Capitolul 11-Death raped

Bella

Afara continua sa ploua ca si cum nu ar mai fi existat maine, cazand tare pe crestetul meu si facandu-mi hainele sa se lipeasca de corpul meu, ma simteam de parca nu mai puteam merge. Picioarele ma dureau ingrozotor, cerandu-mi sa ma opresc, spunandu-mi ca daca nu ma opresc voi cadea jos.

Refuzam sa ma gandesc la ce facusem, durerea, pe care o cauzasem si pe care mi-o cauzasem. Am tot mers fara sa stiu unde ma duc, inima mea era singura si goala; ma durea chiar si cand ma gandeam la asta…

Noaptea era neagra iar luna nu facea lumina; felinarele faceau lumina slaba, ma dureau ochii cand ma uitam la ele. M-am lasat pe pamant si am vrut sa ma pun intr-un colt… dar un tipat mi-a interrupt actiunea.

Mi-au facut oasele reci, si inima sa imi bata mai repede, era ca si cum ai fi vazut un om mascat in casa ta, nu stiai daca sa fugi sau sa stai pe loc, dar stiai ca trebuia sa alegi unul din aceste doua lucruri iar oricare dintre ele te putea ucide.

Am auzit un suspin inalt, si apoi niste rasete care pareau diavolesti! Si apoi un tipat atat de tare incat iti putea sperge inima din piept. Era sfasietor.

“Te rog nu-mi face asta! Te rog, vreau doar sa o gasesc! Stiam vocea aceea…stiam vocea aceea…

Picioarele m-au impins catre sunet, inima bubuindu-mi in cap, un ciocan si o unghie.

M-am intors la colt si am gafait, am fost auzita.

Erau doi barbati, unul slab, unul un pic gras, ei maltratau o biata femeie. Era goala si palida in lumina slaba a felinarelor, corpul ei avea zgarieturi adanci iar bratele ei ii acopereau fata, ma simteam de parca o luam razna, dintre toata lucrurile posibile vedeam tocmai asta! Parul ei era negru de culoarea cernelei si lung, intregul ei corp tremura cu teroare si suspina. Ploaia ii facea parul sa para si mai lung; corpul ei a tremurat violent cand vantul a batut in directia ei, terorizand-o si mai tare.

Apoi, fata ei s-a ridicat, la fel si a barbatilor.

Ochii mi s-au marit, stomacul mi-a ajuns la genunchii care tremurat din cauza presiunii. Geanta mi-a cazut de pe umarul meu ud, ploaia cadea pe obrazul meu, pleoapele imi erau ude, incetosandu-mi privirea.

Buzele mele au tremurat in timp ce i-am vorbit frumusetii cu ochi verzi. “Lila…” numele ei m-a ars pe gat, amintirile plutindu-mi prin minte.

“Bella?” vocea ei a fost ca un soc asupra creierului meu. Aopi ochii ei s-au intors catre barbatii care aratau confuzi, pareau dragati. “Bella! FUGI! PLEACA ACUM!” dar unul dintre barbati deja fugea catre mine si m-a prins strans, mana lui rece prinzandu-se strans de antebratul meu.

“DA-I DRUMUL-

“Ce naiba cauta o fata draguta asa ca tine, aici? HUH? Barbatul din fata mea s-a rastit la mine, respiratia ii mirosea a marijuana, si am stiu a ce mirosea din cauza tatalui meu, era dezgustator si imi ardea narile.

“Las-o in pace!” a tipat Lila in timp ce celalalt barbat i-a orpit corpul gol sa ajunga la mine, buzele ei rosii erau murdare, obrajii ei erau umflati si aveau vanatai, pleoapele ei erau extreme de ude, ochii ei verzi erau terifiati si tulburati. Arata ca un animal plouat, prin in cusca si speriat facand nimic altceva decat cerand indurare predatorului.

