Capitolul 12-I!want!you!

Bella

Am stat in apa calda, cu bratele tinandu-mi picioarele strans lipite de corpul meu gol, in timp ce plangeam pe genunchi, orice miscare superficiala durea, orice miscare cat de mica imi trimitea fiori pe sira spinarii. Am lasat lacrimile sa imi curga si sa imi arda obrajii in timp ce imi aminteam gemetele lui bolnave in urechea mea, corpul lui inauntrul meu si atacul lui, mainile lui severe care umblau pe pielea mea acum ranita. Am suspinat in timp ce imi aminteam.

Edward

Stii cum se simte atunci cand vezi persoana pe care o iubeste mai mult decat oricine, orice si cel mai mult pe lumea asta, plangand? In atat de multa durere. Ranindu-te si suferind, stiind ca nu poti face NIMIC, NIMIC pentru a o ajuta? Sa stii ca isi va aminti mereu durerea si ca tu nu vei fi capabil sa o iei inapoi?

Eu stiu.

Doare atat de mult, este ceva ce n-ai crezut ca poti simti, stomacul greu si imensa gaura din mijlocul pieptului, larg deschisa.

I-am spalat delicat parul, arata frumoasa chiar daca era distrusa, coapsele ei inca mai aveai acele blestemate urme de maini, spatele ei era rosu si julit, antebratul ei avea deasemenea o urma mare de mana, mai mare decat celelalte, ceea ce m-a facut sa imi dau seama ca au fost doi barbati. Buzele erau umflate, obrajii erau umflati, si de abia se misca, de fiecare data cand o facea, suspina de durere. Lacrimile ei erau singurele pe care le plangeam eu fara sa se vada.

Dar ce durea mai mult era… faptul ca ei erau inca pe acolo pe undeva, isi savurau viata, in timp ce ea dorea ca a ei sa se termine.

Si putea fi insarcinata.

Gandul acesta mi-a trimis alte ganduri nervoase in cap, Bella, ramasa insarcinata din cauza unuia care a violat-o.

Carlisle a vrut sa faca testul dar i-a fost frica de cum va reactiona… i-am clatit parul si am privit cascada ciocolatie, cazand pe spatele ei rosu.

Am desecat cada, in timp ce ea a ramas acolo infasurata cu un prosop foarte mare; era a lui Emmett deoarece el avea nevoie de prosoape foarte mari.

Am ridicat-o cu grija si am inspirat parfumul ei minunat, mirosea ca un vampir, din cauza prosopului. I-am sarutat obrazul in timp ce am carat-o pana in dormitor. Alice a refuzat sa vada pe oricine, tipand si alungand pe oricine incerca prea mult sa o atinga… se invinovatea. Am ramas cu Bella mai tot timpul; Emmett planuia noi cai de torturare a celor care i-au facut asta Bellei,la fel ca si mine. Esme suspina alaturi de Carlisle, Jasper era suparat din cauza agoniei din casa… dar refuza sa plece.

Si Rosalie, Rosalie a inteles-o in sfarsit pe Bella, a vazut in sfarsit o parte din agonia in care a fost Bella pana acum, si incerca prin diferite metode sa vorbeasca cu Bella despre ce se intamplase cu ea.

Bella a tremurat in timp ce am intins-o pe pat.

I-am dat o pereche de pantaloni de pijamale de ale mele, refuza sa poarte orice ii apartinea ei. I-am adus lenjerie si o camasa neagra si stramta cu manecile lungi. Mi-am tinut ochii pe fata ei in timp ce am imbracat-o; refuzam sa ma uit la corpul ei cand ea nu vroia asta.

Am imbracat-o si i-am sarutat crestetul delicat, stergandu-i lacrimile cu degetul meu mare.

Rosalie

Am lasat telefonul sa sune incontinuu in timp ce asteptam ca fratele Bellei sa raspunda. M-am uitat la mine in oglinda cat am facut asta. Si apoi, intr-un sfarsit, a raspuns, vocea lui era joasa.

“Ce?” a marait.

“Sora ta nu este bine…” am soptit.

A fost o pauza. Am asteptat nerabdatoare sa vorbeasca, dadeam din picior nervoasa. Il uram, chiar il uram, dar stiam ca o iubea la fel de mult ca si Emmett, si imi parea rau pentru ea, chiar imi parea. “Este bolnava?”

“Nu, ea…lasa-ma sa zic de la inceput, Edward si ea s-au despartit, iar ea a fugit-

“Poftim?” a urlat el.

“Lasa-ma dracului sa termin!” am exclamat eu… uram cand eram intrerupta. “ A facut o plimbare, ieri… si a gasit-o pe strada.” Am facut o pauza in timp ce am inghitit in sec. Memoria a tot ce s-a intamplat imi ardea mintea.

“Ok.”

