Capitolul 3 – Forgiveness

Bella pov

Statea in fata mea si nu zicea nimic,se uita de parka ar sugruma cuvintele.In viata mea nu l-am vazut pe Edward Cullen sa sugrume cuvintele.

“-Bella,in acea zi in padure…am mintit.Niciodata nu m-am oprit din iubit si ma urasc pe mine insumi ca te-am parasit.Am crezut ca fac bine,dar uite ce am facut.A trebuit sa cresti propiul copil de una singura si acum esti maritata cu altcineva.Nu ma voi putea ierta niciodata pentru ce am facut. Te iubesc, te rog! ” Ochii lui ii tinteau pe ai mei. Ah, cat as vrea sa imi zdrobesc buzele de ale lui… Sa ii spun cat l-am iubit… Dar micul inel de argint d epe degetul meu imi amintea ca este interzis sa o fac.

„-Edward, eu nu te-as putea ura. Te iert si nu iti face griji pentru Renesmme, tot ce conteaza este faptul ca ea are tata, acum.” I-am spus zîmbind. L-am tras într-o îmbratisare si am fost luata de mirosul lui. Ne-am plimbat înapoi spre camera, vorbind despre ceea ce ar trebui sa facem acum. Ne tineam de mana…

Toti Culleni plecasera, mai putin Edward. El ii citea o poveste, tinand-o pe genunchi. Ii priveam rezemata de usa. Vocea pasnica, poetica a lui Edward curgea prin aer. Un zgomot puternic a rapit linistea tipatoare. Alec pasi in camera, fumegand.

„-Ce cauta el aici?” Vocea lui Alec fierbea.

„-Alec, Ii citeste o poveste ficei lui. Nu e nimic gresit in asta! Este dreptul lui!” vocea mea siroia de venin.

„-Cum stiu ca voi doi nu ati facut nimic?” a întrebat el. Cum indraznea sa se indoiasca de fidelitatea mea?
Renesmme avea sa se ocupe de acest lucru. Ea a sarit de pe genunchiul lui Edward si a fugit spre Alec. El a luat-o si ea si- a pus plina de gratie mâna pe obrazul lui. Ii arata ce s-a petrecut in aceasta seara, dovedindu-i realitatea.

„-Îmi pare rau, iubit-o. Am avut o zi grea la birou!” A spus el
tragându-ma în într-o îmbratisare. Imediat m-am împins departe de el.

„-Nu, Alec! Nu poti sa te indoiesti de fidelitatea mea, apoi s avii si sa ma saruti. Nu functioneaza asa!

„-Dar voi reactiona întotdeauna!” Spuse nervos „Stii Ma intorc la munca si ma voi intoarce cand vei fi pregatita sa imi ceri scuze!” A spus el înainte de a pleca. Am stat acolo încercând sa-mi dau seama ce sa întâmplat.

„-Eu… Eu… cred ca ar trebui sa plec” sopti Edward.

„-Nu!” I-am spus, asezandu-ma langa el. „Mai stai. Nu imi pas ace crede el. Trebuie sa recuperam!” I-am spus râzând la sfârsit.

„-De unde sa incepem?” a întrebat el.

„-Cu ceea ce ati facut cand ati plecat din Forks?” L-am interogat restul noptii. Am ras la amintirile noastrre: scoala impreuna, Forks, eu si Alice, noptile din casa lui Charlie. Dimineata, a trebuit sa il conduc pe Edwrad spre iesire.

Renesmme statea si se juca pe podea cu ratuste de plastic in tipm ce eu spalam vasele. Apacalda imi acoperea pielea si imprastia in aer mirosul de capsuni al detrgentului. Imediat m-am schimbat în blugi si un top. Dupa ce m-am fost imbracat, am luat-o Renesmme si am alergat la masina. Am intrat în Ferrari-ul meu rosu si urgent spre casa vecinilor mei, Cullenii. Esme s-a oferit sa aiba grija de nepoata ei, în timp ce toti am plecat la scoala. Renesmme isi iubea deja noua ei familie.

Am parcat masina in fata casei si am luat-o pe Renesmee din scaunul ei de masina. Ea a fugit guitand la usa din fata. Usa s-a deschis si Esme statea cu o tava de prajituri în mâini.

„-Prajitura Monstroasaaa!” striga Emmet când a vazut-o pe Renesmee. Am râs. Renesmee lua o prajitura.

„-Esti gata pentru a merge, Bella?” Spuse Alice din spatele meu.

M-am întors si am încuviintat.

Dar in sfarsit, au observant masina mea, iar Alice fugi spre ea tipand.

„-Dumnezeule!!!” Rasufla Alice.

Am râs si i-am aruncat cheile. Arata zâmbitoare si extrem de socata. M-a îmbratisat înainte de a-l trage pe

Jasper în masina mea. Emmet si Rosalie au mers în jeep si Edward în Volvo-ul sau.

„-Inca iti place Volvo-ul?” L-am întrebat chicotind.

„-Da.” a spus el râzând cu mine.

M-am simtit atât de confortabil în jurul lui Edward era ca sic and nu s-ar fi intamplat nimic intre noi. Totul era la fel, doar ca nu mai eram impreuna. Imi era dor de bratele lui protectoare in jurul meu, de buzele lui reci peste ale mele. NU! Trebuie sa incetez sa ma gandesc la asta. Sunt casatorita cu Alec!

Il iubesc pe Alec.

Imi place Alec.

Nu-i asa?

NOTA DE AUTOR:”ACESTE CAP FOST DE TRADUS DE UNA DIN PRIETENELE MELE SI COLEGA IN ACLESI TIMP:RAMONIX.MULTUMUESC MULT>:d<

Un comentariu (+add yours?)

  1. Edward si Bella
    feb. 25, 2011 @ 17:57:20

    nu ma pot abtine sa nu comentez…sa il ia naibii pe alec…edward si bella trebuie sa fie impreuna

    Răspunde

Lasă un comentariu