Capitolul 3

Bella pov

M-am duc la secretariat,nu s-a schimbat prea mult.,as putea spune ca ester o pata de culoare stearsa,dar toata lumea arata la fel.M-am dus in fata biroului la fel ca acum o suta de ani.Era o femeie care statea in fata mea se seuita pe foi.

“-Scuzati-ma”am spus.Niciodata nu mi-a placut cum se auzea vocea mea.Suna ca un ingel si eu eram de departe a fi un inger.Femeia a ridicat capul din foi si s-a uitat la mine.Maxilarul aproape a cazut si ochii i-au iesit din orbite.Nu trebuie sa fiu cititor de minti ca sa stiu ce gandeste.I-am dat un mic zambet.

‘’-Da,draga mea cu ce te pot ajuta ?’’ea a incercat sa para draguta,dar puteam simtit uimirea.

‘’-Numele meu este Bella Swan,sunt nou venita’’

‘’-Oh..da,tatal tau a sunta ieri,Aro nu ?

‘’-Da,doamna’’am spus eu.

‘’-A fost foarte dragut din partea scolii tale sa ne trimita fisa asa de repede’’a spus ea.

‘-Imi pare rau in legatura cu asta,dar eu nu stau foarte mult timp,iar tata a crezut ca este necesar sa merg la scoala chiar daca este pentru o singura zi.

‘’-Ei bine,aici toti muncim,uite aici orarul tau si trebuie sa-l dai la semnat la totiprofesorii cu care te intalnesti si sa mi-l aduci la sfarsitul zilei’’mi-a dat o hartie si a incercat sa-mi dea un zambet prietenos.Iar eu i-am reintors zambetul.

‘’-Multumesc doamna…’’m-am uitat pe ecusonul de pe birou.’’Smith’’

‘’-Mai bine ai pleca,altfel vei intarzia’’a spus ea.

‘’-Multumesc inca o data’’m-am intors si am apasat clanta.

‘’-Frumusetea este irsosita pe tineri’’am spus si mi-am dat ochii peste cap.Am simtit toti ochii pe mine,dar am incercat sa-I ignore.

Mi-am memorat orarul,doar uitandu-ma o singura data pe el,dar era un singur lucru care ma plictisea,biologia.Minunat.Dar azi o sa fie singura zi in care o sa-mi amintesc de el.

M-am dus la prima ora.Profesorul Mr.Turner deja a inceput ora,dar nu mi-a zis nimic,pentru ca am intarziat.

Ma intreb de ce.El practice visa cand se uita la mine.

Ce se intampla cu oamenii astia ?Ar trebui sa fie respectuosi.Sunt sigura ca au alte lucurui mai bune de facut,decat sa se uite la mine.

Nu sunt frumoasa.Nu m-as considera urata,probabil ca sunt la capatul listei dintre cei mai frumosi vampiri.Primele trei ore au trecut foarte greu.La finalul fiecarui ore a trebuiit sa ies afara sa ma uit daca nu simt vreun nou nascut.Inafara de sunetul pasarilor am auzit ceva si mi-am pus noile lentile de contact.Cand era timpul pentru masa am decis sa ma mai uit inca o data.Nu ma duceam sa mananc oricum.In timp ce ma plimbam pe holuri simteam cum sunt privita.Dar nu ca inainte.Astia nu erau ochi umani.M-am oprit si m-am uitat inprejur insa nimic.Am inceput sa merg stiam ca este langa mine.Am simtit u miros,dar nu era al unui nou nascut.Am vrut sa investighez cand telefonul meu a sunat.L-am scos din husa si am raspuns repede :

‘’-Buna ‘’am spus draguta.

‘’-Bella,sunt Jane am gasit o scena’’m-amuitat imprejur pentru ultima data.

-Voi fi imediat acolo’’am ibchis telefonul si l-am pus in geanta.M-am intors inapoi si am iesit afara dom scoala.Cand nu se uita nimeni am inceput sa alerg.

In 30 de secunde eram langa ei.Jane avea dreptate,era o scena si era un miros foarte puternic de nou nascut.

