Capitolul 15-The wedding(tradus de Anca)

Bella pov

Renesmee se trezise mai devreme decat de obicei si stiam si motivul bucuriei ei.A coborat la ora 5 jumatate dimineata spunand ca este gata sa se imbrace cu rochita ei.Toti din camera nu au putut-o ajuta dar au scos un ‘’aww’’ la vederea ei.

Emmett,Jasper si Carlisle au plecat foarte dimineata cu Jacob,deci am ramas numai noi fetele.Leah trebuia sa vina la ora noua si noi trebuia sa plecam la 12 jumatate.Alice,Rosalie si Esme erau gata si mai aveam inca 2 ore pana Leah sa ajunga. Stateam in camera mea asteptandu-le sa inceapa cu Bella-Barbie .Esme intra cu Renesmee in brate .Purta o rochie pana in pamant maro stralucitoare care flutura in spatele ei atunci cand mergea.Machiajul ei era simplu dar radia.

– Arati minunat Esme.i-am spus luand-o pe Renesmee si punand-o pe genunchi.

– Multumesc scumpo,am s-o iau pe Renesmee la Rose pentru a-i face parul.imi spuse si o lua din bratele mele.

Apoi Alice intra pentru a-mi face machiajul.Ea de asemenea arata uimitor.Parul ei era facut tepi in toate directiile si o faceau sa arate dragut,iar ochii erau acoperiti cu machiaj negru fumuriu.Avea o roche neagra bufanta care se termina la jumatatea coapsei,si niste tocuri cui negre.

– Alice,arati uimitor!

– Mersi Bella dar am sa te fac pe tine sa arati si mai bine .chicoti si se puse pe treaba.Nu eram lasata sa privesc intr-o oglenda pana nu termina .

O ora ai tarziu Renesmee se napusti in caera cu Rosalie si Esme in spate.Era frumoasa ,iar Rosalie si Esme aratau uimite.

– Aww iubito,uita-te la tine.i-am spus cu ingrijorare .

Cele 2 parti din fata ale parului erau trase in spate si prinse cu o clama roz.Rochita ei era mai sus de glezne ,si era roz deschis,iar la baza gatului niste margele.Papucii aveau culoarea crem si erau din satin.Rosalie avea o rochie rosie si lunga .Curelusele subtiri traversandu-i spatele cu o taietura mica inapoi.Rosalie incepu apoi sa-mi onduleze parul facandu-l sa arate dragut .Am stat asteptand pana a terminat.Apoi am fost indrumata spre baie pentr a-mi lua rochia si pantofii.Cand am iesit din baie ele pusesera o oglinda lunga in fata mea .Rochia mea se termina la jumatatea coapsei si era albastru inchis .La baza gatului era in forma de inima .In partea de sus era un snur argintiu care se desfacea in josul rochiei .Aveam tocuri negre ,machiajul meu era format din cele 2 culori negru si argintiu si parul ondulat si putin ciufulit.Alice l-a numit ‘’sex in par ‘’ si a spus ca arata minunat pe mine.

– Multumesc foarte mult fetelor.apoi le-am imbratisat.

Soneria a sunat iar Esme merse sa-i deschida lui Leah .

– Oh Doamne !tipa ea cand a intrat.Aratati uimitor .Va trebui sa ma aranjati si pe mine .rase ea.

– Banuiam Leah.am zis .Rochia ta este frumoasa.

Am terminat si cu Leah la timp iar acum eram in drum spre biserica.Leah arata super .Rochia ei era simpla ,dar cu o treba lunga si avea margelute peste tot .Prul ei era prins intr-un coc dar cu doua suvite ce-i
incadrau fata.

– Sunt asa de agitata.spuse in tmp ce coboram.Ii tineam buchetul in timp ce incercam sa o calmez.

– Vei fi bine.Doar gandeste-te ca Jacob te asteapta inauntru.i-am spus ajutand-o sa coboare.

Mergeam in fata ei lasand un interval intre noi doua .Inainte ca usile sa se deschida m-am intors si i-am dat un zambet incurajator.Am auzit muzica incepand si usile s-au deschis. Toata lumea sa intoarse si se uita la mine apoi in spatele meu.Am zambit si am inceput sa merg..Am ajuns la capat si m-am asezat in spatele lui Jacob.

– Mult noroc.i-am murumurat.

– Mersi .mi-a zis zambindu-mi.

Renesmee incepu si ea sa mearga spre noi facandu-si treaba perfect.Am repetat pana in final a facut bine
.Mergand si aruncand petale .Dupa ce a terminat s-a asezat langa mine.Apoi marsul incepu.Jacob se intoarse si eu l-am privit pentru a-i vedea reactia.I se taiase respiratia.Nu-l puteam invinovati ca statea acolo cu gura larg deschisa.Leah arata rapitor.Dupa ce a ajuns si ea mi-a inmanat buchetul si am mers sa ne asezam.

– Arata uimitor Alice ,ai facut treaba buna.i-am soptit.

– A facut, dar eu nu sunt Alice.

M-am intors si am intalnit ochii care mi-au lipsit.

Hey mersi mult Anca ca ti-ai eliberat timpul si ca ma ajuti multumesc mult:*:*:*:*:*:*:*::*:*

Un comentariu (+add yours?)

  1. Edward si Bella
    feb. 26, 2011 @ 18:45:44

    tu chiar vrei sa ma omori! super cap!

    Răspunde

Lasă un comentariu