“Damien… a fost violata.” Ultimul cuvant mi-a ars frumosul gat; vocea mea a fost goala, dulceata disparand din ea.

Si apoi am auzit un urlet prin telefon, dupa care s-a intrerupt.

Alice

Era numai vina mea, as fi putut opri asta, as fi putut opri asta dar nu am facut-o. as fi putut… ajuta. Dar nu am facut-o. Ar fi trebuit sa vad asta! Dar nu am vazut-o. Ma uitam furioasa la oglinda, ochii imi erau negrii iar parul imi statea in toate directiile. Buzele mele erau intoarse intr-o strambatura.

Am fugit in coltul intunecat al camerei mele si mi-am imbratisat genunchii, si m-am leganat inainte si inapoi, suspinand si plangand fara lacrimi in timp ce ma afundam in durerea pe care o meritam atat de mult.

Bella

“Taci din gura tarfo!” a ordonat grasul de deasupra mea. “Cine stie micuto, poate ca o sa iti placa asta, sunt sigur ca esti virgina si stiu ca vrei probabil sa fie frumos si aspru, si crede-ma, cu el o sa fie frumos si aspru.” A tipat cu un ranjet daunator, aratandu-si dintii care il facea sa arate ca un lup. Cimentul imi zgaria spatele rau in timp ce ma zbateam si plangeam, stiind ca nimeni nu ma poate auzi, eram singura. Vroiam sa Edward sa fie deasupra mea, vroiam ca buzele lui sa danseze langa urechea mea soptindu-mi cuvinte dragastoase, si vroiam sa fie el cel care imi ia inocenta, nu un rapanos pe care nu il stiam.

“Nu, Edward, Edward, te vreau pe tine Edward nu pe ei…” am plans.

Au ras cand mi-au dat pantalonii jos si au ranjit cand m-au vazut numai in lenjeria intima si nimic altceva. Mi-am inchis ochii incercand sa ignore chicotelile, in timp ce lenjeria mea era taiata din dou, ca si sutineul. Mi-am inchis ochii si am tras aer in piept incercand sa ma calmez si sa nu ma panichez in acelasi timp. Am putut auzi curelele deschizandu-se si un geamat. Am tremurat cand am simtit ceva deasupra mea. Ochii mi s-au deschis cand l-am vazut pe barbatul cu ochii albastrii tinandu-ma starns. Urmatorul lucru pe care l-am stiut, durerea.

“Doare, te rog, doare…” am suspinat.

Intuneric. Negru. Insuportabila durere. Am tipat si am putut simti lacrimile care veneau, corpul meu se zdruncina si mai tare incercand sa scape de durere. Am putut simti sangele lipicios curgand pe picioarele mele. Am vrut sa vars cand am auzit un geamat bolnav iesindu-i pe buze. Apoi a inceput sa impinga in mine. M-am arcuit in timp ce durerea ma infasura. Vroiam sa ma ascund de toate; mainile lui lipicioase au inceput sa se miste pe corpul meu in timp ce ma tinea si ma saruta. Era violent si respiratia lui mirosea urat. Nu se compara cu saruturile delicate pe care mi le dadea Edward. Era posesiune. Dominare a barbatului cand lua o femeie. Nesfarsita de la inceputul lumii.

“Bella, Bella trezeste-te ingerul meu, trezeste-te, te rog…” vocea lui Edward m-a trezit din cosmarul meu, am gafait in timp ce am fost adusa la suprafata. Edward m-a ridicat sus in timp ce tuseam printre lacrimi. Inima imi batea puternic iar capul ma durea tare. “Bella, Bella, este bine iubito, este bine… sunt aici…” a soptit el in timp ce suspinam in mainile mele. M-a luat in bratele lui, Doamne cat il iubeam, cat il iubeam…

“Imi pare rau Edward!” am suspinat catre el, plansetele mele izbucnind in aer. “Imi pare rau pentru-

“Sa nu indraznesti Bella!” a spus cu groaza in timp ce s-a departat usor de mine si s-a uitat la fata mea agonizata. “Cum indraznesti! Cum indraznesti sa dai vina pe tine- uita-te la mine!” a exclamat el cand i-am evitat privirea, ochii mi s-au intors imediat catre el, mi-a prins fata usor. “Bella, tu, esti o tanara si frumoasa femeie, ai intreaga viata inainte si nu te vei… refuz sa te las sa dai vina pe tine!”

Vroiam sa il sarut, dar nu vroiam sa imi aduc aminte de acele cumplice amintiri, chiar nu vroiam. Nu vroiam sa imi amintesc mainile acelea pe mine… nu vroiam sa imi amintesc gemetele acelea, nu, refuzam asta.

“Culca-te inapoi, iubito…” a soptit in timp ce m-a legat sa adorm usor… tinandu-mi cosmarurile departe.

