Cap.3

Edward pov

Deodată a apărut Charlie în faţa garajului,lucru de care nu mă aşteptam.

“Cine naibii este ăsta?”

“Sunt Edward Cullen.”a zis el.

“Ce cauţi în casa mea?”era un fel de ţipăt.

“Am venit să o văd pe Bella.”

Charlie a râs:”Oricum,Bella adu-mi o bere şi adu-mi cina în sufragerie.”

Bella a dat din cap şi s-a întors spre mine”Vezi?Nu m-a rănit.Doar a avut o zi proastă la serviciu.Este bine.Poţi pleca acum.”

Nu vroiam să o părăsesc.Vroiam să stau cu ea.Vroia să ascundă faptul că tatăl ei a lovit-o şi nu o credeam.

“Edward doar pleacă!”M-a împins afară şi a închis uşa încet.

M-am lăsat bătut şi m-am întors înapoi,unde era parcată maşina mea.Aşteaptă,am auzit o izbitură?Nu.Nu era.Era doar imaginaţia mea.Am auzit din nou zgomotul acela.Am ofatat şi am lăsat mintea liberă în timp ce parcurgeam ce a mai rămas din drum.

M-am urcat in volvo şi m-am dus acasă.Încercam să mi-o scot pe Bella din minte şi gândindu-mă la altceva.Când am intrat pe aleea noastră,a casei,am ieşit repede şi am intrat înăuntru.A început să plouă şi nu vroiam să răcesc.

“Edward!Unde ai fost?”a venit Alice,în timp ce eu vroiam să ajung în camera mea.

“Am fost să vorbesc cu Bella.”am recunoscut eu.

“Oh..Ţi-a zis ceva?”

“Ce putea să-mi zică?”

“Nu ştiu?Poate despre faptul că nu mănâncă sau de faptul că are mâinile pline de vânătai?”

“Ai observat şi tu asta?”

“Este cam greu să nu observi asta.”

“Nu a spus nimic despre asta,simt asta.Apoi Charlie a venit acasă şi a ţipat la ea pentru că eu eram acolo.Apoi ia zis să se ducă să-I aducă o bere şi mâncarea.”

“Este un fel de răutate.”

“Ştiu dar insistă că a avut o zi proastă,aşa că m-a dat afară şi eu am venit acasă.”

“Asta e tot?”

“Ei bine am auzit un zgomot.Ca un fel de pocnitură,dar era doar în mintea mea.”

“Eşti sigură?”

“Da.”cred.Puteam avea încredere în Alice cu orice,dar dacă Bella nu apare mâine la şcoală sau dacă apare şi este bătută sau maltratată,o să fie vina mea pentru că nu m-am dus să o ajut.

“Ok”a zis ea apoi s-a întors în camera ei,care era la un etaj mai jos decât mine.

M-am dus în camera mea,am dat drumul la muzică,apoi m-am întins pe pat.Eram concentrat pe muzică până când nu am mai putut.Mă gândeam la Bella şi la ceea ce făcea ea.Ştiu că am cunoscut-o azi,dar deja ţin la ea şi am sentimente puternice pentru ea.

Sigur că este frumoasă,dar nu îi plăcea de mine sau dacă făcea un efort să vorbească cu mine.Nu ştiam dacă îi place de mine,dar dacă îi place aş putea să-I spun că îmi place pentru mine şi nu pentru nişte băieţi frumoşi cum fac alte fete.

Omule sper să fie bine.

Bella pov

“Edward ,doar pleacă”am zis dându-l pe uşă afară şi închizând-o încet.

“Bella vin-o aici”a ţipat Alice.

M-am grăbit să iau plato-ul şi să il duc în sufragerie,dar el era deja acolo,oprindu-mă.Deodată a a luat plato-ul din mâinile mele şi la aruncat încolo.S-a izbit de perete,sfărâmându-se în bucăţele.

“Deci acum eşti o curvă nu?”înainte să pot răspunde mâna lui a făcut contact cu faţa mea.Faţa sa dus într-o parte.Cu mâna mi-am atins obrazul,care simţeam că îmi ia foc şi mă uitam la el.

“Răspunde-mi!”

“Nu”am ţipat înainte ca mâna lui să mă lovească din nou.

“Nu mă minţi.”

“N-u t-e m-i-n-t.Ed,e-l a venit pentru că aşa a vrut.”