‘’-Vine’’a spus el.’’L-am vazut cum alearga pe aici si cum se bate.’’a spus Deemtri.

Am inceput sa merg uramta de Jane si Demetri.Dupa zece secunde un om cu parul blond a aparut,cred ca avea varsta de 25 de ani.S-a oprit cand ne-a vazut.Mi-am extins puterea peste Jane si Demtri.Mi-am dus mainile la piept.El nu s-a miscat.

‘’Buna !’’am spus oferindu-i un zambet politicos.

‘’-Buna’’a spus si el politicos.

‘’Cum te numesti ?’

‘’-Lewis’’

‘’-Lewis noi suntem aici pentru ca tu cauzezi probleme,sau gresesc ?’’

‘’-Trebuie sa ma hranesc nu ?’’a zis arogant.Eram sigura ca acest baiat nu ma va asculta.

‘’-Da,dar trebuie sa o faci cu grija,ne dai de gol pe toti.’’

‘’-Cui ii pasa ?Nu mai am nimic sa pierd si cu siguranta nu o sa-mi pese ce se inatampla cuiva.’’el chiar ma enerveaza.Eu poate imi urasc existenta,dar nu as face niciodata cevace ar putea sa-i raneascape ceilalti.M-as simtit mizerabil,el incerca sa faca ceva,asta ma enerveaza la culme.

‘’-Deci vrei sa spui ca nu o sa cooperezi sa vii mai grijului ?’’stiam deja raspunsul lui.

‘’-Nu !’’a spus si am simtit inca o apasatura.M-am intors cu fata la Jane si am dat din cap in semn ca da.Ea s-a uitat la Jane si a cazutin durere.Demetri a trecut pe partea cealalta.M-am uitat in cealalta parte si am ascultat tipete.Dupa clipetele de durere am deschis ochii.Demetri aduca bucatelele.

‘’-Ardele undeva departe,unde nimeni dintre copii sa nu vada focul’’am dat ordinul,iar Jane a venit in fata mea.

‘’-Sa sun la agentie sa rezerv bilete ?

‘’-Nu,nu inca.Osa stau toata ziua.Am mirosit ceva inainte sa ma suni.’’

‘’-Esti sigura ca nu era acelasi miros ?

‘’-Sunt sigura,mirosul era mai dulce.’’

‘’-Mai bine il ajut pe Demetri si tu ar trebui sa te intorci’’apoi a disparut in padure.M-am intors in partea cealalta si am alergat spre scoala.

M-am oprit in fata usii de la cantina,unde toata lumea se ridica si pleca la ore.Am mirosit si am simtit mirosul unui om care se deplaseaza in jurul meu.Am oftat si am mers spre cladirea unde aveam stiinta in pas uman.Ora de stiinta a trecut usor,dupa ce au plecat toti m-am dus la profesor si i-am dat sa semneze.Apoi m-am indreptat spre ora de Biologie.

‘’-Si numele tau este ?’a intrebat el in timp ce se uita la mine.

“-Bella Sw..”am spus si simtema cum niste ochi ma urmareste.Stiam scena asta…am mai facut asta.O scena pe care nu am put sa o uit in 100 de ani.Am intors capul si am vazut niste ochi de culoarea mierii.Daca as fi fost om,inima mea ar fi incetat sa mai bata din cauza socului.

Pe fata lui se citea pur si simplu:”soc”.Am inceput sa ma panichez sin u stiam ce sa fac,asa ca am iesit afara din camera.L-am auzit pe profesor cum ma striga,insa nu-mi pasa.Am inceput sa alerg cu viteza vampireasca pana la masina.Am deschis masina si am inceput sa merg cu viteza.L-am vazut pe Edward cum a iesit dupa mine si a lergat in directia opusa.Am scos telefonul din geanta si am sunat-o pe Jane.:

“-Buna”a zis ea

“-Jane,este timpul sa plecam,ne intalnim la aeroport.”

‘’-Credeam ca urmaresti o urma ?’’a intrebat ea.

‘’-M-am inselat,probabil era acelasi miros.’’

‘’-Dar tu niciodata nu gresesti’’

‘’-Jane am gresit,ne intalnim la aeroport,ok ?’’nu am vrut sa tip dar la ea…doar ca eram nervoasa.

