Capitolul 17: Just Leave!

Epov.

 

A tipat in agonie, cand piciorul meu a aterizat pe genunchiul lui gras, rupandu-l. Chestia grasa gafaia, fiind in agonie, incercand sa se tarasca in timp ce eu mergeam pe langa el.

I-am apucat tot parul intr-un pumn si i-am ridicat fata, fortandu-l sa ma asculte. „Ai violat singura femeie pe care o iubesc.” Am marait la el, fara sa imi ascund furia pentru el.

„Te rog-”

„TACI!” am tipat la el, „Ea a insistat, si te-a rugat, a tipat si plans pentru ca voi sa va opriti si nu i-ati aratat niciun pic de mila!” am tipat nervos, si l-am lovit de perete, el a tipat agonizand in timp ce eu imi puneam piciorul pe pieptul lui, inima lui era fix sub piciorul meu.”Ar trebui sa te omor acum” am marait , „Dar asta ar fi usor…” am spus lasandu-mi piciorul mai jos de pieptul lui, incet, in timp ce el se uita la mine, hipnotizat de privirea mea criminala

Am ranjit atunci cand piciorul meu a ajuns pe bjuteriile familiei sale si ochii sai s-au marit si eu mi-am impins picioarele spre ele, el a tipat si a incercat sa imi mute piciorul de pe partile intime. Am ras de de el… parca incerca sa impinga o cladire 8 centimetri. Am scos ceva ce mi-a fost dat mai demult. Un cutit mic, negru, pe care tatal meu mi l-a dat inainte sa fiu transformat intr-un vampir. Avea manerul negru cu un trandafir pe el care avea o singura frunza langa el. Pe maner scria cursiv„Fie ca aceia care te cauta, sa fie gasiti de sange.”

Am soptit usor „Mi-am gasit sangele”. Cu astea, am luat manerul, manuindu-l usor si m-am dus direct la beregata barbatului. Sangele curgea de-a lungul bratelor si mainilor mele in timp ce zambeam rece la el.

„Te vei duce in Iad.”

 

Dpov

 

Am urmarit-o pe fata in timp ce mergea, sangele ei chemandu-ma, rugandu-ma sa o iau. Un marait puternic se forma in gatul meu cat continuam sa urmaresc copila, pielea ei arata asa de fina…puteam parca sa simt felul in care dintii mei se vor scufunda in pielea ei neagra minunata.

Pielea ei era cicolatie si buzele erau pline, roz, ochii erau indreptati spre pamant, erau blanzi si erau de un caprui deschis. Parul ii era ondulat si ii cadea pe spate. Nasul ii era curbat la capat si fata ei era sculptata perfect; era incredibil de frumoasa, si imi pasa cel mai putin in acest moment.

Am alergat pe langa ea, lasand o urma a vantului sa o atinga, eu eram invizibil. M-am oprit la colt si m-am ascuns pentru un minut lung, asteptand…asteptand cu rabdare..Gatul meu ardea din ce in ce mai tare in timp ce o miroseam apropiindu-se, noaptea era intunecata si puteam sa vadfcum luna facea strazile sa straluceasca mai tare decat de obicei chiar daca nu era luna plina.

Intr-un final, corpul ei a trecut pe langa al meu si mi-am infasurat bratele in jurul ei usor, cum faceam de obicei, si am aruncat-o de perete. Ii iubeam pielea moale, ciocolatie, era atat de frumoasa, mi-am dezvelit dintii in timp ce ea clipea nervoasa incercand sa isi revina…macar era tacuta.

Ochii ei i-au intalnit intr-un final pe ai mei si am zambit cand i-am vazut frica, frumoasa, frumoasa frica. Am gresit totusi. Nu era frica, era surprindere, bataile inimii ei erau incete si calme, buzele ei roz pline erau inchis si mainile ei erau in ale mele cand le-am lovit de caramida.

„De ce nu ti-e frica?” am tipat la fata ei delicata si frumoasa. Ea s-a incruntat.”Vorbeste!” am tipat

„Nu trebuie sa tipi” a spus incet, vocea ei era moale, dar totusi era tentanta.”Si nu mi-e frica pentru ca nu esti infricosator’’.

Ochii mei s-au ingustat de furie, cine dracu credea ca era? ‘Nu esti infricosator’ ce dracu inseamna asta?

