Capitolul 12

Ziua promovarii

BPOV

M-am trezit in sambata urmatoare de dimineata din cauza alarmei ceasului.M-am rotit ca sa-l inchid, dar in loc de asta l-am gasit pe Edward , chiar acolo langa mine, cu o figura amuzata.

„Pentru numele lui Dumnezeu , opreste chestia aia”  M-am plans, tragand pilota peste cap.

El a chicotit si apoi a oprit masinaria. „Multumesc”  A continuat sa se holbeze cu un zambet mare pe fata lui „Ce?”

„Nimic, doar sunt hipnotizat de frumusetea ta ” Am simtit cum fata mea i-a foc si cum zambetul lui se marea

„Iubesc roseata ta ” a spus sarutandu-mi gatul „Iti iubesc corpul” Mana lui a mers de-a lungul stomacului meu, pana pe soldurile mel apoi  mi-a sarutat locul sensibil de sub lobul urechii „Dar cel mai important ” Si-a miscat buzele pana pe maxilarul meu „Te iubesc. Esti frumoasa, neindemanatica si normala ” Mi-a sarutat buzele de cand am inceput sa chicotesc.   A zambit impotriva buzelor mele , limba lui a trecut repede peste buzele mele, cerand permisunea, iar eu i-am dat-o.

Am simtit cum el se mista si stiam ca urmeaza sa vina deasupra mea , dar i-am retras repede limba, i-am sarutat buzele inca o data , apoi am sarit si am alergat spre baie.

Am auzit cum maraia si radea in acelasi timp ‘Esti in asa mare bucluc” Nu am auzit nici pasi sau ceva de genu, asa ca mi-am facut un dus.

Mi-am samponat parul cu balsamul cu miros de capsuni si m-am imbalsamat cu gel de dus cu miros de portocale. M-am ras pe picioare, apoi am terminat. M-am asigurat ca nu e nimini si m-am indreptat spre dormitor ca sa-mi i-au haine.

Cand am intrat , m-am uitat in pat si Edward nu mai era acolo. Am ridicat din umeri si m-am dus sa ma uit de niste haine. Am stiut ca va trebui sa merg la Culleni ca sa ma pregatesc pentru ca , bineinteles, Alice a cerut asta. M-am uitat la ceas si era deja dupa-masa. Alice o sa fie aici imediat, ca sa nu piarda din timpul alocat frumusetii.

Am ales o pereche de blugi scurti si un tricoul cu cuvintele „Fi al meu” pe el. Mi-am luat coversii mei stralucitori si verzi. Am coborat scarile si am inceput sa scanez camera ca sa-l gasesc pe Edward.

De cum am intrat pe usa din bucatarie, Edward a aparut de nicaieri si m-a prins intre perete si el.

„Stii, a fost foarte urat ce ai facut acolo acum un minut. Cred ca ar trebui sa fii in bucluc ” a soptit la urechea mea. Care era mult prea sexy.

„As fi fericita sa-mi primesc pedeapsa oricand. ” Mi-am pus degetele in parul lui matasos si l-am tras un pic. El a marait si si-a unit buzele de ale mele.

Am stat asa ceteva minute scurte, inainte ca Alice sa intre frurtunos si sa ne intrerupa. L-am indepartat pe Edward si m-am uitat urat la Alice.

„Doamne  Alice, mereu trebuie sa apari in cele mai nepotrivite momente!” i-am reprosat

„Nu este vina mea! Ti-am spus ca o sa vin. Acum am cosmaruri pentru ca cineva, mi-a spus ca voi ati facut sex salbatic si  kinky!” s-a strambat ea la Edward.

„Tu ai intrebat.” A ridicat el din umeri si a venit sa ma imbratiseze.

„Ma rog. Bella trebuie sa mergem. Edward, presupun ca tu si cu baietii puteti sa ma pregatiti singuri, asa ca ei o sa vina aici. Puteti sa veniti acasa la 6, nu mai devreme, nu mai tarziu. Ai inteles?  ”

„Da, regina Alice. ” a spus pe un ton de robot. Am chicotit si el a ranjit la mine.

„Haide acum Bella” i-am dat lui Edward un sarut de ramas bun si am urmat-o pe Alice pana la usa.

„Ugh, Alice, as vrea sa te lovesc chiar acum .”

