Capitolul 4 – Family

Bella pov

Toata lumea statea aici azi.Ma intrebam cum m-am intors eu la scoala cu acesti minunati oameni.Cullenii erau subiectul de discutie.Prima jumatate de zi a trecut,acum era diseara.Cullenii si eu am fost la masa,a trebuit sa mancam ce ne-au dat la scoala.Eu am stat langa Edward si discutam despre Renesmee.El vroia sa fie un tata adevarat pentru ea,eram de acord cu cateva exceptii.

‘’-Edward ai vrea sa vii mai tarziu pe la mine.Am nevoie de un meditator’’a soptit Mary-Louise in timp ce sa asezat pe piciorul lui.Vroiam sa rad ca ceilalti din familia Cullen,dar mai crestea un sentiment in mine.Care se facea mai mare si mai mare,cand o vad pe ea cand se aseaza pe gemimchii lui.Gelozie…

Edward s-a uitat la ea cu repuslie si a impins-o de pe genunchiul lui. Ea s-a uitat socata si l-a impins din calea ei. Asa ca a iesit ca o furtuna afara impreuna cu mica ei gasca pe urmele ei. Acesta a fost sfarsitul pranzului. Gelozia era inca in mine, undeva, dar s-a redus, pentru moment.

Scoala a trecut greu si m-am bucurat cand Edward a tras masina in fata casei. Renesmme era in spatele lui Carlisle, asteptandu-ne in fata usii sa ajungem acasa. Am alergat la ea si am imbratisat-o. Uram sa fiu departe de fiica mea. Toata lumea s-a asezat pe canapea si ne uitam la televizor. Renesmme si Emmett au ales un program – In Gradina Intunecata.

– Mami, a soptit Renesmme, mi-e sete.

– Bine draga, am spus, mergem sa vanam, vrea sa mai vina cineva? Am intrebat incercand sa o ajut pe Renesmme, punandu-si pelerina de ploaie.

– Voi merge eu, s-a oferit Edward si am inceput sa alergam in padure. Renesmme s-a infasurat in jurul lui

Edward si l-a facut atent la vanatoare. Am prins mirosul de cerbi la o mila distanta.

De indata ce am vanat, am mers la locul nostru din nou. Aratam ca o adevarata familie. Ori de cate ori cineva se uita la mine, Alec si Renesmme, stia ca el nu este tatal ei. Ea nu arata ca el, ci mai degraba cu Edward.

Ea avea culoarea parului lui si fata ei semana cu a lui. Lui Renesmme ii placea pajistea si incerca sa prinda un fluture.

– E ciudat sa fim aici Edward, am spus.

M-am uitat la el si el s-a uitat la mine ranit. “ Nu am vrut sa iesim afara, dar fiind aici, acesta este un loc special Edward, sa fim aici impreuna.” Am spus oftand la sfarsit.

– Ai dreptate, a spus, mi-ai lipsit enorm Bella, de cand te-am lasat, dar acum vad o oportunitate sa indrept lucrurile. Vreau sa intemeiez o familie reala cu tine si cu Renesmme. Bineinteles, nu in felul in care sa devenim un cuplu, dar vreau sa fiu acolo cand ea are nevoie de mine, sau are nevoie de ajutor. Intelegi ? a intrebat, punandu-si toate emotiile in ochii lui topaz.

M-am uitat fix la el si nu puteam sa imi iau ochii de la ei. Ne-am regasit, sprijinindu-se spre mine si eu la fel. Imi doream cu disperare sa intemeiez o familie cu Edward si stiam ca acelasi lucru isi doreste si el. Buzele noastre erau la cativa centimetri distanta una fata de alta.

– Mami, a strigat Renesmme, rupand brusc legatura intre mine si Edward.

– Am prins un fluture, putem pleca acum? A intrebat zambind dulce.

Am alergat spre casa in liniste si cand am ajuns acasa, am luat-o pe Renesmme la casa noastra. Acest lucru chiar se intampla? Era cat pe ce sa il sarut pe Edward? Buzele lui erau foarte aproape de ale mele.

– Bella, am auzit o voce in spatele meu. M-am intors sa il vad pe Alec ce statea cu un buchet de trandafiri intr-o mana. Fara sa imi dea sansa sa vorbesc, si-a lipit buzele de ale mele si mi-a prins parul in pumul lui, lipindu-ma si mai mult de el. Am incercat sa termin cat mai repede acest sarut. Nu vroiam sa ma sarute.

NOTA DE AUTOR:”ACEST CAP A FOST TRADUS DE IOANA..II MULTUMESC MULT.ARE UN FIC NEMAIPOMENIY DACA VRETI IL GASITI AICI

2 comentarii (+add yours?)

  1. Lavinia
    nov. 28, 2011 @ 19:56:02

    acest capitol de unde e? e de stephanie meyer?

    Răspunde

Lasă un comentariu