Deodată Charlie m-a împins şi în încercarea mea de a mă ţine de masă nu a ţinut,aşa că într-un final tot ce era pe masă a căzut peste mine.M-am întors şi Charlie a luat avantaj şi m-a lovit la coaste.Am căzut,dar oasele mele nu puteau fi rupte,dar ceva cu siguranţă nu era la locul lui.Pieptul meu ţipa din cauza durerei şi încercam să ajung la piciorul meu.
Cred că realizând că a ajuns,a plecat în sufragerie,dar înainte a murmurat:”Curăţă asta.”arătând spre bucăţile de sticlă şi mâncarea din bucătărie,apoi continuând în sufragerie.Am coborât în genunchi după unul din alea cu care faci curăţenie şi am început să curăţ.Când am terninat am aruncat la gunoi şi m-am dus repede sus.
“Unde crezi că te duci?”A ţipat Charlie după mine.

“Mă duc să stau în pat.”

“Adu-mi o bere.”a ordonat el

M-am grăbit până în bucătărie,dar am încercat să nu alerg pentru că mişcarea m-ar face să mă doară din nou pieptul.M-am grăbit cât de repede am putut să mă duc la frigider să-I iau berea şi iam înmâna-o.

“Nu te fă prea confortabil.O să vin sus pentru ceva mai mult.”a zis Charlie.

Oh nu.A mai făcut asta asta o dată,dar eu m-am ales tot cu un picior rupt şi am făcut o excursie până la spital.Charlie a minţit uşor şi le-a spus că am căzut pe scări accidental.M-am dus în camera mea şi m-am simţit ameţită.Mi-am pus pijamalele mele.Scumpii mei pantaloni cu o bluziţă.Pielea expusă nu m-ar ajuta,dacă el nu m-ar arunca pe scări din nou,dar chiar dacă o face este acoperit,nu cred că ar avea mare diferenţă.

M-am aşezat pe pat şi l-am aşteptat pe Charlie să decidă ce o să facă cu pedepsirea mea.Am auzit paşii lui cum urcă scările.Mi-am dus picioarele la piept a strans cat de tare a putut, apoi m-a impins pana la scari.

Eram prea slabita sa ma opresc, m-am invartit pe scari, ajungand jos.

Uşa sa deschis şi Charlie a intrat.Prima parte m-a luat de mână şi m-a luat de pe pat,dar nu m-a lovit.A continuat la scări.Mi-a dat drumul la mână la scări.Şi ma împins ca pe o minge de fotball,a dat cu toată puterea lui şi eu m-am rostogolit pe scări.

În dimineaţa următoare m-am trezit din cauza unei scârţâituri.Am încercat să mă ridic,dar spatele meu se simţea de parcă avea cioburi înfipte.Am încercat să ignor durerea,luând o gură de aer.Spatele cu siguranţă era rupt acum împreună cu alte câteva.Trebuie să merg la spital,dar nu-mi puteam permite consultaţia.Ei de obicei acopere brutalităţile,dar mai mult sunt sigură că câteva coaste îs rupte.Am urcat cu greu scările şi m-am dus în baie să mă uit în oglindă.Arătam îngrozitor.

Buza era complet deschisă,iar ochii mei erau mai negri decât părul lui Alice.Nasul meu era de parcă nu era acolo,dar nu era rupt,doar am adăugat cu asta câteva secunde de durere.

M-am uitat la ceas şi era ora 7:00,am luat nişte haine pe mine din dulap şi le-am întins pe pat,decigându-mă cu ce să aleg după ce fac un duş.Stăteam în picioare când am făcut duş pentru că mă durea când stătea.Am lăsat apa fierbinte să-mi relaxeze muşchii şi să ia din durere.Când am terminat sângele de la buză sa oprit.

Am încercat să mă încadrez,dar era deja ora 8:00 înainte să-mi pun blugii pe mine.Aveam aşa mare durerea încât nu puteam să mă mişc mai repede.

Cu trecerea timpului,m-am machiat şi mi-am pus cele mai confortabile haine,era10:30,am coborât scările şi m-am dus la liceu.

Am parcat maşina în parcare şi m-am îndreptat spre intrare.

Edward pov.

Eram îngrijorat de sănătatea Bellei.Era ora 9:00 şi încă nu a ajuns acasă.Nu o puteam ajuta,dar cred că eu sunt de vină.Speram că o să fie aici la prânz,aşa puteam să-I văd faţa şi să mă asigur că este bine.