„Oh, taci Bella. Sunt  sigura ca ai avut destul timp sa faceti tot ce ati vrut .”

„Adevarat.”

Am intrat in Porsche-ul galben al lui Alice si am mers la ea acasa. Cand am ajuns acolo era Rosalie langa baietii asteptand.

„Okay, baietii. sutenti liberi acum”  a cantat Alice si baietii au luat-o la fuga spre Jepp-ul lui Emmettf.

„De ce se grabesc sa plece?” am intrebat-o pe Rosalie.

Ea doar a ridicat din umeri si am intrat toate in casa.

„Haideti fetelor, Trebuie sa ne grabim ! Avem doar 6 ore sa fim gata, sa mergem , mergem, mergem.”

„Din piesa lui Drill Sergeant.” am mormait, si m-am pregatit pentru tortura.

In restul zilei am crezut ca va trece imediat, dar se pare ca nu..  Am simtit ca urmeaza sa mor in fiecrae secunda. Mi-au facut manichiura si pedichiura , mi s-a aranjat parul, care a durat mai mult de o ora, Alice m-a machiat, nu era foarte complicat , dar categoric suficient , si deasemenea a considerat ca rochia mea e prea lunga asa ca a scurta-o. Apoi a urmat Rosalie, la care Alice nu a avut prea mult de munca, pentru ca ea in mare parte se descurca minunat singura. Apoi a urmat Alice, in acest timp eu si cu Rosalie ne-am imbracat rochiile .

Am avut mici migrene pe parcursul zilei. Au fost catvea, dar doar au plecat. Au revenit de cateva ori, dar le-am ignorat.

Inima mea aproape a explodat de bucurie, cand am auzit ca usa se deschide si apoi vocea lui Edward la parter. Nu am observat ca mergeam spre usa , doar atucni cand a venit Alice in fata mea si m-a oprit.

„Unde crezi ca te duci? O sa coboram scarile teatral, ca la prezentarile de moda. Eu, apoi Rose, apoi tu. Okay, Bella?” Am incuviintat si ea a deschis usa.

„Okay, baieti. Venim jos” Am auzit miscari apoi liniste. Am urmarit-o pe Alice cum cobora scarile si apoi s-a auzit un suspin care sigur venea de la Jasper.

„Okay, Bella, dupa ce auzi suspinul lui Emmet, care este atat de fraier incat va face o intreba scena, dar oricum. dupa ce suspina sa cobori okay?”

„Am inteles.”

Rose a facut la fel ca Alice, si l-am auzit pe Emmett exclamand”Arati fiebinte Rosie” Apoi s-a lasat liniste, si asta mi-a cam taiata din curaj. Am inceput sa cobor scarile, avand grija sa nu pis din cauza tocurilor. Cand am parasit ultima treapta a scarilor am dat cu ochii de smarald sclipitor

„Arat bine?” l-am intrebat vazand ca nu scoate nicio vorba.

Si-a dus maina prin par si am simtit cum stomacul meu reactioneaza”Arati uimitor, frumoso, cea mai minunata femeie din intrebata planeta si esti a mea” Mi-a dat zambetul lui strengaresc. Avem zambet de la o ureche pana la cealalta m-am dus mai aproape de el „Te iubesc Bella ” a spus dupa care m-am imbratisat .

„Te iubesc Edward.”

„Okay, pasarele iubitoare, este tarziu si noi vom intarzia., Sa mergem!”

„Alice, tot trebuie sa va fac niste poze ! Nu va pot lasa sa plecati asa” a spus Esme in timp ce pleca sa-si  scota camera.

„Yeah, Alice. Absolvirea nu a inceput si mai sunt 30 de minute oricum. Avem timp ” a spus Emmett .

„Bine.”a aprobat ea.

Cand  Esme s-a intors am facut o poza de grup. Apoi pe perechi, apoi una cu toate fetele inclusiv Esme, apoi cu toti baietii incluzandu-l si pe Carlisle.

Intr-un finalk am putut sa plecam si am ajuns la liceu in timp util. Deodata capul meu a inceput sa pulseze. Am incercat sa-l masez astfel incat sa nu mai doara atat.

EPOV

Am crezut ca o sa am un mini atac de cord cand Bella a coborat treptele. Ea era prea frumoasa. Mi-a luat respiratia.