‘’-Bine ‘’a spus simplu.Am aruncat telefonul in geanta.Am inceput sa incetinesc.M-am uitat in oglinda retrovizoare un Volvo argintiu,acelasi ca cel de la scoala si mergea cu viteza

‘’-Trebuie sa fie o gluma’’am spus cu voce tare.Am impins piciorul pe viteza,cat de tare am putut lasand in urma,urme de la roti.Am ajuns la viteza maxima de 155 de km/ora.M-am uitat in oglinda si am vazut ca Volvo se apropia de mine.Furia crestea in mine.Il puteam vedea pe Edward,cu ochii lui galbeni,cu parul lui de culoarea bronzului si minunata lui fata.Am lovit bordul asa de tare incat am lasat o urma.

‘’-Masina stupida,nu poti merge mai repede’’In acel moment eram asa de nervoasa incat vroiam sa-I distrug
Volvo-ul lui pretios.Stiam ca daca fac asta,el ma va prinde,este mult mai rapid decat mine.

El incerca sa ma depaseasca.Probabil ca sa ma depaseasca.M-am uitat in fata si am vazut un tir,am tras pe dreapta lovindu-ma de un copac,dar stiam ca nu ma va afecta.Am iesit afara din masina si am inceput sa alerg.Edward a fost prins cu garda jos si nu a putut sa incetineascadestul de repede.Am auzit avelopele lui cum protestau sa opreasca.Am luat-o drept inainte,apoi la stanga,apoi la dreapta si apoi drept inainte.Speram ca asta il va deruta.Edward nu va renunta asa de usor.

Dupa vreo 15 minute,m-am intors inapoi si am luat-o spre aeroport.

Slava cerului.

Am scos telefonul din buzunar si am sunat-o pe Jane,insa nu a raspuns.L-am sunat pe Demetri,la fel.

Cand am deschis telefonul sa ma uit la apeluri pierdute aveam trei de la Jane si doua de la Demetri.La naiba trebuie sa-l pun pe silentios.Am sunat-o pe Jane si a raspuns :

‘’-Unde esti ?’’asta a fost primul lucru pe care l-a facut.

‘’-Pe drum,am avut…niste probleme’’asta era singurul raspuns pe care i-l puteam da.Nu vroiam sa-I spun ca mi-am petrecut ultima ora si un sfert scapand de fostul iubit.

‘’-Cand vei fi aici ?’’a intrebat ea.Am inceput sa ma gandesc unde sunt si i-am raspuns :

‘’-In 15 minute’’am spus.

‘’-Avionul nostru pleaca in zece minute si urmatorul pleaca la noua seara’’

‘’-O sa fiu acolo.Doar sa fii pregatita!’’am spus,apoi am inchis telefonul.Nu puteam fi aci prinsa.Mi-am aranjat un pic masina si am mers cu 142 la ora.Am incercat sa eliberez,tot ce se intampla in capul meu.Am bagat piciorul pe viteza si acuma mergeam cu 150.Totulk era in mine si nu cred ca vroiam ca eu sa dispar.Era mai bine pentru toata lumea ca eu sa fac asta.Volturii nu au nevoie de mine.

Sunt sigura ca se vor bucura sa scape de mine.Nu sunt o persoana foarte fericita.Si nu ar trebui sa fiu ingrijorata ca voi alega in bratele lui Edward din nou,o sa-l las sa-si traiasca perfecta lui viata.Dar eu sunt prea egoista,nu vreau sa locuiesc singura din nou…

Eram pe aproape sa trec de aeroport.M-am asigurat ca nu m-a urmarit nimeni.Am parcat Mercedes-ul si m-am dus in portbagaj.Am luat valizele si am intrat cu viteza vampireasca.Un om m-a vazut,dar parea sa arate de 65 de ani.Dupa expresia fetei lui parca mai avea putin si inebunea.

‘’-Sunt aici’’am zis.

‘’-Cu trei minute de rezerva’’a zis Demetri glumind.