„Esti sigura?” am marait mai tare, lovindu-i mainile de caramida mai tare, a tresarit dar nu a scos niciun sunet, bataile inimii ei cresteau si ascultam muzica cand ochii mi s-au inchis si mi-am miscat nasul de-a lungul gatului ei, atingand usor, pielea ciocolatie, ea mirosea ca…papadia, o aroma care de abia putea fi localizata.

„Ah, asta e sunetul pe care imi place sa il aud” am ranjit rautacios la gatul ei.

„Daca ai de gand sa ma omori, ar trebui sa o faci.” a spus ea, mainile mele, nu stiu din ce motiv, slabindu-i-le pe ale ei. M-am ridicat si mi-am presat corpul de al ei, imi placea sa simt bataile inimilor victimelor mele la pieptul meu. Respiratia ei s-a oprit si ea s-a holbat la mine in timp ce ei ii zambeam. Obrajii ei cerseau dupa buzele mele.

„Deci? Ce mai astepti?” a tipat ea. Mainile i-au alunecat, dupa care m-am dat la o parte, eu dandu-ma cu un pas in spate. Respira, foarte repede acum.”Lasule; nici macar nu ma poti omori.”

„Asta e ceea ce vrei?Ai vreo dorinta sa mori?”

„Da!” a tipat ea. Ne-am incruntat unul la altul, ochii ei caprui provocandu-ma sa o iau, totul la ea ma provoca sa o iau.

Mi-am folosti viteza de vampir si am apucat-o strans in bratele mele „Vrei sa te omor?” am tipat la ea in timp ce ea se holba la mine socata, ha, asta e ceea ce vroiam. Spatiul dintre noi era atat de… uimitor.

„Fa-o!” a tipat ea la mine, era o mica fiara…

Mi-am inclinat capul in jos, spre gatul ei, si am muscat-o…daca nu stiam mai bine puteam zice ca eram in rai.

A gafait puternic, si mainile ii atarnau in parul meu. Dintr-o data am lovit-o de perete, daramandu-l si o tineam acolo, iubind si sorbind sangele ei care avea un gust atat de dulce…aproape de punctul la care deveneai dependent dar nu…era asa! Era cald, si curgea usor de-a lungul gatului mei,incalzindu-l si apoi combinat cu corpul ei cald si inima care batea furioasa, era uimitor!

M-am tras departe de ea si m-am uitat la ea cazand, doar o urma de sange se mai vedea curgand, l-as linge mai tarziu. A gafait violent; lacrimile intepandu-i fata vizibil, in timp ce ea incerca sa clipeasca. Apoi m-am simtit mustrat de constiinta.

De ce, pentru ca era atat de tanara, vulnerabila, atat de inocenta si m-a rugat sa o omor, si acum ma simteam rau.”Omoara-ma, te roog…” a scancit ea. A cazut lipita de mine, si am suspinat, corpul meu era atat de socat.

Ce am facut? Respiratia mea s-a ingreunat si m-am asezat langa ea pe pamant. A clipit si imi tine tricoul nervoasa.”Da-mi drum-”

„Vei termina ce ai inceput.” A tipat ea, holbandu-se la mine cu ochii incetosati, care m-au ranit.”Nu ma vei lasa asa..” a tipat ea.

Am apucat-o din nou si mi-am presat gura de gatul ei, injectandu-i venin, nervos, fiind incoerent, ne stiind de viata care i-o dadeam unei fete al carui nume nici nu il stiam. Nu gandeam limpede, nu m-am gandit niciodata ce ii faceam! Doar ma gandeam la mine, ca deobicei.

M-am tras la o parte si am simtit-o miscandu-se violent in poala mea. A cazut langa mine si am tipat nervos in timp ce o tineam mai aproape de mine, am ridicat-o usor, gatul ei inca sangerand si am fugit tot orasul pana am ajuns in mijlocul padurii.

Am cazut in genunchi cu ea inca tipand in bratele mele, in agonie. Am tinut-o pe spate in timp ce si-a inclestat degetele si a inceput sa isi rupa hainele.

Am tinut-o mai strans, prevenind orice miscare de la ea sau ceva asemanator. „Opreste focul!” a tipat ea de durere la mine, trasaturile ei faciale contorsionandu-se intro masca de durere si suferinta.