Edward

Bella dormea zgomotos, nu vorbea, nu suspina, dar cu toate astea era altceva. Si ceea ce facea si spunea facea dificila situatia de a nu rupe toate hainele de pe ea sa o iau sis a o devorez, inecand-o in dragostea mea.

“Edward…” continua sa geama numele meu, incontinuu. Torturandu-ma cu vorbele ei.

“Bella, shh, shh…” am linistit-o usor in timp ce imi frecam nasul de gatul ei, mirosea atat de bine, atat de bine…

“Edward, vreau… eu…”

“Ce vrei, dragostea mea?” am intrebat ridicandu-mi fata si vazand ca ochii ei s-au deschis incet, incet i-au intalnit pe ai mei, agonie si pasiune am vazut in ei.

“Te vreau pe tine…” a soptit. M-am uitat la ea luat prin surprindere, inebunise de tot acum? Nu isi dadea seama cat de mult o pot rani, cum pasiunea pe care o avea imi putea dobori controlul si sa imi recapat instinctele. Ea chiar nu intelegea.

“Bella, nu.” Am spus cu o voce sigura. Corpul meu era dintr-o data departe de al ei, ma durea sa o “resping”, dar nu o puteam rani. S-a ridicat incet. Ochii ei caprui erau uzi iar degetele ei s-au intins si mi-au atins fata. “Te rog, Edward-

Am oprit ce a vrut sa zica trantind-o pe pat, ea s-a uitat la mine, gafaind, fata mea doar la cativa centimetrii de cea frumoasa a ei, iar ochii mei erau negrii, plini de dorinta pentru corpul ei. O vroiam dar ma luptam cu instinctele mele, asta nu insemna ca aveam control complet; mi-am pus mana pe coapsa ei in timp ce am vorbit atent cu ea.

“Bella. Pot sa te ranesc, pot sa te omor, am mai omorat iar tu-

“Nu, te rog-

“Am spus nu! Tu nu intelegi setea pe care o am pentru tine! Bineinteles ca nu! Nu intelegi cat de simplu pot sa iti distrug trupul cu o rotire a incheieturii mele!”

“Dar te vreau..” a soptit. M-am holbat la fata ei, la ochii ei caprui mari, la buzele ei pline si roz si la parul ei ciocolatiu. “Te rog Edward…”

Mi-am inchis ochii, ma durea in piept, si ma durea si mintea sa ma gandesc la rugamintile ei, cersind ceva ce nu ii puteam oferi. Iar asta ma facea sa vreau sa plang.

“Nu-

“Fa-ma sa ii uit! Iisuse Hristoase!” a tipat ea la mine, mi-am deschis ochii incet si am vazut ca plangea, buzele pe care le doream atat de mult tipau cuvinte durerease catre mine. “Ma respingi! Eu-eu doar vreau ca tu sa ma faci sa ii uit! Te rog Edward! Fa-ma sa uit mainile lui pe mine!” a tipat. “De ce nu poti pur si simplu face asta pentru mine? Sunt asa de hidoasa? Tu nu ai idée cat de mult te doresc; nu vreau sa mi-l amintesc pe el! Nu vreau sa imi amintesc!-

Mi-am zdrobit buzele de ale ei atunci. Am facut-o sa inceteze cu insistentele ei. Incet, dar totusi rapid, bataile inimii ei s-au inmultit, spatele ei s-a arcuit, inima ii batea atat de tare incat se simtea in propriul meu piept, iar sangele ei ma chema, ma tenta. Spunandu-mi sa o iau! Buzele mi s-au curbat pe gatul ei in timp ce ea mi-a strigat numele, facand sa-mi dau ochii peste cap. Limba mea a umblat pe piela gatului ei usor, apoi dintii mei au umblat deasupra venei de acolo, o puteam simti pulsand nervos, puteam auzi printre bataile frenetice ale inimii ei, puteam simti in momentul cand si-a impletit degetele in parul meu, dar nu avea sa ia ce isi doreste, nu acum.

Ia-o Edward! Ai puterea sa o iei! Doar fa-o creatura tampita! Ea nu va realiza cine esti, ia-i corpul si viata acum! Monstrul din mine tipa nervos la mine.

“Bella…” i-am soptit numele printre buze in timp ce m-am indepartat de ea. Parfumul ei era intr-adevar coplesitor. “Bella, imi pare rau, dar nu acum, iti promit, o vom face, dar nu acum, nu inca…” am soptit in timp ce mi-am intors fata de la gatul ei. “ Nu am sa te am Bella; nu indraznesc sa te am pana ce ei nu sunt morti. ITI JUR CA AM SA II OMOR!” Mania a izbucnit prin gura mea. “Am sa ii omor! Si am sa ii fac sa cerseasca indurare, iti promit chiar daca este ultimul lucru pe care il fac!”

Lasă un comentariu