Capitolul 13

 

Saptamanile au trecut incet. Edward si cu mine am petrecut majoritatea timpului impreuna, in loc sa il petrecem cu prietenii nostri. Era ca si cum nu ne putea satura unul de celalalt. Eram ca magnetii.

Astazi Edward si cu mine mergeam la cina cu toata lumea. Ne-am vazut sau ne-am petrecut timpul cu ei in ultimul timp si chiar vroiau sa ne vada. In timp ce imi puneam rochia alba fara maneci cu buline negre pe mine, Edward isi punea pantalonii cu o bluza albastra cu manecile ridicate. Arata mega hot.

„Arati frumos, Bell” a spus Edward and l-am rugat sa imi inchida rochia.

„Spui asta in fiecare zi.” am glumit eu.

„Pai, asta e adevarul.” El a zambit si eu m-am inrosit. El doar a chicotit.

Am ajuns la restaurant exact in acelasi timp cu ceilalti. Le-am multumit tutror, in timp ce Esme i-a amintit lui Edward ca inca avea o camera acasa in care mereu putea sa stea, dar a adaugat ca nu o deranja sa stea cu mine. Era foarte dulce cand venea vorba despre asta. Eu doar am zambit si i-am spus ca imi pare rau ca il tineam departe de ei.

Cand am intrat in restaurant, am observat cum se holba chelnerul la mine, Alice si Rose. I-am vazut pe fiecare dintre baieti cum isi iau iubitele de mana, incluzandu-l pe Edward. Am zambit si m-am cuibarit langa el.

Dupa ce ne-am asezat, ne-am comandat bauturile si ne-am uitat peste meniu. Cand mi-am ridicat privirea am observat ca toti se holbau la mine. Mi-am ridicat spranceana si ei si-au intors imediat capurile. Incepeam sa cred ca ei stiau ceva ce eu nu stiam.

„Alice” am soptit. Ea s-a uitat la mine”stii ceva ce eu nu stiu?” ea doar a ranjit si s-a uitat in continuare la meniu.

Dupa cina, vorbeam si radeam, afland tot ce am pierdut in viata fiecaruia in ultimele saptamani, in afara ca ne-am vazut unul pe altul la scoala, nimeni nu a vaut pe nimeni pana la urma. Dintr-o data Edward si-a curatat gatul si toti au inceput sa se foiasca. M-am uitat la el si el zambea. In timp ce ma uitam la fiecare am observat ca toti aveau ranjetele pana la urechi.

Pentru ce nu eram pregatita era Edward in genunchi. Respiratia mea s-a accelerat si ochii au inceput sa imi lacrimeze.

„Bella, simt ca te stiu dintotdeauna. Ne stim de 7 luni si au fost cele mai bune din viata mea pana acum. Te iubesc si vreau sa ne intemeiem o familie. Deja am hotarat sa mergem la acelasi colegiu, asa ca totul va fi perfect. Tot ce vreau e sa stiu ca te pot tine pentru totdeauna. Isabella Swan, vrei sa te mariti cu mine?” A intrebat el pe tonul irezistibil. Suna triumfant si confiedent.

Mi-am deschis si inchis gura de cateva ori, dar eram atat de socata incat nu am putut sa spun ceva. Asa ca,doar am aprobat vesela si am zambit mai mult decat in intreaga mea viata. A bagat un inel de argintiu pe deget si mi l-a sarutat.

A ranjit , ridicandu-ma intr-o imbratisare enorma  si a inceput sa ma invarta. Toata lumea a batut din palme si ne-a felicitat. Nu puteam sa ma opresc din a zambi si nici Edward, eram amandoi completi acum, si nimic nu ne putea desparti.

Toti au decis sa stea la resedinta Cullen asta seara, din moment ce am stat atat de tarziu la restaurant, si casa lor era doar la o mila distanta. Edward m-a tinut de mana tot drumul si cand melodia „Just the Way you Are” a lui Bruno Mars s-a auzit la radio, el a inceput sa o cante in vocea perfecta, spunand fiecare cuvant corect.

Oh her eyes, her eyes

 

Make the stars look like they’re not shining

 

Her hair, her hair

 

Falls perfectly without her trying

 

She’s so beautiful

 

And I tell her every day

 

Yeah I know, I know

 

When I compliment her She wont believe me

 

And its so, its so Sad

 

to think she don’t see what I see

 

But every time she asks me do I look okay I say

 

When I see your face

 

There’s not a thing that I would change

 

Cause you’re amazing

 

Just the way you are

 

And when you smile,

 

The whole world stops and stares for awhile

 

Cause girl you’re amazing

 

Just the way you are

 

Her lips, her lips

 

I could kiss them all day if she’d let me

 

Her laugh, her laugh

 

She hates but I think its so sexy

 