Mana barbatului a aterizat asurzitor pe obrazul meu stang, apa zburand imediat de pe pielea mea in momentul in care am intors capul in dreapta, obrazul imi pulsa si mi-am muscat limba ca sa nu incep sa tip.

“Stii ceva…” barbatul din fata mea a tipat la obrazul meu batut care se simtea in flacari. “Cred”, mainile lui au inceput sa se lase in jos pe bratele mele, am auzit-o pe Lila tipand in timp ce barbatul o tinea. “Cred…” a soptit in urechea mea seducator facandu-ma sa tremur, ploaia care cadea de pe jacheta lui m-a facut sa ma incrunt. “ Cred ca vreau sa am parte de ceva.. distractie.” A marait si ochii mei mi s-au marit.

Stiam ce insemna asta.

“NU! TE ROG NU-

El a inceput sa rada zgomotos in timp ce ma luptam impotriva lui.

“UCIDE-O!” a tipat la prietenul lui gras.

“NU! NU! NU!” a fost tot ce am putut scoate din gura ema idioata.

L-am vazut pe barbatul gras, apoi am auzit-o pe Lila tipand, si apoi l am vazut luandu-o de gatul lung care intotdeauna imi animntea de o frumoasa lebada alba. Am auzit un trosnait bolnav, ochii ei s-au dat peste cap iar capul ei lasandu-se pe o parte. Apoi am vazut-o cavand jos in timp ce am plans fara indurare si l-am rugat pe Dumnezeu sa imi asculte rugile.

Dar nu am obtinut nimic. A devenit mai rau. Mintea mea a intiparit imaginea corpului lipsit de viata al Lilei care se afla pe cimentul ud si tare, barbatul din fata mea m-a trantit la pamant, prietenul lui m-a luat de brat in timp ce spatele meu se arcuia in durerea lasata de cazatura pe cimentul tare.

Imi plusa, la fel ca si obrazul meu.

Mainile lui dezgustatoare au ajuns sus, mi-a apucat camasa si m-a trantit la panat in timp ce a rupt-o de pe mine, incet ochii lui au devenit mai luminati cand mi-a vazut sutienul negru.

“Nu, nu TE ROG NU!” am murmurat cu vocea intretaiata. M-a pocnit in stomac; aerul a iesit din mine in timp ce am vazut pete negre. El a ras si s-a uitat in jos la mine in timp ce si-a adus buzele la urechile mele. “ Cred ca, nu, stiu, am sa ma distrez batandu-mi joc de tine.” A ras iar incet in timp ce si-a scos cutilul lung si subtire si l-a lasat jos intre sanii mei taind sutienul la mijloc. A taiat bretelele incet, lasand numai cupele peste mine. Pana le-a luat si pe alea. Ochii lui straluceau tot timpul ca si cum ar fi luat un cadou nou si l-ar fi despachetat.

Dezgustator.

“NU, TE ROG AM DOAR-

“Taci din gura tarfo!” a ordonat grasul de deasupra mea. “Cine stie micuto, poate ca o sa iti placa asta, sunt sigur ca esti virgina si stiu ca vrei probabil sa fie frumos si aspru, si crede-ma, cu el o sa fie frumos si aspru.” A tipat cu un ranjet daunator, aratandu-si dintii care il facea sa arate ca un lup. Cimentul imi zgaria spatele rau in timp ce ma zbateam si plangeam, stiind ca nimeni nu ma poate auzi, eram singura. Vroiam sa Edward sa fie deasupra mea, vroiam ca buzele lui sa danseze langa urechea mea soptindu-mi cuvinte dragastoase, si vroiam sa fie el cel care imi ia inocenta, nu un rapanos pe care nu il stiam.

Au ras cand mi-au dat pantalonii jos si au ranjit cand m-au vazut numai in lenjeria intima si nimic altceva. Mi-am inchis ochii incercand sa ignore chicotelile, in timp ce lenjeria mea era taiata din dou, ca si sutineul. Mi-am inchis ochii si am tras aer in piept incercand sa ma calmez si sa nu ma panichez in acelasi timp. Am putut auzi curelele deschizandu-se si un geamat. Am tremurat cand am simtit ceva deasupra mea. Ochii mi s-au deschis cand l-am vazut pe barbatul cu ochii albastrii tinandu-ma starns. Urmatorul lucru pe care l-am stiut, durerea.

