cap 2

Edward il intalneste pe Charlie
B.P.O.V.

M-am uitat in spate sa vad un baiat cu ochii verzi si cu cu par blond sexy. El este cel mai frumoas om pe care l-am vazut vreaodata.

Baiatul, pe care Alice il numise Edward s-a asezat, era greu sa-mi i-au ochii de la el, dar am incercat sa fac sa nu para ca ma hobez.

„Edward, ea este Bella. Ea este cea mai noua buna prietena a mea.”a ciripit Alice.

„Este grozav.Alice” El s-a intors catre mine, respiratia lui ma gadila”Sunt Edward Cullen” el a intins mana.

Am zambit „Bella Swan” am dat mana cu el si am lasat-o repede jos. Imi era frica sa nu se ridice bluza sa se vada vanataile.

„Incantat sa te cunosc Bella” vocea lui suna ca un clopotel pe care l-ai auzi in rai. Era cel mai frumos sunet. Ma uitam la el, ma gandeam ce sa spun , dar vorbele refuzau cu desavarsire sa iasa. Nice

„Mananci ceva Bella? ” a intrebat Alice. M-am uitat in jur si am observat ca toata lumea avea ceva de mancare. Emmett mai avea cateva inghitituri si termina tot.

Charlie nu mi-a dat niciodata bani de mancare la scoala si sunt norocoasa daca apuc ceva inainte sa plec la scoala, dar azi a fost imposibil. Si ieri la fel. Asa ca nu am mancat de doua zile, si probabil nici in seara asta. Charlie nu m-ar fi lasat. Simplu si dureros.

„Oh, nu. Nu imi este foame” am spus rotindu-mi parul inceracand sa nu tip de durere.

„Esti sigura? ” a intrebat Alice cu o ingrijorare vizibila pe fata.

„Yeah, Alice, Sunt ok. Numai ca nu imi este foame”  Glumesti? Sunt  moarta de foame. As fi manacat-o daca ar fi fost de mancare.

I-am simtit ochii lui Edward pe mine. El a sfarsit asezandu-se langa mine picioarele noastre aproape se atingeau. Stomacul meu a marait , dar nu suficient de tare ca ceilalti sa auda ………. sau cel putin asa cred. Edward s-a hobat la mine imediat.

„Yo, Eddie! Stiu ca ea este frumoasa si toate cele, dar nu este politicos sa te holbezi. „a spus Emmett. El si-a intors privirea si am putut vedea cum obrajii colorati in rosu.

Am zambit si am chcotit. S-a rusinat doar pentru ce s-a hobat si am inceput sa rad.

E.P.O.V.

De indata ce i-am auzit glasul am fost fermecat. Fata, Bella, era sa de frumoaasa. Avea ochii ciocolatii si par lung, starlucitor si maro.

Am inteles de indata ca nu ii este foame, dar i-am auzit stomacul protestand. Ceva nu era in ordine. Stomacul ei chiortaia si ea spunea ca nu ii este foame. Ea mintea.

„Yo, Eddie! Stiu ca este frumoasa si retul , dar nu este politicos sa te holbezi.”a spus Emmet. Mi-am intors repede privirea si am inrosit pentru ca am fost prins holbadu-ma .

Apoi am auzit cel mai frumos sunet din lume. Un mic chicot a venit dinspe cea mai minunata persoana.  M-am uiatat la ea peste umar si am vazut ca si ea incepea sa roseasca. EA rosea.! 

Clopotelul a  sunat , facnadu-ma sa  tresar. Nu am realizat ca a trecut o ora. Mi-am ridicat geanta si am vazut ca Bella era deja in drumul spre iesire. Am alergat dupa ea,, dar era prea rapida. Am vazut-o intrand in clsa de biologie a lui Molina. Super, asta era si clasa ma.  

Cand eram la jumatatea drumului spre clasa , ea era deja inauntru. Normal, am luat locul de langa Bella.

„Hi.” am spus.

„Hi.” a raspuns ea nedumerita.

„Esti foarte rapida dupa pranz? Este totul ok? ” Am observat ca incerca sa-si tina privirea pe tricoul ei. Chiar incerca.

„Yeah,sunt bine” a spus tot cu privirea aplecata.

Am privit-o toata ora. Ea continua sa-si tina privirea in joc, pana cand a sunat clopotelul. cand s-a ridicat am auzit-o scancind de durere. Am fost ingrijorat, stiam ca daca as fi intrebat-o ar fi spus ca totul este in regula.

Cum am vazut-o plecand de la ora, am observat ca se starmba de la durere. Trebuia sa fie ceva, nu?  Am urmarit-o pana la urmatoarea ei ora, dar fara sa ma fac observat.

B.P.O.V

Am ajuns la sala de sport. Am scos o oglinda sa verific daca se dea vreo vanataie. Am observat ca cineva ma urmareste. Edward nu m-ar fi urmarit nu?