She’s so beautiful

 

And I tell her every day

 

Oh you know, you know, you know

 

Id never ask you to change

 

If perfect is what you’re searching for

 

Then just stay the same

 

So don’t even bother asking If you look okay

 

You know I say

 

When I see your face

 

There’s not a thing that I would change

 

Cause you’re amazing

 

Just the way you are

 

And when you smile,

 

The whole world stops and stares for awhile

 

Cause girl you’re amazing

 

Just the way you are

 

The way you are

 

The way you are

 

Girl you’re amazing

 

Just the way you are

 

When I see your face

 

There’s not a thing that I would change

 

Cause you’re amazing

 

Just the way you are

 

And when you smile,

 

The whole world stops and stares for awhile

 

Cause girl you’re amazing

 

Just the way you are

M-am uitat la Edward in timp ce isi intorcea capul spre mine zambind.

Cand am intrat in intersectie, inca ne uitam unulla altul. Era un sofer foarte bun, chiar daca nu se uita la drum.

Dintr-o data o pereche de faruri a aparut pe geamul ferestrei lui Edward . Ochii mi s-au marit, in timp ce el se uita pe geam. Mi-a strans mana si mi-a spus ca ma iubeste.

„Edward!” am tipat inainte ca totul sa se intunece.

Mi-am deschis ochii si ma holbam la tavanul alb. Capul ma durea, la fel si pieptul. Bipaitul se auzea in toata camera, impreuna cu, corul de „Bella!” si „Oh, multumesc lui Dumnezeu.” Mi-am intors capul usor si i-am vazut pe toti Cullenii stand langa mine,

 

„Unde sunt?” i-am intrebat

„Esti in spital, draga. Tu si Edward ati suferit un accident de masina ingrozitor. Un sofer beat nu a vazut semnul semaforului si a intrat direct pe partea soferului a masinii.” a spus Esme.

„Unde e Edward? E bine?” puteam sa aud sunetul inimii de la monitor crescand in timp ce pulsul mi se marea.’

„Scumpo, calmeaza-te. Edward e chiar langa tine. E viu, dar in coma,” a spus ea in liniste.’

Mi-am intors capul in directia opusa, cauzand o durere intensa, dar nu imi pasa. L-am vazut pe Edward intins in patul de langa mine. Arata linsitit, dar fata ii era plina de zgarieturi si vanatai. Avea bandaje in jurul capului si al pieptului. Piciorul ii era in ghips.

Am simtit cum lacrimile cadeau pe obraji. Am scancit in timp ce Alice s-a cuibarit in patul meu si m-am imbratisat, lasandu-ma sa plang pe umarul ei,

„Este doar vina mea. Daca nu propuneam sa stam la voi acasa, ar fi fost okay,” am scancit eu

„Bella, asta nu are nimic de a face cu tine. Este doar vina idiotului care a crezut ca va fi ok sa conduci beat. A murit intre fiarele contorsionate, doar ca sa stii.”

Asta m-a facut sa plang si mai tare.”Edward ar fi putut sa moara si el cu usurinta. Nu ar fi trebuit sa indure asta!”

Alice doar mi-a mangaiat parul.

Am fost externata din spital dupa cateva zile. Aveam o coasta fracturata si o contuzie, dar nimic mai rau,

Am refuzat sa merg la scoala, in timp ce Edward era la spital. Inca era in coma, dar avea din ce in ce mai multa activitate a creierului in fiecare zi. Am stat langa patul lui, tinandu-i mana si trecandu-mi degetele prin parul lui. Asta a fost rutina in fiecare zi.

M-am jucat si cu inelul de logodna. Era un inel din aur alb de 14 K. Il iubeam ca si cum ar fi fost cel mai rar inel in intreaga lume Pentru mine era.

„Te iubesc Edward. Sper sa te trezesti in curand. Chiar vroiam sa ma casatoresc cu tine si sa incepem sa ne intemeiem familia noastra mare si frumoasa.” lacrimile mi-au inundat ochii, in timp ce imi intindeam parul cu degetele.”Am refuzat sa merg la scoala ca sa stau cu tine aici. Nu as pleca de langa tine nici daca Nicholas Cage ar fi afara, langa usa si ar vrea sa imi stranga mana personal” am chicotit in sine.”As vrea sa te trezesti, Edward. Simt ca e doar vina mea. Nu ar fi trebuit sa fii aici. Nu ai fi fost aici daca nu eram eu. Te rog, te rog trezeste-te.” mi-am intins mana pe pieptul lui si am scancit. Aproape am sarit de pe scaun cand am simtit o mana mare mangaindu-mi parul,.

 

EPOV

 

Cand intr-un final am inceput sa simt ceva, ma simteam ca si cum as fi sta intins pe o piatra pentru trei zile. Mai aveam putin si vroiam a chem pe cineva sa imi ia durerea dar apoi am auzit cea mai frumoasa voce din lume.

