>Cap.9<

Bella pov.
Au trecut două săptămâni de când nu am mai vorbit cu Cullenii,dar Alice venea în fiecare zi aici,să mă verifice.Eu eram la număratul banilor,le-am numărat de zece ori pentru că mă gândeam la Edward şi tot pierdeam numărătoarea.Curând treceam totalul în josul paginii şi Shawna a intrat.
„Ai numărat corect?”a întrebat ea.
„Taci din gură.”am zis
Ea a chicotit:”Ei bine Angela şi cu mine am găsit acest folder şi vroiam să ştim dacă îl vrei…”a spus ea.
M-am uitat la ea:”Cu ce este?”am întrebat.
„Fotografii  vechi.”a spus ea.
Am dat din cap şi am luat albumul:”Desigur,o să mă uit.”am spus.M-am dus la birou la mine cu albumul.Urma să mă uit pe poze,dar gândurile mele erau îndreptate spre Edward…din nou.Ochii lui,zâmbetul lui,felul în care are grijă de mine,felul în care mă ţine…
Am dat din cap ca să-mi revin şi am început să mă uit la imagini.În album,pozele din dreapta erau pozele de când Cullenii m-au părăsit,  eram în poiana.Am fost supărată deci am mers acolo.Acolo era ceva de când am făcut eu poze cu Shawna şi Angela,Shawna le-a făcut pe majoritatea din moment ce nu-i place să fie fotografiată.Sunt grozave fotografiile,ce vremuri.
Apoi am văzut o fotografie cu mine şi cu Edward,am îngheţat,mă uitându-mă la pictură timp de un minut.
Eram aşa de fericită.Am ajuns la altă fotografie cu mine şi Angela,după ce Edward m-a părăsit şi alta cu mine şi cu el întinşi.În fiecare poză eu zâmbeam,dar zâmbetul cu Edward era diferit,era mai zâmbitor.Întotdeauna eram fericită când eram cu Edward,dar niciodată nu am realizat cât de fericită.Acum am realizat ceea ce căutam….ceea ce aveam nevoie.Am închis albumul şi l-am pus sub braţ.
„Trebuie să merg undeva.”am ţipat şi am ieşit afară pe uşă.
Edward pov.
Au trecut două săptămâni de când nu am mai văzut-o,de când nimeni dintre noi nu a mai văzut-o.Cu toţii suntem supăraţi chiar şi Rosalie.Bella face parte din familia noastră,ea este piesa care ne ţine în mişcare.Ştiu că nu sunt,nu pot trăi fără ea.
Acum am ieşit afară din cameră şi m-am aşezat pe canapea.Toată lumea nu zicea nimic şi se uitau la televizor
„Cine este?”a întrebat Emmet,uitându-se.
„Dacă nu e Bella,nu mă interesează!”am zis.
„Ei bine,atunci ar fi bine să te intereseze.”a zis Emmet.”Este maşina ei.”am sărit de pe canapea şi m-am dus la fereastră şi de sigur Bella intra cu maşina ei pe strada noastră.
Cu toţii am ieşit pe uşă,dar familia mea nu a ieşit,probabil îmi dădeau mie priorietate.Am deschis uşa când Bella era pe cale să bată.A îngheţat,şi apoi a făcut ceva la care nu m-am aşteptat.Mi-a sărit în braţe.Nu am făcut nimic din cauza impactului şi fiind că eram surprins.
Mi-a luat un minut să realizez că nu visez şi am luat-o în braţe şi am apropiat-o:”Îmi pare rău Edward.”a şoptit ea.
„Pentru ce îţi ceri scuze?”am întrebat
„Pentru că a durat aşa de mult.”a zis ea.
I-am mirosit părul.”Te-am aşteptat o veşnicie.”am şoptit şi i-am sărutat obrazul.
N/A:Scuzaţi întârzierea…ficul nu e TERMINAT!!!!!!KISES

3 comentarii (+add yours?)

  1. Angel of hope
    feb. 17, 2011 @ 18:10:57

    Super :X:X:X

    Răspunde

  2. Soarele de la miezul noptii
    feb. 17, 2011 @ 18:16:14

    imi place ff mult

    Răspunde

  3. Madyu
    feb. 18, 2011 @ 15:56:21

    superb…..
    ma duc la next

    Răspunde

Lasă un comentariu