Cand am ajuns la sala de sport a liceului , am intrat si toata lumea dansa si se distra. Ne-am asezat la masa si am cerut bauturi(ne-acoolice) pana cand un cantec lent a inceput.

„Ai vrea sa dansezi cu mine Bella?’am intrebat-o.

„Um,” stiam ca ea nu se pricepea la echilibru si stiu ca acum decidea ce ar putea sa faca pe tocuri si ce nu.

„Nu iti face griji , nu o sa te las sa cazi.” i-am soptit la ureche.

Ea a zambit si am intrat pe ringul de dans exact cand incepea melodia Superman a celor de la  Five For Fighting .

” I can’t stand to flyI’m not that naiveI’m just out to findThe better part of me

I’m more than a bird…I’m more than a planeMore than some pretty face beside a trainIt’s not easy to be me

Wish that I could cryFall upon my kneesFind a way to lieAbout a home I’ll never seeIt may sound absurd…but don’t be naiveEven heroes have the right to bleedI may be disturbed…but won’t you concedeEven heroes have the right to dreamIt’s not easy to be me

Up, up and away…away from meIt’s all right…you can all sleep sound tonightI’m not crazy…or anything…

I can’t stand to flyI’m not that naiveMen weren’t meant to rideWith clouds between their knees

I’m only a man in a silly red sheetDigging for kryptonite on this one way streetOnly a man in a funny red sheetLooking for special things inside of meInside of meInside meYeah, inside meInside of me

I’m only a manIn a funny red sheetI’m only a manLooking for a dream

I’m only a manIn a funny red sheetAnd it’s not easy, hmmm, hmmm, hmmm…Its not easy to be me”(N. Tr: aceasta este melodia)

Cand melodia s-a terminat , Bella cu mine ne-am dus spre masa. Am observat ca Tanya venea la noi (purta o rochie din aceea care ar trebui sa fie intrezisa) asa ca am tras-o pe Bella mai repede la masa. Ea s-a uitat confuza la mine .

„Tanya.” a fost tot ceea ce am spus si am inteles schimbarea la fata pe care o parcurgea Bella. ea s-a dus la locul ei si eu m-am dus langa ea. Tanya a ajuns cateva secunde mai tarziu,  dand semnificativ din gene spre mine si a inceput sa-si foloseasca vocea  ‘seductiva’ .

„Ei bine, buna Eddie. Este o placere sa te vad pe aici” a spus ridicand si mai mult pieptul. M-a disgustat, m-am uitat la Bella sa ii vad expresia fetei .

„Tanya, este Edward, si  cred ca e dragut ca te vad ” m-am uitat in ochii Bellei de cand a inceput sa zambeasca. Am vazut cum Tanya o omora pe Bella din priviri de cum am ignorat-o.

„Ai vrea sa dansezi Eddie? M-am placea sa dansez cu tine. ” a spus ea, dupa care sia pus buza de jos in afara.

„Imi pare rau Tanya, dar sunt cu iubita mea acum. Nu vreau sa fiu nepoliticos si sa o las singura” m-am uitat la Bella si am rugat-o din priviri sa ma ajute.

Bella si-a dat seama si s-a ridicat si s-a uitat la Tanya „El nu te vrea. Asa ca de ce nu te duci si pui niste haine pe tine, si de ce nu te duci sa dansezi cu cineva care cand se uita la tine se va uita la fata ta si nu in alta parte”

„Oh, el nu ma vrea? El mi-a lasat impresia foarte clara noaptea trecuta ca ma vrea, in mai multe moduri, nu numai unul” ea a zambit superioara si Bella a inceput sa rada.

„Daca el ti-a lasat impresia ca te vrea noaptea trecuta , apoi cum a facut sa fie si dormind in patul meu, in casa mea? Nu suntem separati decat la ore. El sta cu mine in fiecare noapte. Vrei sa-ti spun si niste detalii ?”

Tanya a incercat sa spun ceva , dar apoi a plecat furtunos de la masa noastra. Bella s-a asezat inapoi langa mine si a expirat zgomotos.   Alice, Jasper, Rosalie, si Emmett care au urmarit toata scena au inceput sa chicoteasca apoi sa rada pe bune. Bella a zambit .

„Multumesc pentru ca ai facut asta puiule. Te iubesc.”

„Si eu te iubesc Edward.” Apoi m-a sarutat gentil pe buze, dupa care s-a scuzat ducandu-se la baie.