„Te iubesc Edward. Sper sa te trezesti in curand. Chiar vroiam sa ma casatoresc cu tine si sa incepem sa ne intemeiem familia noastra mare si frumoasa. Am refuzat sa merg la scoala ca sa stau cu tine aici. Nu as pleca de langa tine nici daca Nicholas Cage ar fi afara, langa usa si ar vrea sa imi stranga mana personal” am chicotit in sine.Il iubea pe Nicholas Cage, era actorul ei favorit. Puteam sa o aud chicotind usor.”As vrea sa te trezesti, Edward. Simt ca e doar vina mea. Nu ar fi trebuit sa fii aici. Nu ai fi fost aici daca nu eram eu. Te rog, te rog trezeste-te.” Si-a intins mana pe pieptul meu si a scancit. Am incercat sa gasesc dorinta de a o alina, sau o atinge. Intr-un final am gasit o urma de putere si i-am mangaiat parul. Aproape a sarit de pe scaun si s-a holbat la mine, cu ochii mariti de soc. Mi-am deschis ochii intr-un final si eu.

„Edward?” a soptit ea. Vroiam sa vorbesc dar ceva imi bloca gatul. Am inceput sa tusesc, sperand ca va disparea.”Oh!” a exclamat ea si l-a chemat pe Carlisle.

El s-a grabit si ochii i s-au marit aproape la fel ca cei ai Bellei. A venit la mine si a inceput sa miste chestia din gatul meu. Cand a scos-o am realizat ca era un tub respirator. Cred ca am fost in coma sau ceva de genul.

„Bella.” am soptit.

„Uite, Edward, lasa-ma sa iti aduc niste apa” S-a grabit la chiuveta si s-a intors cu un pahar de apa rece. A turnat apa in gura mea, aceasta curgand, simtindu-se grozav pe gatul meu care ma durea.

„Te iubesc Bella!” a fost primul lucru care mi-a iesit pe gura. A zambit.

„Si eu te iubesc” s-a intins si m-a sarutat usor

„De cat timp sunt aici?” am intrebat

„Cam o luna si jumatate. Am pierdut absolvirea, dar am avut mult peste media necesara ca sa absolvim. Trebuie doar sa luam examenele.”

„Okay” am fazut ceva argintiu pe degetul ei si i-am apucat mana, uitandu-ma la inelul de pe mana ei stanga. Am cerut-o in casatorie. Ne casatoream.

„Banuiesc ca am cam stricat petrecerea, huh?” am intrebat zambind.

„Nu ai stricat nimic, Edward. Un sofer beat nu a vazut culoarea semaforului si am fost in locul prost la momentul prost.” mi-a mangaiat parul.”Dar ar trebui sa stii. Alice innebuneste cu planurile de nunta” a spus Bella razand

„Sunt sigur.”

Mi-a sarutat mana si s-a intins pe pieptul meu. Apoi am realizat ca Carlisle a parasit camera dar nu imi pasa. Vroiam sa imi petrec timpul liber cu logodnica mea. Da, m-as putea obisnui cu termenul asta.

____________________________________________________

N.Tr. : Gata, am terminat de tradus si capitolul asta. Sper ca  v-a placut 🙂

Asteptam commenturi 🙂

 

Pupici,

Madw 🙂

7 comentarii (+add yours?)

  1. Experimentul
    iun. 18, 2011 @ 09:06:50

    Foarte frumos, desigur ca vreau si continuarea. Succese

    Răspunde

  2. Roxy
    iun. 18, 2011 @ 10:03:27

    Ce romantic este Edward. Bine k totul s-a terminat cu bine.Cand m-a gandesc k urmeaza nunta…..Abia astept continuarea.
    felicitari….:X :X:X:X:X

    Răspunde

  3. Roxy
    iun. 18, 2011 @ 10:08:01

    P.C dar ce s-a intamplat cu Bella pana la urma in capitolul trecut? De a vomita si lesinat. K nu s-a mai pomenit nimic desprea asta in acest capitol.

    Răspunde

  4. Madw
    iun. 18, 2011 @ 13:26:58

    O sa vedeti in capitolele urmatoare 😀

    Răspunde

  5. stefanik
    iun. 18, 2011 @ 16:05:20

    ai postat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ce ma bucur:)
    e super fain cap la fel ca ficul:D

    Răspunde

  6. scumpyca
    iun. 20, 2011 @ 19:57:32

    cand apare nextu
    spor la scris

    Răspunde

  7. justme
    iun. 27, 2011 @ 18:52:33

    imi pare bine ca sia revenit Edward

    sper sa pui continuarea curand :D:D

    Răspunde

Lasă un comentariu