Intuneric. Negru. Insuportabila durere. Am tipat si am putut simti lacrimile care veneau, corpul meu se zdruncina si mai tare incercand sa scape de durere. Am putut simti sangele lipicios curgand pe picioarele mele. Am vrut sa vars cand am auzit un geamat bolnav iesindu-i pe buze. Apoi a inceput sa impinga in mine. M-am arcuit in timp ce durerea ma infasura. Vroiam sa ma ascund de toate; mainile lui lipicioase au inceput sa se miste pe corpul meu in timp ce ma tinea si ma saruta. Era violent si respiratia lui mirosea urat. Nu se compara cu saruturile delicate pe care mi le dadea Edward. Era posesiune. Dominare a barbatului cand lua o femeie. Nesfarsita de la inceputul lumii.

Nu il puteam opri. In schimb m-am gandit la Edward, mi-am inchis ochii imaginandu-mi zambetul lui. Parul lui, mirosul lui, tot ce era la el special. Nici macar nu am observat barbatii care s-au schimbat intre e ice care ma tinea lunad locul celuilalt. Doar am inchis ochii rugandu-ma la ceruri sa aibe mila.

Dar nu s-a intamplat nimic.

Acesta a fost si mau dur, a impins mai tare si si-a bagat unghiile in pielea mea in timp ce imi atingea sanii. Am plans si mai tare. Vroiam sa se opreasca. Da el era mai dur cu corpul meu. Celalalt m-a sarutat dat eu nu i-am intors sarutul. Ii puteam simti buzele de-a lungul gatului meu, muscand printre sarutari. Am tipat in timp ce freca ceva, am incercat din rasputeri sa opresc, dar corpul meu nu se putea opri. Am simtit cel mai umulitor lucru.

Mi-am dat drumul. Am inchis ochii in timp ce mi-am arcuit spatele,auzind rasetele barbatilor stiind ce s-a intamplat.

“Stiam eu ca o sa-i placa! Este o tarfa!”

Au ras si mai tare in timp ce eu plangeam in durere. Am auzit un geamat langa urehea mea in timp ce barbatul din fata mea si-a dat si el drumul.

Din fericire, am lesinat.

Dupa 3 zile

Edward

Imi era dor de ea, vroiam sa fie aici cu mine. Vroiam sa ii simt minunatul parfum, si mai presus de toate vroiam sa o sarut, vroiam ca buzele ei sa se zdrobeasca de ale mele cat de tare vroia ea. Ma plimbat pe strazile din Port Angeles, la intamplare, femeile se uitam la mien de parca eram un zeu, si barbatii se holbau, unii se uitam la mine ca si femeile cu dorinta in ochii lor. Am continuat sa merg pe starzile intunecate.

Cand, deodata mirosul Bellei mi-a atins narile, nu-mi venea sa cred, ma simteam de parca mintea mea imi juca feste… dar, nu am asteptat sa imi dau seama. Vroiam sa urmaresc minunatul parfum de frezii intotdeauna… dar am simtit si sange uscat.

Picioarele m-au purtat repede de-a lungul strazii, mirosul devenind din ce in ce mai puternic, nasul meu incerca sa inhaleze cat mai mult posibil. Am facut la stanga si am mers mai repede, pana am ajuns la o fundatura. Mi-am intors capul la stanga si am mirosit de unde venea. Nu puteam… intelege ceea ce am vazut. Atat de multe lucuri!

Bella, frumoasa mea Bella, era pe alee unde mai erau un million de alte mirosuri alea sobolanilor si soarecilor; era pusa intre un tomberon larg si un perete de caramida. Corpul ei tremura violent, pielea ei era rosie si avea vanatai si pete rosii peste tot, peste sani si de-a lungul picioarelor. Inima ii batea rapid, dar… era goala.