‘’-Dar tot trebuie sa trecem de securitate’’

‘’-Tot ce avem este bagajul meu,putem trece cu viteza’’am spus cu speranta.’’Sa mergem’’Am trecut usor de securitate,avand in vedere ca m-am uitat inainte daca aceam ceva de metal.Ne-am urcat in avion.Un tanar cu parul blond murder a inchis usa.Panica m-a buruit.Jane mi-a scuturat bratul si m-am uitat la ea.

‘’-Dute si-l lasa la noi!’’sopti ea.

‘’-Cum ?’’am soptit inapoi.

‘’-Stii cum’’a spus iritata

‘’-Nu,eu nu fac asta’’am zis aspru.

‘’-Bine,dar va trebui sa asteptam pana la ora 9’’

‘’-Nu !’’i-am raspuns un pic mai tare,iar toate persoanele s-au uitat la noi.’’Bine o voi face’’am soptit si mi-am netezit hainele.

‘’-Oh,trebuie sa o faci,doar du-te’’a soptit calm.M-am uitat la ea si am zambit seducator si m-am dus la tanarul om.

‘’-Scuza-ma’’am spus politicos.

El a ridicat ochii se uita la mine.

‘’-C..cu….c…ce….va pot ajuta ?’’a intrebat balbait.

‘’-Eu si prietenii mei trebuie sa coboram!’’am spus.

‘’-Imi pare rau,dar usile deja s-au inchis.

‘’-Care este numele tau ?’’am intrebat in timp ce-mi plimbam mana prin par.

‘’-Stephan’’a spus el.

‘’-Frumos nume!’’am spus formal.

‘’-Multumesc,am fost numit dupa numele tatalui meu’’

‘’-Ce dragut’’am zambit.’’Stephan’’si mi-am pus mana pe umarul lui si inima lui a inceput sa bata cu viteza’’Eu trebuie sa prind acest zbor,intelegi nu ?’’m-am uitat in ochii lui.A dat din cap in semn ca da si am stat asa cateva minute fara sa zicem nimic.

‘’-D….Da,lasa-ma sa vad ce pot face’’si mi-amluat mana de pe umarul lui.

‘’-Multumesc foarte mult’’am spus si m-am intors la locul meu langa Jane.Stephen s-a dus in spate.

‘’-Pentru cineva care nu ii place ce face se descurca foarte bine.Cum se numeste asta,Jane?’’a intrebat Demetri.

Un zambet a aparut pe fata lui Jane.

‘’-Inebunitul oamenilor’’a raspuns ea.Vroiam sa-I zic ceva,dar a venit Stephan:

“-Domnisoara puteti cobora acum”a spus uitandu-se la mine.Am luat biletele de la Jane si am mers dupa Stephan.

‘’-Multumesc foarte mult,nici nu stii cat inseamna asta pentru mine.’’am spus dandu-i biletul.

‘’-Nicio problema’’a spus in timp ce-mi inhala aroma.M-am intors imediat si am urcat in avion.M-am asezat la locul meu si Jane langa mine.Demetri era cu doua randuri in spate nostru.Am scos Wuthering Heigts si am stabilot traiectoria spre Italia.

NOTA DE AUTOR:IMI CER MII DE SCUZE DE INTARZIERE,DAR SE APROPIE SCOALA SI O SA-MI FIE FOARTE GREU SA POSTEZ ASA CA VA ROG SA AVETI RABDARE,CA NU VOI ABANDONA!!!!!va multumesc mult>:D<

3 comentarii (+add yours?)

  1. ~rOcKy~rRosemaRy
    dec. 11, 2010 @ 18:34:17

    heyeheye:X:X
    dc a fugit de eddyy:((?
    ohhh:-<
    o sa citesc nextul
    mai tarziu
    :-<
    k aq ma duc la film:*

    Răspunde

  2. ursu07
    feb. 01, 2011 @ 20:22:39

    da, nici mie nu imi prea place ca a fugit de edward…. ar fi fost mai tare daca ar fi ramas in forks…. oricum, capitolul e superb:D ma bag la nextu
    P.S.: ce era cu prezenta pe care a simtit-o Bella???

    Răspunde

Lasă un comentariu