Capitolul 7 – Thinking time

 

Thinking time

Bella POV

Era vremea pranzului si eram toti in jurul mesei. De la sarutul meu cu Edward atmosfera intre noi e neapasatoare. El a vizitat-o pe Renesmee in fiecare noapte. De asemenea, Edward mi-a luat decizia de buna, el nu am mai incercat sa ma sarute si se camporta ca si cum l-as fi ranit. Stiam ca l-am ranit, dar Bella Swan nu s-a schimbat nciodata.

„Bella este in regula daca vin la voi si in noapte aceasta. I-am promis lui Renesmee ca ii voi termina de citit povestea. “ dupa ce a terminat de vorbit mi-a aratat zambetul l acare stia ca nu voi renunta.

„E ok” I-am zambit inapoi si m-am intors la alta convesatie.

In acea noapte Edward a venit cum a promis. Alec era iar la munca. Eram pe canapea asculatandu-l pe Edward citindu-i Lui Renesmee. Alice si Rosalie au aparut deodata prin usa.

„‘SCLOTHESFOR$” a tipat ea si a luat-o din poala lui Edward.

(AN: Oh Dumnezeule Bella trebuie sa o luam pe Renesmee si sa mergem la acest magazine care vinde lucruri pentru copii la doar 2 dolari. Trebuie sa ii luam muulte multe lucruiri.)

„Erm…Ok” Am spus si le-am vazut pe ele plecand.

„Ei bine…Am gandesc ca mai bine plec” a spus Edward si s-a ridicat sa plece.

„Nu” Am spus deodata si el s-a asezat cu un zambet stramb.

Am stat intr-o liniste confortabila pentru o vreme, mainile noastre s-au unit. In mintea mea era o alerta rosie ca tipa sa-I spun sa plece. Am inalturat alerta si me-am concentrate doar pe Edward. EL se uita la modelul podelei asa ca am putut sa-I observ fata. Chiar uitasem cat de frumos e. Alec nu e nimic pe langa fata frumoasa a lui Edward. Mi-a fost foarte dor de el. A incetat sa se holbeze la podea si ochii lui i-au intalnit de ai mei.Am stat o vreme uitandu-ne fiecare in ochii celuilalt pana cand buzele lui le-au atacat pe ale mele. Mintea mea TIPA incontinuu sa opresc asta. Dar nu am facut-o. Asta ar putea fi u;ltima ocazie sa-mi arat adevaratele sentimente. AM realizat atunci ca-l iubesc pe Alec… nu e nimic mai mult sau numic mai putin decat o iubire frateasca. Edward ne-a ridicat pe amandoi si m-a dus sus, inca sarutandu-ne.

„O sa fiu fericita cand Alice o sa o aduca pe Renesmee inapoi ” Am murmurat mangaind pieptul gol al lui Eddy. Un scurt chicot si buzele lui m-au sarutat pe frunte

„Te iubesc” Am soptit

„Asa cum te iubesc eu” el mi-a intors zambetul cu zambetul meu preferat. Am nevoie sa fiu cu el, el era cealalta jumatate a mea. Dar nu pot sa-l parasesc pe Alec. Am jurat ca o sa-l iubesc pentru totdeauna.

„Edward…Am nevoie sa fiu cu tine darn u pot sa-l abandonez pe Alec. Nu este felul meu sa fac ceva de genul. Am jurat ca-l voi iubi pentru eternitate dar nu este aceeasi iubire ca si ce ape care o port pentru tine. ” Am marturisit framantarile mele. Mi-am laut repede hainele asa cum facuse Edward.

El nu a mai vorbit niciodata cu mine dupa asta. El s-a imbracat si a plecat. M-am simtit atat de vinovata. Tocmai i-am aratat cat de mult il iubesc si apoi i-am aruncat atatea vorbe in fata. Am stiut ca lucrurile intre noi erau permanent zguduite. EL acum stie cum m-am simtit cand mi-a zis ca nu ma mai iubeste. Atatea amintiri dureroase au revenit si mi-au paralizat corpul. M-am asezat pe jos imbratisandu-mi picioarele, dorindu-mi ca el s ase intoarca si sa-mi spuna ca totul este in regula . Ca totul este un cosmar. Ca el niciodata nu m-a parasit in primul moment. Ca noi suntem indragstiti si nimic nu ne poate desparti. Ca nimic nu ne impiedica sa fim impreuna pentru restul eternitatii.

Dar acesta este doar o fantezie. Nimic nu e adevarat, o parte este , acolo unde noi ne iubim. Noi chiar ne iubim. Dragostea mea pentru el era mai mare ca atunci cand a plecat si mai creste de fiecare data cand el pleaca.

Alec era pidica din calea noastra. Obstacolul. Va fi mereu acolo. Il ranesc pe Edward pentru barbatul pe care il iubesc ca pe un frate. Ma urasc. Pur si simplu ma detest. Nu numai ca ma raneam pe mine dar si pe Culleni si pe Renesmee, dar in special pe Edward. Stiu ca el moare pe interior. La fel cum am fost, sunt si voi fi eu.

Usa a fost trantita si asta m-a readus in simturi.

„Baby, unde esti?” m-a strigat Alec.

Grozav. „Sunt aici. O sa fiu acolo in 2 secunde” Am replicat.

Am stiut ca trebuia sa imi pun o masca de calm si iubire, dar in interior muream.

Sa-l vad…..Pe moarte

Sa-l imbratisez …. Pe moarte

Sa-l sarut………Pe moarte

Sa-I spun ca-l iubesc …..Moarta.

–––––––––––––

Buna lume! deci dupa cum bine nu stiti( aici ) eu o ajut pe mult iubita mea sora cu acest fic, de ce sincer nu intrebati.

Ok deci capitolul urmator in week-end .

Kisses Maya si Dy@nn@

Lasă un comentariu