BPOV

M-am scuzat pentru a merge la baie pentru ca ma simteam de parca urma sa vomit. Am stat acolo cateva minute, cred ca vreo cinci, inainte ca cineva sa intre in baie.

„Bella?” a intrebat Alice. Doamne, este doar Alice.

„Aici” am spus. M-am ridicat de cum a intrat Alice, urmata in aproape de Rosalie.

„Oh, Bella. Esti bine?” a intrebat ingrijorata Alice.

Mi-am dus mana la cap din nou incepusera durerile „Nu ma pot opri Alice. Nu stiu ce e in neregula cu mine.”

„Ma duc dupa Edward.” a spus Rose.

„Nu!” aproape am tipat „Nu poate sa ma vada asa. Doar ajutati-ma sa ma curat” nu am terminat ceea ce aveam de spus ca am inceput sa vomit din nou.

Cand am terminat , Rosa era plecata si Alice a pus servetele  ude pe capul meu. Am fost in stare pentru cateva secunde sa ma poresc din vomitat am vazut tonele de hartie irosite.

„Bella!” Edward a venit alergand spre mine, si s-a oprit chiar in fata mea „ce s-a intamplat iubito?Cu ce pot sa te ajut? ”

„Vreau sa plec” am soptit si am simtit cum ma ridica si m-a ia in brate, eram din nou acasa.

„Okay, haide iubito, o sa te scoatem din asta ” a spus sustinandu-ma si iesind din baie.

El a alergat tot drumul cu mine in brate pana la masina. Ne-am oprit chiar inainte sa ne urcam pentru ca trebuia sa vomit iar, Edward a fost rabdator si mi-a tinut parul la spate in timp ce imi mangaia spatele. Dupa 5 minute am ajuns la casa Cullen ca sa-l vadem pe Carlisle.

„Carlisle!” a tipat el de cum am intrat pe usa principala.

Carlisle a coborat in graba scarile si ne cerceta cu privirea. Esme a iesit fugind din bucatarie.

„Oh Doamne, ce este in neregula cu ea?” a intrebat Esme impacientata.

„Nu stiu, Eram la dans si ea nu se putea opri sdin vomat si chiar inainte sa ne urcam in masina a vomitat pentru aproximativ 5 minute. ”

„Du-o repede sus in camera pentru urgente. Tot echipamentul este acolo.”

Edward a fugit cu mine pe scari apoi am intrat intr-o camera in care nu mai fusesem niciodata. M-a intins pe un pat de spital si totul era potrivit decorului unui spital.

Mirosul de medicamente mi-a intors stomacul pe dos, mi-am dus mana repede la gura in timp ca cautam cu privirea un vas , care din fericire era un cos de gunoi, am vomitat din nou.

Carlisle a venit chiar in spatele nostru si a inceput sa verifice tot. A spus ca m-am deshidratat din cauza vomitatului si ca trebuie sa mergem la spital repede.

„Bella, te ducem la spital bine? O sa te ajutam” a spus Carlisle .

„Te iubesc Bella. O sa trecem peste asta,promit. „a spus Edward apoi m-a sarutat pe frunte si apoi am simtit decat o negura care ma invaluia usor , dar sigur.

–––––––––––––––––––––––––

Inca un capitol incheiat.

Vreau sa-i multumesc lui Madw pentru ajutor, la Ucigand singuratatea mai este doar doua cap din cate stiu. Fotograful o sa se termine curand;) promit . O ultima saptamana de scoala frumoasa

3 comentarii (+add yours?)

  1. lavideea
    iun. 13, 2011 @ 06:13:55

    e super capitolul….eu cred ca bella e insarcinata…dar astept next-ul…

    Răspunde

  2. stefanik
    iun. 13, 2011 @ 17:03:26

    ce se intampla?
    ce are bella?
    e insarcinata?daca e asa nu ar trebui sa vomite chiar asa….
    are ceva mai grav?nu de alta dar cum am mai spus ;atunci cand esti insarcinata nu vomiti ata si nu 5 minute in continuu
    oare ce are:(
    astept urmatorul

    Răspunde

  3. Roxy
    iun. 16, 2011 @ 09:17:31

    super capitolul..felicitari :X :X :X
    Cred k belal este insarcinata, sper sa nu fie ceva mai grav
    astapt cu nerabdare next-ul..

    Răspunde

Lasă un comentariu