Deodata m-am impriedicat de properiile picioare, am asteptam sa interactionez cu pamantul, dar aSuddenly, tripping over my own feet, I spiraled toward the ground. I braced myself for the impact,dar nu a aparut. O pereche de brate puternice ma tineau de mijloc. Am marait de la durerea pe acre o provocau mainile lui pe stomacul meu. Charlie ma batuse in stomac, dar prin putin noroc nu am vomitat.

„esti ok?” am auzit vocea lui Edward. Deci el era cel care ma urmarea. El era si cel care ma prinsese. M-am ridicat repede, dar nu am realizat ca bluza mea se ridicase si ca maneca ajunsese aproape de cot.

„Sunt ok” am incercat sa imi aranjez tricoul inainte ca el sa observe, dar mi-a prins mana si m-a orpit din ceea ce faceam.

„Cine ti-a facut asta? “ a intreabt el ingrozit, s-a uitat la stomacul meu si dupa la brat

„Nimeni, am cazut. “  Mi-am smuls bratul din stransoarea lui, am ingnorat durerea ,  mi-am aranjat hainele si am plecat.

„Bella,” el m-a prins din urma din nou. “nu poti sa lasi aceste urme pe seama unei sau a unor cazaturi. “

„Ei bine,, asa a fost. Acum trebuie sa ajunga la ora. “ am plecat spre sala de sport. Era cea mai urata ora a mea, pentru ca trebuia sa ai cel putin simtul coordonari , si la mine lipsea cu desavarsire.

Am mers in vestiar sa ma schimb in pantalonii largi de trening si un tricou tot larg. M-am schimbat in WC nuami ca sa nu se observe vanataile.

Dupa cateva partied de badminton , am mers sa ma schimb.Parcam langa scoala in fiecare zi ca sa pot sa plec inainte ca clopotelul sa sune.

De indata ce am parcat in fata casei , am alergat pana la usa din fata am deschis si am inceput sa pregatesc cina lui Charlie . Nu vreau inca o bataie in aceeasi zi pentru acelasi lucru.

Cand i-am pus cina pe masa am auzi o usa deschizandu-se. Am asteptat ca Charlie sa vina si sa se aseze. Era seful politiei in Forks. Chair daca i-as fi spus cuiva ca ma agreseaza , nimeni nu m-ar fi crezut. De ce si-ar batea sheriful propria fiica? Aceasta intrebare mi-o pun in fiecare zi.  

Deodata am auzit o bataie in usa. Charlie nu ar fi batut? Poate sunt Harry sau Billy, as fi putut scapa de bataia de astazi. Am mers sa raspund la usa, si l-am vazut pe Edward stand acolo.  

„Edward! Ce faci aici? “ am intrebat panicata.

„Am venit doar ca sa ma asigur ca esti in regula. Stiu ca nu puteai sa capeti acele semen doar de la niste lovituri. Vraeu sa stiu cine le-a facut!”

„Ne-am intalnit astazi! Nu crezi ca este prea devreme sa te bagi in viata mea personala? “

„Nu.”

„Edward, trebuie sa pleci! Daca tatal meu te gaseste aici , el o sa “ m-am interrupt inainte sa spun prea multe.

„Ce va face? Este el cel care ti-a facut acele semen? “ el m-a prins de brat si nu mi-a dat drumul .

Nu am spus nimic. Apoi am vazut. Masina  de politie a lui Charlie parca ape alee. Dupa cum arata fata lui nu avusese o zi prea buna la sectie. “

„Taci” am murmurat, il imploram cu ochii”Edward doar pleaca! ”  

„Nu, nu o sa-l lass a te la loveasca” deodata a aparut Charlie din garaj, dupa cum credeam.  

„Ce naiba este asta?” a racnit el.
–––––––––-
Ne-am gandit ca fiecare capitol sa aiba cate o melodie reprezentativa, cine vrea sa ne ajute sa lase comm :d

Kisses Maya

6 comentarii (+add yours?)

  1. Anduta1993
    ian. 22, 2011 @ 19:16:00

    primaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Răspunde

  2. Anduta1993
    ian. 22, 2011 @ 19:16:48

    ce draguuuttt…
    sper sa nu o bata….si sper ca el sa o salveze mereu…
    intrebare…
    is vampiri sau nu?:))

    Răspunde

  3. Nunu
    ian. 22, 2011 @ 19:23:11

    Hey ador ficul, este putin mai diferit decat celelalte, fetelor…Maya va rog urm cap cat mai repede posibil kisses >:d<

    Răspunde

  4. viatapescena06
    ian. 28, 2011 @ 04:58:16

    Wow…FOARTE TARE. trec la next 🙂

    Răspunde

  5. Angel of hope
    feb. 18, 2011 @ 17:27:08

    Saraca Bella :o3 …trec la next

    Răspunde

  6. Roxy
    mai 02, 2011 @ 15:30:06

    sacara Bella,prin cate trebuie sa treak……

    Răspunde

Lasă un comentariu