La ora 11:00 am crezut că au trecut zile întregi.M-am dus la cantină.Uitându-mă prin cantină am văzut-o pe Bella,dar cel mai mult m-a surprins faţa ei.Avea o vânătaie la un ochi foarte mare,se vedea chiar dacă purta ochelari.Când m-a văzut că mă uit la ea,doar a trecut pe lângă mine ognorânfu-mă.

“Bella.”am strigat-o şi imediat am apucat-o de mână,dar am văzuut că oftează în durere.Imediat iam dat drumul”Bella ce ţi-a făcut?”

“Nimic,sunt bine.”asa dus la masă,avea grijă să nu se împiedice de nimic.Am văzut-o că se aşează la masa noastră,lîngă Alice.M-am dus la masă şi m-am aşezat lângă ea.Nu şi-a dat ochelarii jos.Am văzut că stă cocoşată şi că faţa ei era în durere.

“Bella eşti bine?”a întrebat Alice înainte să o pot face eu.

„Da sunt bine.”

Ea s-a oprit din asfixiere. Apoi ea a luat o cârpă veche din buzunarul ei(hoodic?) şi a tusit in ea. A sunat oribil, asemenea unei pisici care prinde un ghem de blană care era atat de mare încat nu putea să respire şi doar continua sa prindă.

În final, ea era terminată, şi a încercat să ascundă tusea în acea cârpă, dar înainte de a o putea arunca, am văzut-o udă şi pătată de sânge.

16 comentarii (+add yours?)

  1. Anduta1993
    ian. 22, 2011 @ 19:56:07

    primaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Răspunde

  2. Anduta1993
    ian. 22, 2011 @ 20:04:59

    of…saraca…si eu speram ca Edward sa faca sa nu o mai bata….
    :*:*:*:*

    Răspunde

  3. Chriswild
    ian. 22, 2011 @ 20:15:55

    mie mila de Bella…imi plac noile povesti mult…

    Răspunde

  4. Beatrice22
    ian. 23, 2011 @ 09:04:00

    Trist… foarte trist… dar sper ca totul se va rezolva in final…
    Bella merita si ea un pic de liniste si sunt sigura ca familia Culen nu va sta prea mult cu mainile in san…
    Cu siguranta o vor ajuta, iar Edward ii va oferi si dragostea de care are atata nevoie…
    Astept continuarea,… Kisses 🙂

    Răspunde

  5. lena
    ian. 23, 2011 @ 14:06:51

    este super astept cu nerabdare continuarea

    Răspunde

  6. andravrabie
    ian. 23, 2011 @ 14:12:46

    cred ca plang cum poate un tata sa fie asa de animal incat sa-si bata copilul in halul ala
    sper ca sa gaseasca pe cineva ca sa-l bata pe el inzecit la felul in care a batut-o pe bella
    sper ca edward sa o salveze
    abia astept nextul spor la tradus in continuare
    kisses and hugs!

    Răspunde

  7. viatapescena06
    ian. 28, 2011 @ 05:10:00

    Aaaa..da, crud. Foarte crud. Am ramas fara cuvinte. Astept cap 4.

    Răspunde

  8. uningerpierdut
    ian. 28, 2011 @ 15:53:45

    cat de trist oh doamne
    spre ca edward si alice sa faca ceva

    Răspunde

  9. stefanik
    ian. 30, 2011 @ 19:45:00

    waw
    saraca
    cum poate sa o bata asa
    Doamne!!!!!
    sper ca fam cullen sa faca ceva
    cand nextu?
    is f curioadsa

    Răspunde

  10. dulceKmierea
    ian. 31, 2011 @ 14:45:29

    trist…

    pe cand urmatorul?

    Răspunde

  11. butritadiana
    ian. 31, 2011 @ 16:12:14

    ASTEPT NEXT …………………

    Răspunde

  12. dienuta1
    feb. 03, 2011 @ 09:39:07

    nu-mi vine sa cred!Cum poate fi un tata atat de porc,de rau,de crud?Imi vine sa plang.E deja mult prea mult!Edward treb sa faca ceva!Bafta la next…

    Răspunde

  13. Angel of hope
    feb. 18, 2011 @ 17:36:14

    Charlie merita spanzurat de bec…o urasc

    Răspunde

Lasă un comentariu