„Imi pare rau…” am suspinat, leganandu-ma in spate si in fata cu ea in bratele mele, ea a suspinat in gatul meu, refuzam sa o omor acum si nu puteam. Corpul ei cald s-a curbat de pieptul meu in timp ce eu injuram… Ce dracu ii facusem?

 

Bpov

 

„Bella.” tatal meu a tipat la mine in timp ce m-am intors cu fata catre el, lucram la cantec. El se holba nervos la mine, ochii lui maro gaurindu-i pe ai mei.”Poti sa te opresti din cantat cacatul ala?” a marait el. Fata lui era furioasa.

„Dar eu-”

O lovitura ascutita a ajuns pe fata mea si am cazut de pe scaun, in timp ce simteam impactul, Imi ardea obrazul. Mi-am retinut scancetul. Si apoi am simtit cum eram trasa de cap si fata mi-a fost zdrobita de pian. Un sunet puternic de ruptura a strabatut camera,

Dumnezeule! Durerea, nasul meu s-a rupt zgomotos si eu mi-am inchis ochii incercand sa nu tip dar nu am putut. Simteam sangele incepand sa curga aproape instant, am cazut pe jos si spatele meu s-a lovit de covor.

Am scancit zgomotos.tinandu-mi nasul in mana, ardea asa cum facea si restul fetei mele, lacrimile ma intepeau, adaugandu0se mai mult la durerea mea. Ceva ascutit a ajuns in stomacul meu si am tipat de durere, trebuind sa ma tin de stomac, in timp ce sangele curgea pe covorul alb. Am scancit in timp ce mi-am tras genunchii mai aproape de corp. „SA NU MAI CANTI NICIODATA SAU JUR CA TE OMOR!” a tipat el si apoi am auzit un zgomot de rupere …al hartiei, si a iesit.

Am scancit si m-am tras spre baie, agonizand incet,lasand dara de sange care se scurgea din corpul meu ca urma in spatele meu.

 

Epov

 

Am alergat pe peluza, repede si gratios. Mirosul Bellei era foarte puternic, mai puternic decat de obicei ceea ce era ciudat. L-am ignorat si am inceput sa ma urc pe geam.

Am sarit pe fereastra de la camera Bellei, aerul era ciudat. Puteam sa il aud pe tatal ei in camera lui, facadu-si niste chestii dezgustatoare.M-am incruntat si am oftat tare, in timp ce ma holbam la camera dupa ce am aterizat mai bine in ea.

Sangele ei; era peste tot! Pianul avea o urma serioasa de sange, fiind in contrast cu albul pianului, covorul arb era imbibat de sange de asemenea, o hartie de muzica era rupta, si eram aproape sa imi las instinctul sa domine dar am auzit un tipat din baie. Mi-a facut corpul sa tremure si ochii se se incrunte. Am alergat imediat inauntru, am deschis usa si inima mi s-a rupt in bucatele.

Ea plangea leganandu-se in fata si in spate in coltul baii, ascunzandu-se, mainile si bratele ei acoperindu-i fata, si mainile pareau ca avea urme de sange, mari, mari urme de sange.

„Bella.” Numele ei ardea in gatul meu in timp ce am alegat spre ea. Ne iind capabil sa vorbesc cu ea. I-am tras mainile de pe fata dar aceasta tot era acoperita de parul ei maro. L-am tras si pe el, usor degetele mele i-au atins fata care tremura.

A plans si mai tare, cand fata mea s-a curbat intr-o masca de tristete, nasul ei era clar rupt. Era contorsionat la un unghi ciudat, sangele era in gura si pe obraji cu continua sa curga! Fata ei arata atat de diferit cu aceatsa usoara schimbare..mare schimbare. Aproape am tipat dar m-am tinut tare, inclestandu-mi maxilarul.

Mi-am scos tricoul si l-am strans in timp ce ea tot plangea, ochii ei fiind plini de lacrimi.”Musca asta” I-am spus nervos, in timp ce i-l puneam in gura, ea se uita la mine speriata cand i-am apucat fata si mi-am pus degetul pe ambele parti ale marginii nasului ei. Era moale ca pielea ei, ochii ei s-au holbat la mine de frica, si asta m-a durut. Am folosti presiune usoara.

