!” am tipat. “De ce ai spune una ca asta, nu il iubesti pe Emmett? Daca il iubesti atat de mult, de ce ai mai vrea sa devii umana, pentru ca apoi sa mori si sa il parasesti? Asta nu are nici un sens…” i-am spus ei.

S-a uitat la mine socata. Corpul ei a intepenit. “Ai dreptate…” a soptit in timp ce s-a ridicat. “Eu.. eu nu inteleg totusi…” a oftat greu in timp ce se pregatea sa plece. “Ne vedem mai tarziu, trebuie sa ma… gandesc.” Apoi m-a lasat singura.

Edward

“De ce nu vrei sa te culci cu mine, Edward?” a soptit Bella in timp ce ma uitam la ea. Eram venit aici numai de 4 minute, si astea au fost primele ei cuvinte rostite. Nu plangea dar vocea ei tremura intr-un mod ciudat.

“Bella, nu cere ceva ce nu am sa iti dau.”

“Dar de ce nu?” a continuat ea ridicandu-si fata smiorcaind, ochii ei i-au cautat pe ai mei chiar daca eram la 3 metrii in fata ei iar ea era pe pat. Nu intelegeam de ce aducea atat de multa durere. Atat ei cat si mie. Asta era ceea ce vroia, sa insiste si sa ofteze incontinuu dupa ceva ce nu ii pot oferi femeii cu care doresc sa impart asta?

“Bella, nu vreau sa te ranesc! Eu-

“Eu, eu, eu, asta e tot ce poti gandi Edward?” a tipat la mine punandu-se in genunchi.

“Nu! Bineinteles ca nu! Tot ce fac te va afecta intotdeauna si de aceea trebuia sa incerc sa fiu atent-

“Termina! Doar termina Edward! Daca nu vrei sa faci sex cu mine atunci spune-o nu ma minti!”

“Dar nu te mint!” am tipat inapoi apoi am traversat camera inainte sa realizez ceea ce faceam. I-am luam fata in mainile mele si m-am uitat in ochii ei plini de lacrimi.

“Am ramas fara lacrimi Edward.” A soptit ea cu vocea ei catifelata. “Nu mai am nici un motiv. Am ramas fara speranta iar tu esti singurul lucru care mi-a mai ramas. De ce nu vrei sa ma iubesti in mai multe feluri decat unul singur?”

Aceste cuvinte aveau sa fie moartea mea; ma jur, era prea multa emotie si tristete in frumoasele si totusi ingrozitoarele cuvinte pe care le-a spus. Cu toate acestea nu intelegeam ce vroia sa zica. “Bella.” Numele ei mi-a ars gatul. “Te rog opreste-te…am sa te implor, dar… doar inceteaza! Nu fa ca inima mea sa se umple de vina!” am exclamat in durere.

A lasat lacrimile sa curga atunci. “Sunt nedorita nu… exceptand faptul ca sunt dorita doar de barbatii de pe strazi.” Si-a aplecat capul si si-a sters lacimile. “Sunt o fata murdara evident; sunt dorita numai de barbatii la fel de murdari ca mine, si nu de barbatul pe care il iubesc.”

Bella

Respiratia lui Edward a tremurat cand am spus asta, m-am uitat la el printre lacrimi si am vazut ca avea ochiii negrii acum; se uitau nervosi in ai mei. Eram jenata de ceea ce spusesem, dar era adevarul. Vroiam sa mor in momentul asta, chiar ma simteam ca un gunoi. Cersind sex ca un animal in calduri.

L-am imbrancit pe Edward de langa mine nervoasa.

“Uita de asta.” Am marit la el. M-am ridicat de pe pat si am inceput sa merg catre usa cand am simtit doua maini in jurul soldurilor mele, m-au trecut fiorii pe spate cand m-a tras catre el. Inima a inceput sa imi bata mai tare, mi-am inchis ochii cand un geamat mi-a scapat printre buze, iubeam felul cum se simtea, felul in care mainile lui ma tineau strans, felul in care nasul lui mergea de-a lungul gatului meu usor, inhalandu-mi parfumul. Frumos.

“Stii ca te vreau foarte mult..” a soptit la urechea mea, vocea lui era un marait usor dar era umplut cu pasiune. Mana mea i-a prins parul strans, iar capul mi s-a lasat pe umarul lui tare. “Te doresc foarte mult Bella, si imi cer iertare daca…” si-a presat buzele de gatul meu si a continuat.” Nu iti pot oferi… sex.”

“Edward…”

Apoi eram pe pat, sarutandu-l cu infrigurare, si el chiar m-a lasat! M-a lasat sa intru in frumoasa lui gura care pana atunci era interzisa! Gentil era felul in care limba mea se misca cu a lui; era atat de dulce, de ademenitor, atat de perfect. Mainile lui mergeau de-a lungul partilor mele si am inceput sa ma simt cu capul in nori, in timp ce corpul meu devenea mai fierbinte iar limba mea se juca cu a lui. Mi-am purtat atunci limba peste dintii lui ascutiti din coltul gurii lui.

Un marait i-a scapat printre buze si l-am redus la tacere inca o data cand picioarele mele s-au legat imprejurul taliei lui. Am scapat un geamat, de ce?

Deoarece singurul lucru pe care nu l-am crezut posibil s-a intamplat. Nici intr-un million de ani nu m-am gandit ca o sa faca ceea ce a facut. Nu integeam cum de o fata ca mine a putut sa faca asta. Cum de o fata normala putea fi in pat cu o creatura asa de frumoasa ca el. L-am facut tare.

Il puteam simti, era ancorat in pantaloni si ma implora pe mine sa il eliberez, mainile mele au inceput sa circule timide in jos pe pieptul lui, aducandu-le incet la cureaua lui.

“Bella…” a continuat sa geama numele meu in gura mea in timp ce s-a lasat usor si mai mult pe mine, m-am frecat din greseala de el. Doamne Dumnezeule.

Respiratia lui s-a oprit din nou, gemand la fel ca si mine! Nu-mi venea sa cred ce aud…

“Nu, nu asta este gresit.” A soptit in gatul meu cand mi s-a arcuit spatele.

“Nu, Edward, nu te opri, te rog-

“Nu.” A marait el in timp ce s-a dat jos de pe mine. Vroiam sa imi dea hainele jos de pe mine; vroiam sa ma faca sa uit! Dar… sperantele mele erau spulberate. “Am sa ma intorc mai tarziu, Bella.” Vocea lui era slaba si straina, in timp ce statea departe, departe de mine. “Trebuie sa vanez. Imi pare rau.” Apoi a fugit din camera, lasandu-ma in intuneric, leganadu-ma inainte si inapoi, plangand.

Nu intelegeam de ce am facut, ceea ce tocmai am facut? Unde ma gandeam? Ce a pus stapanire complet pe mine!

Nu am obtinut raspunsul la intrebarea mea deoarece am cazut intr-un somn adanc.

Lasă un comentariu