Nu stiam ce naiba sa fac! Am fugit catre dragostea vietii mele si am cazut la pamant, suspine uscate imi ieseau pe gura, stiam deja ce se intamplase, puteam simti mirosurile jalnice de pe corpul ei, puteam vedea urmele largi de maini de pe coapse si incheieturi care le implorau pe mainile mele sa le racesc. Parul ei maroniu ii ascundea fata de mine, si vaietele ei era atat de incete si atat de tari in acelasi timp.

“Bella…” am soptit numele ei in timp ce plangeam fata lacrimi. “Bella…” cutitele care erau invizibile ma starpungeau si ma lasau sa sufar in claustrophobia de emotii.

Corpul ei continua sa tremure cu toate ca nu se misca deloc.

Nu a vorbit.

Nu o puteam lasa aici.

Mi-am dat jos camasa imediat, soarele era acoperit de nori, la naiba cu toate! La naiba cu toate deoarece totul a ranit-o pe Bella! La naiba cu toti!

Am pus incet camasa peste umerii Bellei, a suspinat cand am atins-o; cred ca stia ca eram cu ea…

“Bella, iti promit ca nu te voi rani.” I-am soptit delicat.

Telefonul meu a vibrat in buzunar. L-am luat imediat stiind ca era Alice.

Dar am ramas socat cand am vazut ca era Carlisle. “Edward.” Tonul lui era nervos, Carlisle, nervos… wow. “ Nu o misca pana ajung acolo, Alice mi-a spus totul, Jasper incearca sa o calmeze…”am auzit suspinele lui Alice si pe Japser cum incerca sa o linisteasca. “ Ajung acolo imediat, te rog nu o muta…”

“Bine…” am spus. Am inchis telefonul si m-am uitat la Bella, ingerul care era spart.

Nu puteam intelege, de ce Bella? De ce i se intampla numai ei? De ce trebuia ca toata lumea sa o raneasca? Ea era cel mai inocent inger de pe fata pamantului, singurul inger de pe fata pamantului, si toata lumea o ranea… nu intelegeam asta… porc, monstru, taratura dezgustatoare de barbat care i-a facut una ca asta, ce nenorocit i-ar face una ca asta! Ma jur, ma jur pe tot ce am mai sfant ca voi razbuan durerea Bellei; am sa-i vanez si am sa ma asigur ca el sau ei vor avea o moarte inceata durereasa si misterioasa, am sa ma asigur ca isi vor aminti cine le-a facut asta si ca vor simti durerea, doar ca mai incet.

“Edward…” vocea lui Carlisle s-a auzit din spatele meu. Eram in genunchii si ma uitam la figura tremuranda a Bellei.

“Nu stiu ce sa fac…” am soptit ca un copil pierdut lipsit de speranta.

Carlisle a dat din cap si si-a facut incet drum catre Bella. “Bella, draga, am sa te iau de aici, sunt eu… Carlilse…” i-a vorbit cu dragoste si delicat Bellei, asigurandu-se ca I s-a adresat delicat.” Nu am sa te ranesc; vreau doar sa te iau acasa, ok? Poti dormi… vrei ca Edward sau eu sa te care? A intrebat…

De abia a vornit. “Ed…” restul vocii eu a iesit intr-un suspin.

Mi-am pus bratele sub genunchii ei, atent la rani, in timp ce am pus-o mai aproape de corpul meu.

Carlisle m-a condus la Mercedes; m-am urcat in spate, si am tinut-o aproape de mine. Vrand ca niciodata sa ii dau drumul.

Un comentariu (+add yours?)

  1. Madyu
    apr. 09, 2011 @ 15:52:46

    nu mai pot….
    atat de mult am plans….
    saraca bella..
    merg sa citesc nextul…

    Răspunde

Lasă un comentariu