Ochii ei s-au dilatat de durere cand i-am repozitionat osul si a inceput sa tipe in tricoul meu. Gura ei musca tricoul nervoasa si tipat in timp ce eu luasem un srevetei, fortand-o sa stea cu fata nemiscata si punandui-l la nas…oprind sangerarea cat de bine puteam. Sa il ia dracu! Nenorocitul, ce mai facuse ea acum?

Bella s-a oprit din plans cu lung timp in urma, acum nu ma mai uitam la ea, mai scancea din cand in cand dar nimic mai mult. M-am holbat la peluza, verdele ca smaraldul stralucind.

„Esti nervos-”

„Da” i-am raspuns ascutit, maxilarul inclestandu-se si eu m-am incruntat . Nu intelegea de ce fac asta.

„De ce-”

„Pentru ca l-ai lasat sa faca asta, Bella” am marait intorcandu-ma la fata ei acum curata. Se holba la mina confuza apoi nervoasa. Se holba la mine nervoasa cu ochii plini de ura.

„Ce?”

„Puteai sa pleci cu mine, puteai sa scapi, puteai sa faci tot ceea ce e posibil sa te asiguri ca el sa nu te loveasca si nu ai facut-o.” mi-am tinut vocea inceata de frica ca el sa nu ma auda chiar daca sforaia.

„Nu inteleg ce vrei sa zici-”

„Pleaca Bella”Am spus calm”Paraseste-l, lasa toate astea in urma, putem pleca impreuna si putem uita totul-

„Nu, nu pot-

„De ce nu?” am intrebat

„In primul rand” a marait ea” opreste-te sa ma mai intrerupi, in al doilea rand, nu pot sa il parasesc, ar sti ca am plecat cu voi, politistii vor merge la voi acasa-

„Ei nu conteaza” am soptit in timp ce m-am pus in fata ei, ea se holba la mine.”Politistii nu conteza Bella, tu contezi-”

„Esti ata de dezinteresat” mi-a spus ea.

Mi-am intors capul intr-o parte, ochii mei fiind negri precum carbunele” De ce nu vrei sa il parasesti?” am intrebat-o, o concluzie terifianta venindu-mi in minte.

„Bella” I-am apucat barbia; era rusinata, asa cum trebuia sa fie!” Ochii ei se uitau la ai mei provocatori „Il iubesti?” am spus putin mai tare.

Ea si-a tras fata din mainile mele si s-a uitat in alta parte, si-a muscat buza.

„Il iubesti?” am marait. Corpul meu tremura nervos si mi-am strans pumnii.

„E tatal meu; trebuie sa simt ceva-

„Nu trebuie sa simti nimic!” am tipat.”Ar trebui sa il urasti! Si ar trebui sa te iau departe dar nu o fac pentru ca nu vrei! Nu, ar trebui sa ma duc jos si sa il omor” am marait cand am inceput sa ma indrept spre usa, pumnul meu gadilandu-ma la senzatia ca pot sa il rup in bcatele.” Nu”

„Bella-”

„Opreste-te Edward! Doar opreste-te!” a tipat ea la mine cu lacrimi in ochi.”Nu imi place sa ud acele cuvinte din partea ta-”

„Dar-”

„Edward. Pleaca.” Mi-a spus.

Ochii mei s-au marit. Ma inselau urechile?

„Doar lasa-ma in pace. Te rog” a plans ea.”Du-te acasa si…” nu a terminat pentru ca s-a prabusit pe podea, plangand usor. Si-a infasurat armele in jurul genunchilor si a scancit usor. M-am holbat la figura ei mult timp.

Fara sa spun niciun alt cuvant, am lasat-o plangand si am fugit pe geam.

5 comentarii (+add yours?)

  1. lavideea
    iun. 06, 2011 @ 18:19:32

    wow….deci mai lasat fara cuvinte

    Răspunde

  2. Pisi
    iun. 07, 2011 @ 15:43:49

    foarte bine mada:*
    e minunat:X
    e plin de suspans:*
    abea aspt nextu

    Răspunde

  3. Madyu
    iun. 07, 2011 @ 15:47:02

    o doamne ce trist….
    sper ca edward nu o va parasi de tot….
    sper sa pui curand nextul….
    succes

    Răspunde

  4. scumpyca
    iun. 13, 2011 @ 11:45:12

    cand apare nextul

    Răspunde

Lasă un comentariu